02 / 05 / 2024

Yusuf Arslan Genç

Yusuf Arslan Genç

Çöpsan Çevre Ürünleri ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 6 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile Beylikdüzü'nde, Yusuf Arslan Genç Müdürlüğü'nde kuruldu.

Halkbank'tan genç girişimcilere 350 bin lira

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan bugüne kadar 20 bin genç girişimciye 4 milyar TL kredi sağlandığını belirterek 35 yaşın altında kendi işini kurmak isteyen üniversite mezunu gençlere 350 bin liraya kadar uygun koşullarda kredi imkanları sunduklarını söyledi.

By Pukka İnşaat Ve Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Pukka İnşaat Ve Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Arslan tarafından kuruldu.

Genç Arslan İnşaat Yapı Ve Müteahhitlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Arslan İnşaat Yapı Ve Müteahhitlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Barzan Arslan tarafından kuruldu.

Gençarslan Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençarslan Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Varilci tarafından kuruldu.

Yusuf Güney Çengelköy'de mekan açtı!

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, sahnelerden inip ticarete soyundu. Genç şarkıcı İstanbul Çengelköy'de Hıck- Shack isimli tavukçu açtı.

Gençarslan Yapı Müteahhitlik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençarslan Yapı Müteahhitlik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çuhadar tarafından kuruldu.

Arslan 1915 İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan 1915 İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Arslan tarafından kuruldu. 

Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Yusuf Tavaşı tarafından 10 milyon 796 bin 400 TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dinçler Gayrimenkul Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinçler Gayrimenkul Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Emre Dinçer, Çağatay Dinçer ve Yusuf Arslan ortaklığında kuruldu.

PS Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PS Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Erbakırcı, Ferda Kumbasar, Süha Kumbasar, Yusuf Murat Genç ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Çekmeköy'de kuruldu.

Mar Yapı'nın acı günü: Ester Arslan vefat etti!

Mar Yapı şirketi kurucu ortaklarından Yusuf Arslan'ın annesi Ester Arskab vefat etti. Arslan'In cenazesi 17 Nisan Cuma günü (bugün) saat 13.00'te İzmir Altındağ Musevi Mezarlığı'na defnedilecek..

Çöpsan Çevre Ürünleri ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çöpsan Çevre Ürünleri ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 6 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile Beylikdüzü'nde, Yusuf Arslan Genç Müdürlüğü'nde kuruldu.

Ak Arslan İnşaat Nakliye Gıda Turizm Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Arslan İnşaat Nakliye Gıda Turizm Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Akarslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu.

Yusuf Arslan Genç Haberi

Yusuf Arslan Genç

Çöpsan Çevre Ürünleri ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile, 6 Şubat 2015'te Yusuf Arslan Genç Müdürlüğü'nde kuruldu. 


Çöpsan Çevre Ürünleri ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü metal, plastik,cam, kağıt tahta,kablo,varil,inşaat gibi endüstriyel ve evsel atıkların toplanması,ayrıştırılması,depolanması,fiziksel ve kimyasal işlemlerden geçirilmek suretiyle mamul ve hammadde  olarak kullanılacak duruma getirilmesi,  b) Her türlü organik atık gazete, yaprak, ot, mutfak atıkları ve odunsu maddelerin anaerobik çürütme yoluyla gübreye dönüştürülmesi, c) Her türlü endüstriyel ve evsel atıkların, hammadde ve mamullerin ithalatı ihracatı ve pazarlanması, d) Her türlü geri dönüşümle ilgili kimyasalların ve biyolojik maddelerin ithalatı,ihracatı, pazarlanması, e) Her türlü plastik ile ilgili ürünler ve yarı mamuller almak, satmak, ithalat,ihracat,ve imalatını yapmak, f)...