05 / 05 / 2024

yusuf boz konut satışı açıklaması

yusuf boz konut satışı açıklaması

PropertyTR Ceo’su Yusuf Boz, konut sektörüne ilişkin değerlendirmeler yaptı. Yusuf Boz, yabancıya konut satışında beklenmeyen bir patlama yaşandığını dile getirerek, Çinlilere satışın önemli olduğunu söyledi. Boz, Konut almak için daha fazla beklememek gerektiğine de dikkat çekti.

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Reşat Aykoç ve Yusuf Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakkı Akgün ve Yusuf Aras ortaklığında kuruldu. 

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Metaverse üzerinden gayrimenkul alım satım işlemleri gelecekte emlak sektörünü nasıl etkileyecek?

Emlak sektörünün önde gelen firmalarından PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz Metaverse'nin gayrimenkul sektörüne etkilerini değerlendirdi.

Kovid-19 salgınından sonra gayrimenkul sektörü nasıl şekillenecek?

Kovid-19 salgını birçok sektörü etkilediği gibi gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Peki Kovid-19 salgınının gayrimenkul piyasasına etkisi nasıl oldu? Property TR Genel Müdürü Yusuf Boz, 'Pandemi Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası' konulu yazısını kaleme aldı.

Gayrimenkul yatırımı kazandırmaya devam ediyor!

PropertyTR Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Boz gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Nata Holding AVM ve konut projelerine yoğunlaştı!

Nata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık, yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki yatırımlarımıza konsantre olduk, bilindiği gibi dünya çapında bir virüsle mücadele ediyoruz. Özellikle istihdam açısından geri adım atmamak adına bu kararı aldık, AVM ve konut projelerine yoğunlaştık" dedi.

İnşaat sektöründen güzel haberler geliyor!

Property TR Genel Müdürü Yusuf Boz, 'Türkiye'de Son Zamanlarda Gayrimenkul Sektörü' konulu yazısını kaleme aldı. İşte o yazı...

Yabancıya konut satışında beklenmeyen rekor!

PropertyTR Ceo’su Yusuf Boz, konut sektörüne ilişkin değerlendirmeler yaptı. Yusuf Boz, yabancıya konut satışında beklenmeyen bir patlama yaşandığını dile getirerek, Çinlilere satışın önemli olduğunu söyledi. Boz, Konut almak için daha fazla beklememek gerektiğine de dikkat çekti.

Gayrimenkul almak için doğru zaman!

PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, 0,64 konut faiz oranının açıklanmasıyla dövize olan talebin düştüğünü yatırımcıların gayrimenkule yöneldiğini anlattı. Boz, gayrimenkul almak için tam zamanı olduğunu söyledi.

Myo Konut İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myo Konut İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kürşat Harman tarafından kuruldu. 

Vaha Konut Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Vaha Konut Yatırım Anonim Şirketi bugün  Beşiktaş'ta 4 milyon 540 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Öztiryaki, Tahsin Öztiryaki ve Atakan Öztiryaki tarafından kuruldu.

2020'de konut sektörü yükselişe geçecek!

Son zamanlarda ekonomide oluşan dalgalanmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan uzmanlar 2020 yılının konut sektörü için altın yıl olacağını belirtiyor. PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz, 2020 yılında yabancı konut satışları başta olmak üzere tüm konut satışlarında artış yaşanacağını düşünüyor.

yusuf boz konut satışı açıklaması Haberi

yusuf boz konut satışı açıklaması

PropertyTR Ceo’su Yusuf Boz, konut sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yusuf Boz, yabancıya konut satışında beklenmeyen bir patlama yaşandığını belirterek, Çinlilere satışın önemli olduğunu söyledi. Boz, Konut almak için daha fazla beklememek gerektiğini bu dönemin sonunda fiyatlarda yukarı yönde bir seyir izlenmesinin kaçınılmaz olduğunu da belirtti...

TÜİK Konut Satış İstatistikleri 2020'nin ilk yarısında Türkiye'deki konut alımına dikkat çekti. Bu bilgilere göre bu senenin ilk yarısında konut alanlar listesinde en çok Çinlilerin görülmesi sürprize sebep oldu.

Yaklaşık olarak üç senedir Türkiye’den konut alan milletler arasında ilk 20 ye girmeyen Çinlilerin bu yıl ki çıkışı şaşkınlığa neden oldu. Salgın süresi başlamasından itibaren bu güne kadar sekizinci sıraya oturan Çinliler toplamda 415 civarında konut almış görünüyor.

Yabancı Konut Satışında En Çok Tercih Edilen İl İstanbul

Yapılan araştırmalar Çinlilerin ülkemizde en çok...