07 / 05 / 2024

yurtkur toki yurtları

yurtkur toki yurtları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu işbirliğiyle üniversite öğrencilerinin barınma sorununun köklü çözümü amacıyla yurt projelerini uygulamaya koydu...

TOKİ'den Karacabey'e otel konforunda yurt!

Bursa'nın Karacabey ilçesinde TOKİ tarafından yapılan otel konforundaki öğrenci yurdu Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) tarafından hizmete sokulmayı bekliyor.

TOKİ'nin Karacabey yurdu hizmete girmeyi bekliyor!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde TOKİ tarafından yapılan otel konforundaki öğrenci yurdu Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) tarafından hizmete sokulmayı bekliyor.

TOKİ Sakarya yurt projesinde sona gelindi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) işbirliğinde yapımı devam eden öğrenci yurdu inşaatında sona gelindi.

TOKİ Sakarya öğrenci yurdunun inşaatında sona gelindi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKÎ), Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve yurtlar Kurumu (YURTKUR) işbirliğinde yapımı devam eden öğrenci yurdu inşaatında sona gelindi.

TOKİ 10 bin 276 kişilik 19 yurdu yeni döneme hazırlıyor!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ'nin, Milli Eğitim Bakanlığı ve YURTKUR ile imzaladığı protokoller kapsamında öğrencilerin modern şartlarda barınabilmeleri amacıyla otel konforunda yurtlar ve pansiyonlar inşa ettiğini söyledi.

İSU'dan 2.7 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İSU, Gebze'ye bağlı Muallimköy'de yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksulannı arıtmak için 2 milyon 760 bin TL'lik yatırımla modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor

İSU, Muallimköy’de arıtma tesisi yapıyor!

İSU Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesine bağlı Muallimköy bölgesindeki yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksularını arıtmak için 2 milyon 760 bin TL yatırım bedeli ile modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor.

Muallimköy'de yapılacak arıtma tesisi 2.7 milyon TL'ye mal olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Muallimköy bölgesindeki yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksularını arıtmak için 2 milyon 760 bin TL yatırım bedeli ile modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor.

YURTKUR 390 bin öğrenciye kucak açacak!

Geçtiğimiz yıl 285 bin öğrenciye ev sahipliği yapan YURTKUR'a bağlı yurtlar, aralık ayına kadar yaklaşık 390 bin öğrenciyi bünyesinde barındıracak. Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik konuyu değerlendirdi.

Bakanlık düğmeye bastı, 5 yıldızlı otel gibi yurtlar geliyor!

Bakanlık düğmeye bastı, 5 yıldızlı otel gibi yurtlar geliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, YURTKUR ile hazırladığı projelerle öğrencilere konforlu ve standardı yüksek yurtlar inşa etmeyi planlıyor.

Özel yurtlarda kalan üniversiteliler YURTKUR'a yöneldi!

AA muhabirinin Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürlüğü'nden aldığı bilgiye göre, Özel yurtlarda kalan çok sayıda üniversite öğrencisi, devlet yurtlarında kalmak için YURTKUR'a başvurdu.

Toki Kayseri toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayseri projelerinde son durum nedir? Kayseri Toki toplu konut projeleri hangi bölgelerde sürüyor? Kayseri Toki evlerinin güncel durumu ne? İşte Toki Kayseri toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayaşehir toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayaşehir projeleri nelerdir? Toki Kayaşehir projeleri ne durumda? Toki Kayaşehir projeleri arasında tamamlananlar, inşaatına başlananlar ve ilana çıkanlar hangileri? İşte 4 Şubat 2014 itibariyle Toki Kayaşehir toplu konut projeleri 2014!

yurtkur toki yurtları Haberi

yurtkur toki yurtları

TOKİ'nin 40 ilde inşa edeceği 43 bin 848 yatak kapasiteli 64 yurt, beş yıldızlı otel konforunda, 1-3 kişilik odalarda tuvalet, banyo, çalışma masası ve soyunma dolabı olacak şekilde tasarlandı.


YURTKUR ile yaptığı protokol kapsamında, bu yıl 3 bin 312 öğrenci kapasiteli 7 yurt ihalesini tamamlayan TOKİ, bunlarla birlikte toplam 21 bin 998 öğrenci kapasiteli 30 yurdun inşaat çalışmalarını sürdürüyor.


İki yurdun ihale tarihini belirleyen İdare, 5 yurdun da projelerini tamamlayarak ihale aşamasına getirdi. 15 ilde inşa edilecek 22 yurdun proje çalışmaları devam ederken, 5 şehirde inşa edilecek 5 yurt da hazırlık aşamasında bulunuyor.


-Adıyaman ve Denizli'deki yurtlar ihaleye çıkıyor


TOKİ, Adıyaman'ın Besni ilçesine 300 öğrenci kapasiteli ve Denizli'de bin 80 öğrenci kapasiteli iki yurt inşa edecek. Besni'deki yurdun ihalesi 26 Eylül'de, Denizli'deki yurdun...