21 / 05 / 2024

Yusuf İçten

Yusuf İçten

CMA Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Gülüzar Oymak ve Yusuf İçten tarafından 10 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da kuruldu.

Yusuf Öztürk'ten İzmir Alsancak Limanı'na yatırım çağrısı!

DENİZ Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, İzmir Alsancak Limanı'nın imar planlarının tartışma konusu olmaktan çıkarılıp, planlara son noktanın konması gerektiğini söyledi.

CMA Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CMA Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Gülüzar Oymak ve Yusuf İçten tarafından 10 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da kuruldu.

Yusuf Aslantürk: Ev ve iş yerlerindeki elektrik tesisatları bakımdan geçmeli!

Ankara Elektrik-Elektronik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı Yusuf Aslantürk yaptığı açıklamada ev ve iş yerlerindeki elektrik tesisatlarının 10 - 15 yıllık periyotlarla bakımdan geçmesi gerektiğini söyledi.

Mobilya sektörü, 2015'ten umutlu!

Mobilya sektörü, sektörün iş alanları ve istihdam rakamlarıyla gelişmeye açık olması ve potansiyel arz etmesi nedeniyle ekonomimizin lokomotif sektörleri arasında yer alıyor. Mobilya sektörü, 2015'ten umutlu.

Hakan Yusuf Güner Afyonkarahisar Spor Kompleksi'ni gezdi!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan spor kompleksini gezdi. Vali Güner, " Bundan böyle Afyon, sporun adresi olacak " dedi.

İZENERJİ'ye KİK'ten kötü haber!

İZENERJİ'ye KİK'ten kötü haber. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZENERJİ şirketinin, hizmet alım ihalesini başka bir firmanın kazanması nedeniyle yaptığı iptal başvurusu, Kamu İhale Kurumu tarafından reddedildi.

Anadolujet'ten öğretmenlere özel kampanya!

Anadolujet öğretmenlere özel kampanya düzenliyor. 1 Aralık 2014 tarihine kadar AnadoluJet’ten bilet alan öğretmenlerimiz, 24 Kasım - 14 Aralık tarihleri arasında aileleriyle birlikte yüzde 25 indirimli uçuyor.

İdris Güllüce: 1 Ocak 2014’ten itibaren 90 katrilyon yatırım yapıldı!

Türkiye’nin düne kadar soğan patatesi sattığını bugün ise helikopter sattığını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kendi bakanlığının 1 Ocak 2014’ten itibaren yatırım miktarının 90 katrilyon olduğunu söyledi

Samsun'da yeni yapılacak parka Yusuf Ziya Yılmaz'ın adı verilecek!

Samsun İli Kavak ilçesinde yaptırılacak parka, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın adının verileceği bildirildi. 11 bin 765 metrekarelik park sahasında incelemeler yapıldı.

Faruk Çelik'ten asansör faciasıyla ilgili açıklama!

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 7. İş, Güvenlik ve Yaşam Ankara Zirvesi'ne katıldı.Faruk Çelik'ten asansör faciasıyla ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Eşten izinsiz ev satılır mı?

Eşlerin bütün yaşam faaliyetlerini gerçekleştirdiği, yaşantısına buna göre yön verdiği, acı ve tatlı günleri içinde yaşadığı, anılarla dolu bir ev tapusuna şerh konulabiliyor. Peki, eşten izinsiz ev satılır mı?

AnadoluJet'ten Konya'ya özel kampanya!

Yolcularının konforunu her zaman ilk sırada tutan AnadoluJet, Konya – İstanbul Sabiha Gökçen- Konya uçuşlarını kapsayan çok özel bir kampanya başlatıyor. İşte AnadoluJet'ten Konya'ya özel kampanyanın detayları...

Panjur, kapı-geçiş ve güneşten koruma sistemleri için konferans düzenlendi!

Panjur, kapı-geçiş ve güneşten koruma sistemleri için konferans düzenlendi. Panjur, kapı-geçiş ve güneşten koruma sistemleri sektörlerinin en önemli ihtisas fuarlarından R+T Stuttgart’ın basın konferansına 130 ülkeden gazeteci katıldı.

Yusuf İçten Haberi

Yusuf İçten

CMA Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Gülüzar Oymak ve Yusuf İçten tarafından 10 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da kuruldu. 


CMA Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-   Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu ve gayrimenkul danışmanlığını yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,iş yeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili danışmanlık hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı,pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi...