14 / 05 / 2024

Yusuf Karataş

Yusuf Karataş

Suryap Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde 40 bin TL sermaye ile Yusuf Karataş ve Huriye Karataş tarafından İstanbul Eyüp'te kuruldu.

Hamza Karataş: Osmancık'a tarihi yatırımlar kazandırdık!

Çorum'un Osmancık İlçe Belediye Başkanı Hamza Karataş mahalle muhtarları ile bir araya geldiği toplantıda iki yıllık faaliyetlerini değerlendi. ÇORUM'un Osmancık Belediye Başkam Hamza Karataş, "Osmancık'a tarihi yatırımlar kazandırdık" dedi.

Gaziantep Karataş Köprülü Kavşak çalışmasında sona gelindi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye’nin 'tek taraf çekimle en uzun art germe köprüsü' yapıldı. Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda yapımına başladığı Karataş Köprülü Kavşak çalışmasında sona geldi.

Karataş Köprülü Kavşak projesinde sona gelindi!

Gaziantep’teki trafik sorununu en aza indirmek için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda yapımına başladığı Karataş Köprülü Kavşak çalışmasında sona geldi.

Burdur Karataş Gölü, kuş cenneti olarak düzenlenecek!

Burdur Karamanlı'da Karataş Gölü'nü bölgenin kuş cenneti yapmak için çalışma başlatıldı. Tamer Yılmaz, Karataş Gölü'nün barındırdığı birçok su kuşu ve memeli türü ile Türkiye'deki ulusal öneme sahip sulak alanlardan biri olduğunu söyledi

Adana Karataş yolunda sorunlar çözülmedi!

Karataş Yolu'nda yaşanan kamulaştırma sorununu çözen Karayolları Genel Müdürlüğü, aradan 14 ay geçmesine rağmen trafiği tehlikeye düşüren yolu bir türlü tamamlamadı.

Yusuf İşeri: Kepez’de 2B sorunu çözülecek!

Geçtiğimiz yılın değerlendirmesini Akdeniz Manşet gazetesine yapan AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, “Artık Kepez’e gelmek için birçok sebebiniz olacak” dedi.

Deniz Karataş: Ruslar konutlarını yine Ruslara satıyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş; "Rus hükümetinden çekinen Rusların da gayrimenkullerinden vazgeçmediklerini, ancak ülkesinden gelebilecek baskılara karşı daire satışı yapacaksa bu satışı yine Rus vatandaşlarına yapıyorlar" dedi

Yusuf Ziya Yılmaz Arap yatırımcılara Samsun'u anlattı!

Samsun’da arazi satın alıp turizme yönelik yatırımlar yapmayı hedefleyen Ortadoğu ülkelerinden bir grup Arap yatırımcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.

Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'un turizm altyapı projelerini anlattı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 2016 yılında kentin gelişmesine ve turizm alt yapısına katkı sağlayacak birçok projeye başlayacaklarını söyledi.

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Otobüs Terminali değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Samsun'daki Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminal ile 2 akaryakıt istasyonuna ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Erzurum Yusuf Ziya Paşa Köşkü restore edilecek!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Erzurum'un tarihi varlıklarını ve kültür mirasını koruma çalışmaları kapsamında, Köşk Mahallesi'nde yer alan tarihi Yusuf Ziya Paşa Köşkü'nün restore ettirileceği belirtildi.

Deniz Karataş: Antalya inşaatın başkenti olacak!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, "Antalya, Ekim'de metrekare başına konut satış fiyatlarının ve kiraların en fazla yükseldiği şehir oldu. Artışlar önümüzdeki yıllarda devam edecek. Şehrimiz her geçen gün değerleniyor" dedi.

Gaziantep'te Karataş Köprülü Kavşak projesi tamamlanıyor!

Kentin en kalabalık bölgelerinden biri olan Karataş-şehir merkezi bağlantısındaki yoğunluğu azaltmak için başlatılan "Karataş Köprülü Kavşak" projesinde sona gelindi. Yeni köprülü kavşak yılsonunda hizmete girecek.

Yusuf Karataş Haberi

Yusuf Karataş


Suryap Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde 40 bin TL sermaye ile Yusuf Karataş ve Huriye Karataş tarafından kuruldu.



Şirket ortakları;


Ad Soyad Sermaye

YUSUF KARATAŞ 20.000,00 TL

HURİYE KARATAŞ 20.000,00 TL



Suryap Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak b- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek...