03 / 05 / 2024

yusuf güleryüz vefat

yusuf güleryüz vefat

Türkiye'nin ilk Remax gayrimenkul ofislerinden Remax Yasmin'in kurucusu, Broker/Owner'ı Yusuf Güleryüz vefat etti...

Özgüleryüz Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliyat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüleryüz Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliyat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Esenler’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile  Ramazan Güler kuruldu.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası ve Sancaktepe arazisi hakkında açıklama!

Yusuf Günay, Galatasaray Adası, spor salonu, teknokent, Sancaktepe'deki arazi süreçlerinin kendi mecrasında sürdüğüne dikkat çekti ve "Spor salonu ruhsatının iptal edilmesi söz konusu değil. Aksine spor salonunu gerçekleştirmek için bugünlerde çok önemli çalışmalar içindeyiz" dedi.

İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Göncer Ayalp vefat etti!

Türkiye'ye sayısız eser kazandıran İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Göncer Ayalp vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası açıklaması!

Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Yusuf Günay "Elbette ki çok uzun süredir gelen bir hukuki problem. Sonuca çok yaklaştık. İnşallah kısa sürede hukuki yoldan sonuç alacağız. Ada, tekrar Galatasaraylıların kullandığı bir mülk haline gelecek" dedi.

Kipaş Holsing'in acı günü! Hüsnü Öksüz vefat etti!

Kipaş Holding'in kurucu ortaklarından, M. Hanefi Öksüz'ün babası Hacı Hüsnü Öksüz vefat etti. Cenazesi bugün Kahramanmaraş Ulucamii'den öğle namazını müteakip Şeyhadil Mezarlığı'na defnedilecek.

Ataşehir Fidan Kalpler Gündüz Çocuk Bakımevi açıldı!

Ataşehir Belediyesi’nin merakla beklenen Fidan Kalpler Gündüz Çocuk Bakımevi hizmete girdi. Fidan Kalpler Gündüz Bakımevi’nde Ataşehirli çocuklar arkadaşlık, dostluk, barış, sevgi ve kardeşliği öğrenecek.

Gürbüz Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Safa Ahmet Gürbüz tarafından 20 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Fatih'te kuruldu.

Bursa Gököz Göleti imara mı açılıyor?

Gököz Göleti ve çevresi, Bursaspor’a sürekli gelir sağlayacak tesislerin yapımı için imara açılacak.Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, turizme açılarak bölgenin kar elde edebilmesi için pek çok aktivitenin yapılabileceği alan olarak inşa edileceğini belirtti.

Bursa Gököz Göleti'ne spor ve turistik tesis yapılacak!

Bursa'nın dağ ilçelerinden Keles'teki Gököz Göleti'nin çevresine Bursaspor ve diğer kulüplerin kamp yapabilmesi için spor ve turistik tesis inşa edilecek.

Menteşe Gülağzı Mahallesi'ndeki vatandaşlara imar anlatıldı!

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Gülağzı Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek ilçede ki imar planları, imar uygulamaları ve bölgede yapılan çalışmalar ile ilgili olarak vatandaşları bilgilendirdi.

BMS Group'tan Bolu Gölyüzü'ne yeni proje!

Bolu Mermer’in sahibi Murat Demir bu sektörde gösterdiği başarıyı kurduğu BMS Group markasıyla inşaat sektöründe de gösteriyor. Grup Gölyüzü Mahallesi'nde yeni projeye başlayacak.

Yüksek İnşaat Mühendisi Gündüz Arıcan vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi 1951 yılı mezunu Yüksek İnşaat Mühendisi Gündüz Arıcan vefat etti. Arıcan'ın cenazesi yarın ikindi namazına müteakip Karacaahmet Şakirin Camii'nden kaldırılacak.

yusuf güleryüz vefat Haberi

yusuf güleryüz vefat
Türkiye'nin ilk Remax gayrimenkul ofislerinden Remax Yasmin'in kurucusu, Broker/Owner'ı Yusuf Güleryüz 15 Haziran 2013'te vefat etti. Güleryüzüz'ün cenazesi 17 Haziran 2013 (bugün) Fenerbahçe Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Ihlamur Mezarlığı'na defnedilecek. Remaz Türkiye, Yusuf Güleryüz için taziye ilanı...