09 / 05 / 2024

Yurtkur İşletme İhale

Yurtkur İşletme İhale

Yurtkur İstanbul Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da bulunan öğrenci yurtlarındaki işletmeleri ihaleye çıkardı

Eskişehir'de Hamam Müzesi yapım ve işletme ihalesi 19 Nisan'da!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Hamam Müzesi yapılmak ve işletilmek üzere, irtifak ve işletme hakkı veriyor. İhale 19 Nisan'da yapılacak..

Bulgaristan Sofya Havalimanı'nın işletme ihalesi 19 Mayıs'ta!

Bulgaristan ulaştırma bakanlığı, Sofya havalimanının işletme ihalesinin son teklif tarihini tekrar erteledi. İhale 19 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Manisa Gölmarmara'da 5 yıllık maden ocağı işletme hakkı ihale edilecek!

Manisa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Gölmarmara İlçesine bağlı Çömlekçi Mahallesi'nde bulunan maden ocağını ihaleye çıkarıyor. İhale ile kum ve çakıl üretimi amacıyla 5 yıllık maden işletme hakkı ve ruhsatı verilecek.

Karaisalı-Kızıldağ yol genişletme çalışmalarında sona gelindi!

Adana’nın Toroslar’daki ilçelerinden Karaisalı’yı, Kızıldağ Yaylası’na bağlayacak yolda, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin olanaklarıyla sürdürülen genişletme, asfaltlama ve virajları güvenli hale getirme çalışmaları sürüyor.

Bolu Orman İşletme Müdürlüğü inşaat yapım işi ihale edecek!

Bolu Orman İşletme Müdürlüğü Bolu İli, Merkez İlçesi, Sağlık Mahallesi Orman Lojmanları Sitesi sahasına inşaat yaptıracak. İhale 10 Haziran 2014 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek...

REC, ofis ve konutları güvenli hale getirip pazarlayacak!

Almanya merkezli Real Estate Consultancy (REC) Türkiye pazarına adım attı. Martta Türkiye ofisini açan şirket, gayrimenkul projelerini olası kaza ve hastalıklara karşı güvenli bir hale getirip yabancı fonlara pazarlayacak.

Erzincan'da yol düzenleme çalışmaları devam ediyor!

Erzincan Belediyesi kent genelinde yürüttüğü yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Ali Kemali Caddesi'nde yapılan yol düzenleme çalışması ile bu alandaki trafik akışının daha sağlıklı hale getirilmesi sağlanacak...

Şanlıurfa Güllüoğlu Süt ve Hayvancılık Entegre İşletme Tesisleri 24 Nisan'da açılıyor!

Baklavacı Güllüoğlu’ nun toplam 8 milyon TL'lik bir yatırımla Şanlıurfa’ da kurduğu Güllüoğlu Süt ve Hayvancılık Entegre İşletme Tesisleri 24 Nisan Perşembe günü üretime açılıyor...

Derince Limanı 39 yıl işletme hakkının verilmesi yöntemiyle özelleştirilecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları ( TCDD ) İşletmesi Genel Müdürlüğüne ait Derince Limanı, 39 yıl süre ile " işletme hakkının verilmesi " yöntemi ile özelleştirilecek.

Anel Elektrik İşletme Bakım Koordinatörlüğü'ne Enver Kır atandı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. İşletme Bakım Koordinatörlüğü görevine Enver KIR atandı. Konu ile ilgili Anel Elektrik tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama aşağıdaki gibidir...

Kiralananın sonradan ayıplı hale gelmesi!

Borçlar Kanunu gereğince kiralama ilişkilerinde kiraya konu olan gayrimenkulün sonradan ayıplı hale gelmesi durumunda kiracının mal sahibine bildirmesi gerekiyor. İşte kiralananın sonradan ayıplı hale gelmesi ile ilgili esaslar..

Yol genişletme çalışması nedeniyle arsa payı kaybı davası!

Kamulaştırmada, gerçek kişilerin mülkiyeti altında bulunan bağımsız bölümler, imar planlarına göre ortak kullanıma dahil edilebiliyor. Bu kapsamda yol genişletme çalışması nedeniyle arsa payı kaybı için dava açılabiliyor...

Düzce Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin inşaatı devam ediyor!

Dışişleri eski Bakanı Yaşar Yakış ve Cüneyt Yemenici, yapımı devam eden işletme fakültesi inşaatında incelemelerde bulundu. Yakış ve beraberindeki heyete, inşaatı yürüten müteahhit firma yetkilileri bilgi verdi...

Yurtkur İşletme İhale Haberi

Yurtkur İşletme İhale
Verilen ilan şöyle;


YURTKUR İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN

DUYURU

Yurtkur İstanbul Bölge Müdürlüğüne bağlı yurtların bünyesinde bulunan aşağıda hizmet vereceği kapasiteleri ve türleri yazılı işletmeler sözleşme yapmak suretiyle işletmeye verilecektir. Müracaatlar 06-14 Ağustos 2012 tarihleri arasında mesai saatleri içinde (14 Ağustos 2012 dahil) günü dahil Deniz Abdal Mahallesi Ahmet Vefik Paşa Caddesi No:78 Çapa-Fatih/ İSTANBUL Tel : 0 212 588 00 35 PBX adresine bizzat yapılacak olup, posta ile müracaat kabul edilmeyecektir.

Ayrıntılı bilgi aynı adresten temin edilecektir. İşletme yeri için yapılan işletici seçimine ait iş ve işlemler bir ihale statüsü taşımamaktadır. Kurum işletici seçimini yapıp yapmamakta veya işletmeyi dilediğine vermekte serbesttir.

Yurdun Adı Hizmet Vereceği Kapasite İşletme Türü

Ataşehir Kız Vurdu 840 Lokanta Kantin İşletmesi

Ataşehir Kız Yurdu 840 İnternet...