29 / 04 / 2024

Yusuf Öztürk kimdir

Yusuf Öztürk kimdir

En Büyük 250 Müteahhit listesine hızlı girişi yapan Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk kimdir? Yusuf Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Öztürk, bugün hangi işlere imza atıyor? İşte Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk...

Öztürk İnşaat Fikirtepe ve Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm projesi yapacak!

Afrika’da yaptığı yatırımlarla ‘Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi’ listesine 18’inci sıradan giren Öztürk İnşaat, İstanbul yatırımları için gün sayıyor. 10 yıldır Afrika’yı merkez üssü seçen şirket, Fikirtepe ve Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüme girecek.

Antalya'da semt pazarları kalkıyor!

Yıllardır süregelen ve neredeyse geleneklerimiz arasına giren, cadde ve sokaklara gelişigüzel kurulan semt pazarları 2017 yılında tamamen kalkıyor. Antalya Semt Pazarcıları Esnaf Odası Yusuf Öztürk konu ile ilgili açıklama yaptı.

Yusuf Öztürk: 60 adet yat limanı yapılmalı!

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, "Bu hedefe ulaşmak için de 500 yatlık en az 60 adet yat limanı inşaa edilmesi gerekli" dedi...

Yusuf Öztürk: 2030'a kadar 30 yeni marina yapılmalı!

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk Türkiye'deki yat sayılarının değişim yüzdesi incelendiğinde ülkede dolaşan yat sayılarında yıllık ortalama %15'in üzerinde artış olduğunu söyledi.

Türkiye'ye yatıyla gelen turiste 5 yıl oturma izni!

İçişleri Bakanlığı'nın projesine göre özel yatıyla Türkiye'ye tatile gelen turistlere 5 yıllık ikamet izni verilecek. Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, "Bu sayede turizm gelirleri katlanır" dedi

Yusuf Öztürk: Atık alım tesislerine ihtiyaç var!

İMEAK DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, bütün gemilerin atıklarının etkin olarak takibini sağlamak amacıyla hayata geçirilen Mavi Kart sisteminin, en kısa sürede tüm bölgelerde uygulanması gerektiğini söyledi.

Yusuf Öztürk, Ekrem Demirtaş'ın İzmir Limanı önerisine destek verdiğini açıkladı!

Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş'ın İzmir Limanı'nın otonom bir yönetim anlayışıyla işler hale getirilmesi önerisini desteklediğini açıkladı

Türkiye turizm gelirlerinin yüzde 20'sini deniz turizminden elde etti!

Yusuf Öztürk, yaptığı açıklamada, 2013 yılı turizm gelirlerini değerlendirdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın verilerine göre Türkiye turizm gelirlerinin bir önceki yıla göre yüzde 11,4 artarak, 32 milyar 310 milyon dolar olarak gerçekleştiğini söyledi

Türkiye 2013'te turizm gelirlerinin yüzde 20'sini deniz turizminden elde etti!

Yusuf Öztürk, yaptığı açıklamada, 2013 yılı turizm gelirlerini değerlendirdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın verilerine göre Türkiye turizm gelirlerinin bir önceki yıla göre yüzde 11,4 artarak, 32 milyar 310 milyon dolar olarak gerçekleştiğini söyledi

Yusuf Öztürk: Turizm gelirlerinin yüzde 20'si denizden!

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, 2013 yılı turizm gelirlerini değerlendirdi. Öztürk, Türkiye' nin turizm gelirinin yüzde 20' sinin deniz turizminden kazanıldığını bildirdi.

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü olarak atandı. Peki Koray GYO Genel Müdürü Vehbi Ergin Öztürk kimdir? 

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu ne iş yapıyor? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu kimdir?

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu ne iş yapıyor? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu’nun mesleği nedir? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Kaç yaşında? Kimdir?

Türk iş insanı ve yönetici olarak bilinen Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Vehbi Ergin Öztürk kaç yaşında? Vehbi Ergin Öztürk kimdir? İşte ayrıntılar...

Vehbi Engin Öztürk kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Engin Öztürk kimdir? Vehbi Engin Öztürk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Vehbi Engin Öztürk'ün biyografisi...

Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir?

Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir? Fatma Öztürk Gümüşsu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatma Öztürk Gümüşsu'nun biyografisi...

Öztürk Holding'ten 400 milyon dolarlık 3 bin 100 konutluk proje!

Öztürk Holding’in yönetim kurulu başkanı Yusuf Öztürk Gaziosmanpaşa'da 400 milyon dolarlık 3 bin 100 konutluk projeye hazırlandıklarını dile getirdi.

Yusuf Öztürk'ten İzmir Alsancak Limanı'na yatırım çağrısı!

DENİZ Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, İzmir Alsancak Limanı'nın imar planlarının tartışma konusu olmaktan çıkarılıp, planlara son noktanın konması gerektiğini söyledi.

Cemil Öztürk: Arap turistler için özel hazırlık yaptık!

Taka Gazetesi yazarı Yusuf Turgut, Trabzon’un başarılı iş adamlarından Cemil Öztürk'le bir röportaj gerçekleştirdi. İşte Turgut'un o yazısı.

Yüksel Öztürk kimdir?

2012 yılında Yüksel Öztürk Mimarlık Bürosu'sunu kuran ve mimari çalışmalarına burada devam eden Mimar Yüksel Öztürk kimdir? Yüksel Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yüksel Öztürk..

Özgül Öztürk Aksu kimdir?

Mimar Özgül Öztürk Aksu, "Nimri'de Yeniden Hayat" projesiyle Türkiye'ye Uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü kazandırdı. Peki, Mimar Özgül Öztürk Aksu kimdir? Aksu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Öztürk Holding, Suudi Kraliyet Ailesi'yle kentsel dönüşüm yapacak!

'Dünyanın en büyük 250 müteahhidi' listesine 18. sıradan giren Öztürk Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi'den ortaklık talebi geldiğini söyledi. Öztürk "Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız" dedi.

Yusuf Öztürk kimdir Haberi

Yusuf Öztürk kimdir

Yusuf Öztürk kimdir?

Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk, En Büyük 250 Müteahhit listesine girdi. Yusuf Öztürk, 1973 yılında babasının görevi nedeniyle Urfa’da doğdu, aslen Amasyalıdır. 


İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden 1995’te mezun olan Öztürk, 1989’da kurulan aile şirketi bünyesinde 1995 yılında Öztürk Holding’i kurdu. 


Yusuf Öztürk, Dutinvest International Group of Company olarak hissedarı ve kurucusu olduğu Londra merkezli finans şirketinin de 2005’ten bu yana yönetim kurulu başkanlığını yürütüyor. 


2004-2006 arasında merkezi Londra’da olan Dünya ve Türk İşadamları Birliği Türkiye başkanlığını yapan Yusuf Öztürk’ün Türkiye’de de sivil toplum örgütlerinde fahri başkanlıkları ve üyelikleri var.


İletişim bilgileri:

ÖZTÜRK HOLDİNG

Koza Plaza B Blok Kat:28 104-6 / 34235 Esenler İSTANBUL

+90 850 800 8875 – TURK

+90 212 522 80 85 Fax

E-Posta:...