29 / 04 / 2024

Yusuf Koç Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı

Yusuf Koç Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Emlak Yönetimi Daire Başkanı Yusuf Koç, bu görevine 16 Ağustos 2013 tarihinde getirildi. Koç daha önce İstanbul Şehircilik Atölyesi (İŞAT) Müdürlüğü ve Boğaziçi İmar Müdür Yardımcılığı yaptı.

Emre Koç Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emre Koç Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Salih Emre Koç tarafından kuruldu.

Ev almak isteyenler emlak ofislerine koştu!

Vatandaşlar, konutta cazip kredileri kaçırmamak için emlak ofislerine koştu. Sektör temsilcileri hızlanan satışların beklentileri yukarıya çektiğini ifade etti.

Koç Atık Yönetimi İnşaat Hafriyat Nakliye Temizlik Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Atık Yönetimi İnşaat Hafriyat Nakliye Temizlik Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile bugün Çağrı Koç tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe görünmeyen emlakçılık zırhı!

GDR Danışmanlık Genel Müdürü Cüneyt Güder, "Piyasada  faaliyet gösteren emlak pazarlama firmalarının yüzde 90’a yakını, satış pazarlama sistem eksikliği, yönetimsel eksiklik, koçluk ruhu eksikliği nedeniyle çok ciddi sıkıntı içindeler." diyor...

Kiralık konut piyasası hareketlendi!

Okulların açılması ile birlikte öğrencilerin kiralık ev arayışı da hızlandı. Öğrencilerin kiralık ev arayışı piyasayı hareketlendirdi.  PropertyTR Genel Müdürü Yusuf Boz emlak piyasını değerlendirdi. İşte, Yusuf Boz'un değerlendirmesi.. 

Emlak Konut'tan kampanyalı 7 proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın "Siz ev sahibi olun diye biz ödeme koşullarımızı yeniledik" sloganıyla duyurduğu kampanyası devam ediyor. Kampanya 7 projede geçerli...

As Koç İnşaat Taahhüt Turizm Reklam Organizasyon Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Koç İnşaat Taahhüt Turizm Reklam Organizasyon Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Koç tarafından kuruldu. 

Emlakçılık mesleği kurumsallaşıyor!

Emlakçılar için aranan şartlar, yükümlülükler, talep edecekleri ücretler, yetki ve sorumlulukları çıkarılan bir yönetmelikle belirlenerek disiplin altına alınıyor. Mevzuat günün koşullarına göre revize edildi...

Koçerdem Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Koçerdem Yapı Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Erdem tarafından kuruldu.

Okmetsan Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okmetsan Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Koç, Hikmet Koç ve Nuriye Koç ortaklığında kuruldu.

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Creative Yapı Dizayn Araştırma Bilişim Emlak İnşaat Mühen.Taahhüt Teks.Tur.Ve Org.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Coşkun ve Zeynel Abidin Coşkun ortaklığında kuruldu. 

Başkent Emlak Konutları 2018 ödeme koşulları!

Başkent Emlak Konutları 2018 ödeme koşulları detayları haberimizde bulunuyor. 1.478 adet konut ve 26 ticari birimden oluşan proje Emlak Konut GYO imzasını taşıyor.

Kanal İstanbul’u tahmin eden müteahhit karlı çıkamadı!

Kanal İstanbul projesinin geçeceği güzergahla ilgili önceden duyum aldığını açıklanan müteahhit Ali İhsan Koç,emlak piyasası durgun olduğu için daha konut satamamış.

Yusuf Koç Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Haberi

Yusuf Koç Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı

Yusuf Koç kimdir? 


Yusuf Koç, 1955 yılında Trabzon’un Of ilçesinde doğdu. 1977 yılında Sakarya Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi. 


1983 yılına kadar serbest mühendislik hizmetlerinde bulunduktan sonra 1983 yılında İstanbul Belediyesi Güngören Şube Müdürlüğü’nde teknik eleman olarak göreve başladı. 1984-1992 yılları arasında Bakırköy Belediyesi İmar Planlama Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nde raportör olarak çalıştı. 


1992-1994 yılları arasında Güngören Belediyesi’nde İmar ve Planlama Müdürü olarak görev yaptı. 2003-2004 yılları arasında yine aynı belediyede Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürü ve 2004-2006 yılları arasında İmar ve Planlama Müdürü olarak görev yaptı. 


04/06/2007 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Bina İnceleme ve Güçlendirme Müdürü görevine atandı ve bu görevine 2009 yılı Mart ayına kadar devam etti.  2009 yılı Mart ayı ile 2012 yılı...