02 / 05 / 2024

yurtkur bina kiralama

yurtkur bina kiralama

AA muhabirine yapılan açıklamalara göre Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 65 ilde 500 ile 5 bin kişi arasında değişen kapasitelerde yurtları 15 yıllığına kiralayacaklarını bildirdi...

Milli Emlak'tan 3 ilde kiralık arazi ve bina! Tarihler tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir, Isparta ve Artvin'de yer alan bina ve araziler için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanları...

Ocak'ta merkezi bütçe de kira krizinden kaçamadı: Bina kiralama giderleri yüzde 141 yükseldi! 

CHP Milletvekili Türker Ateş, kira krizi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve devletin de kira krizinden kaçamadığına, berkezi bütçeden karşılanan bina kiralama giderlerinin yüzde 141 arttığına dikkat çekti. 

Vakıflar'dan Kocaeli'de bina yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 21 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kira ve işletme ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Manisa PTT Başmüdürlüğü'nün bina kiralama işlemleri TBMM'de!

Manisa PTT Başmüdürlüğü tarafından yapılan bina kiralama işlemleri meclis gündeminde konu oldu. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şehir hastanelerinin kira bedeli dörde katlandı!

Sağlık Bakanlığı’nın şehir hastanelerine ödediği bina kiralama bedellerinin yer aldığı kalem Ocak 2019’da geçen senenin aynı ayına göre dörde katlanarak 374 milyon TL’ye yükseldi.

Isparta Gülcü'de 10 yıllığına kiralık ticari bina!

Isparta Belediyesi, Gülcü Mahallesi'ndeki binanın ticari alan ve akaryakıt-LPG amaçlı bina olarak kiralama işi ihale ediliyor. İhale 7 Ağustos'ta yapılacak..

Isparta Belediyesi'nden ticari bina kiralama ihalesi 26 Nisan'da!

Isparta Belediye Başkanlığı tarafından Gülcü Mahallesi 6 bin 956,09 metrekarelik alandaki binanın ticari alan ve akaryakıt-LPG amaçlı bina kiralanıyor. Kiralama ihalesi 26 Nisan'da yapılacak...

Çarşamba Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık bina!

Çarşamba Belediyesi tarafından Orta Mahalle'deki bodrum + 7 katlı bina 10 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 25 Temmuz'da yapılacak..

Özel okula dönüşmek isteyen dershanelere 10 yıl bina kiralama imkanı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, değişikliklerle özel okula dönüşmek isteyen dershanelere, 25 yıla kadar arsa tahsisi veya 10 yıla kadar bina kiralama imkanı verildiğini söyledi.

Düzce Yayla Evleri kiralama işlemi bitirildi!

Düzce ve Gölyaka Orman İşletme Müdürlükleri sorumluluk alanlarındaki Devlet Orman Alanı içinde kalan yayla alanlarındaki bina ve tesislerin kullanıcılarına kiralama işlemi bitmek üzere.

Prenta Sistemi ile bina satın almak istemeyenler kiralama yapabiliyor!

Prenta, Yapı Fuarı'nda prefabrike bina ya da konteyner üretimlerini müşteriye yeni olarak satın alabileceği, ya da satın almak istemezse kiralayabileceği Prenta Sistemi'ni tanıtacak.

Tarihi Tayyare Binası'nın kiralama ihalesi 15 Nisan'da!

Ödemiş’in simge yapılarından olan Tayyare Binası yeni kiracısını arıyor. Türk Hava Kurumu’na ait 82 yıllık tarihi bina için 15 Nisan’da kiralama ihalesi düzenlenecek.

Yıl içerisinde binalara günlük 2.2 milyon kira ödendi!

2014 yılının ilk 11 ayına ilişkin bütçe sonuçları açıklandı. Rakamlarda dikkat çeken noktalardan birisi “devletin hizmet binası ve taşıtlara ödediği kiralar”. Devlete araç ve bina kiralama modası AKP ile başladı.

yurtkur bina kiralama Haberi

yurtkur bina kiralama

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de üniversite olmayan il bırakmadıklarını ve özellikle kız çocuklarının eğitim hayatlarını sürdürebilmeleri yönünde teşvikler yapıldığını söyledi. Bu tür çalışmalar sonucunda ülkede yurt ihtiyacının doğduğunu dile getiren Kılıç, Türkiye'de 310 bin yatak kapasitesinin bulunduğunu ve 163 yeni yurt inşaatının devam ettiğini kaydetti.


Bugün başvuruda bulunduğu halde devlet yurtlarına yerleştirilemeyen 80 bin civarında öğrencinin bulunduğuna işaret eden Kılıç, önümüzdeki yıllarda bu talebin daha da artacağını söyledi.


Pazartesi ilana çıkılıyor


Bu doğrultuda yurt kiralama çalışması başlattıklarını anlatan Kılıç, "Proje kapsamında 100 bin yatak kapasitesini özel sektörden kiralamak üzere pazartesi günü ülke genelinde ilana çıkıyoruz. 65 ilde 500 ile 5 bin kişi arasında değişen kapasitelerde yurtları kiralayacağız" diye konuştu. 


15 yıl kiralama garantisi


Bakanlık olarak özel sektöre 15...