06 / 05 / 2024

yusufeli yeni yeri son durum

yusufeli yeni yeri son durum

Yeni ilçe merkezinin kurulacağı bölgede incelemelerde bulunan Vali Kemal Cirit: Söz konusu alanda kurban kesilerek yeni yerleşim yerine ilk kazma vuruldu, iş makineleri alanda çalışmaya başladı." dedi.

Artvin Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri ihalesi yarın! 106 konutluk yeni projesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Artvin Yusufeli projesinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projede 106 konut yer alacak.

TOKİ, Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri'ndeki 106 yeni konut için ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri'ndeki 106 yeni konut için 4 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 78 yeni konut ve 138 yeni iş yeri geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başkent Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Kalecik ilçesine 78 yeni konut ve 138 yeni iş yeri geliyor...

TOKİ'den yeni indirim kampanyası! Az önce resmen açıklandı! TOKİ'den ev, iş yeri ve arsa alanlar hemen baksın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlara yönelik yeni indirim kampanyası başlattı. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Konya Meram'a tam 280 yeni iş yeri geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Meram'da tam 280 yeni iş yeri inşa edecek.

TOKİ'den Konyalılara 280 yeni iş yeri müjdesi! Dikkat! Tarih belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Konya Meram'da tam 280 yeni iş yeri inşa edecek. Konyalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi 29 Aralık'ta yapılacak.

Paribu, kripto paraların alım satımı için yeni pazar yeri oluşturdu!

Paribu, geçtiğimiz gün “erken dönem proje” şeklinde isimlendirilen projelere ait kripto varlıkların alınıp satılabilmesi amacıyla yeni bir pazar yeri olarak Box’ı hayata geçirdiğini açıkladı. Box, sekmesi bugünden itibaren işleme açılıyor.

Yusufeli yeni yerleşim birimi için sayılı günler kaldı!

Yusufeli barajının yapımı nedeniyle yerleşim bölgedeki yerleşim birimi yeni yerlerine taşınmak için gün sayıyor. İlçe 150 yılda yedinci kez taşınacak. 

Yusufeli'ndeki yeni ev ve iş yerlerinin kura çekilişi 13-14 Temmuz'da!

Artvin'in Yusufeli ilçesindeki yeni ev ve iş yerlerinin kura çekilişi 13-14 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Artvin Yusufeli yeni yerleşim yeri inşasında sona geliniyor!

Yusufeli Barajı'nın suları altında kalacak olan Yusufeli ilçesinin taşınacağı yeni yerleşim yeri inşasında son aşamaya gelindi.

Yusufeli 7. kez taşınıyor: Yeni yerleşim yerinde binalar yükseldi!

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı devam eden Yusufeli Barajı sebebiyle ilçe merkezi, sulara gömülecek. 150 yıllık tarihinde 6 kez yeri değiştirilen ilçe merkezinin 7. kez yeri değiştiriliyor. Yeni yerleşim yerinde binalar yükselirken, cadde ve sokaklar da düzenleniyor.

İş yeri kiralarına yeni düzenleme!

1 Temmuz itibarıyla iş yeri kiralamalarında yeni bir düzenleme hayata geçiriliyor. Bu tarihten itibaren iş yeri kiralarında da artış TÜFE üzerinden gerçekleştirilecek. İflas edenlerin sözleşmesi feshedilebilecek, depozito vadeli hesaba yatırılacak. İşte yeni düzenlemeler...

İş yeri açma ve çalışma ruhsatlarına yeni düzenleme getirildi!

Oto galeriden lunaparklara kadar birçok iş yerini yakından ilgilendiren iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yeni düzenlemeler yürürlüğe girdi.

yusufeli yeni yeri son durum Haberi

yusufeli yeni yeri son durum

Vali Cirit, beraberindeki İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü Alaattin Akbaş, DSİ 26. Bölge Müdürü Dinçer Aydoğan, Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Yazıcı ve bazı daire amirleri ile birlikte Kaymakamlığı ziyaret ederek Kaymakam Ömer Dereci'den ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.


Cirit, burada yaptığı konuşmada, "Yusufeli tarihi boyunca da birkaç kez yer değiştiren ilçelerimizden bir tanesi. 

Yeniden yola çıkan bir Yusufeli gördük. 

Dağların arasında yeni Yusufeli'ni oluşturmak için ilk çalışma bügün başlamış oldu. Bu kolay bir süreç değil ve Yusufeli Barajı hızla ilerliyor. Barajın hız limitine uygun olarak da çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının ve bizlerin aynı orantıda hızla yeni Yusufeli'nin oluşturulması ile ilgili bir çabayı sergilememiz gerekiyor" dedi. 


Bölgenin altyapı projeleri ile ilgili iş...