15 / 05 / 2024

Yuvacık Barajındaki su seviyesi azaldı mı

Yuvacık Barajındaki su seviyesi azaldı mı

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, Yuvacık Barajı'ndaki suyun kentin ihtiyaçlarına cevap vereceğini savunarak, "Barajın su seviyesini siz de görüyorsunuz, bunların hepsi barajı kötülemek adına maksatlı yapılmış oyunlar" dedi.

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

İBB'den İstanbul’da iki baraj için kritik karar! Hangi iki barajdan su alınmayacak?

İstanbul’da Avrupa Yakası’nda bulunan ve su sağlayan Terkos ile Büyükçekmece barajlarında su seviyesinin kritik seviyelere inmesinden dolayı İBB, Büyükçekmece Barajı’ndan su alınmaması, Terkos Barajı’ndan ise yüzde 50 daha az su alınarak sistemin işletilmesine karar verildi.

İslam Memiş'ten yastık altındaki gümüşler için uyarı geldi! Sisteme dahil edilmeli!

Son 10 yıldır yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması için bir çok projenin üstlenildiğini ancak gümüşle ilgili bu konuda bir gelişme olmadığını belirten İslam Memiş'ten uyarı geldi. 

EKK'dan yastık altındaki altınlar için ilk açıklama geldi! Yastık altında altını olanlar dikkat! Yeni model geliyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın başkanlığında toplanan EKK toplantısında yastık altındaki altın açıklaması geldi. Ekonomiye kazandırılması beklenen yeni modelle sistemin değiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor. 

Altın toz duman oldu! Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi! Acil bakın! 13 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Altın fiyatları adeta toz duman oldu. Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi. Altın yatırımcıları acil bakın. 13 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Gram altında yeni rekor! Roket gibi fırladı! Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı!

Altın fiyatları bir ayın en iyi haftasını kapatmaya hazırlanıyor. Haftanın son gününde gram altında yeni rekor göründü. Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı!

Depremzede balıkçılar ve su ürünleri yetiştiricilerine tam bu kadar destek ödenecek! Rakamlar bir bir açıklandı! 

Depremzede balıkçılar ve su ürünleri yetiştiricilerine sağlanacak ödemeler tek tek açıklandı. İşte o rakamlar...

1 doların ne kadar olacağı belli oldu! Yastık altındaki dolarlar kabardıkça kabaracak! Görmedim duymadım demeyin!

1 doların ne kadar olacağı belli oldu! Yastık altındaki dolarlar kabardıkça kabaracak! Görmedim duymadım demeyin!

Yastık altındaki altınlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? İslam Memiş bir iyi bir de kötü haber verdi! Bunu yapmayın!

Altın fiyatları yılın son günlerinde yükselmeye devam ederken, ''Yastık altındaki altınlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için Altın Kahini İslam Memiş bir iyi bir de kötü haber verdi! Bunu yapmayın!

Altın fiyatları o tarihte rekor kıracak! Yastık altındaki altınlarınız kabardıkça kabaracak! Hemen bu rakama bakın!

Altın fiyatları son zamanlarda hızlı bir şekilde yükselmeye başladı ve gram altın 1100 lirayı geçti. Altın fiyatları için analistlerden rekor açıklaması geldi. Yastık altındaki altınlarınız kabardıkça kabaracak! Hemen bu rakama bakın!

Yastık altındaki dolarlarımızı bozduralım mı? Dev banka yanıtladı! Doları olanlar planınızı yapın

Küresel merkez bankaları Fed'in faiz artışı temposuna yetişemezken doların yönünü belirleyecek olan gelişmeler yaşanıyor. Dolar son günlerde düşüş eğilimine geçerken vatandaşlar Yastık altındaki dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna yanıt aramaya başladı. 

Yastık altındaki euroları bozduralım mı, bekletelim mi? Euro kuru ne olacak? 

ABD doları karşısında değer kaybeden euo/TL kuru milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bu düşüşler karşısında '' yastık altındaki euroları bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki euro/TL ne olacak?

Yastık altındaki euroları bozduralım mı? Elinde euro olanlar acil bakmalısınız

Piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD enflasyon rakamlarında. Enflasyon rakamlarının belli olması ile piyasalarda hareketlilik yaşanacak. Euro bugün de değer kaybederken yatırımcılar ''yastık altındaki euroları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak ediyor.

Yuvacık Barajındaki su seviyesi azaldı mı Haberi

Yuvacık Barajındaki su seviyesi azaldı mı


CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, Yuvacık Barajı'ndaki suyun kentin ihtiyaçlarına cevap vereceğini savunarak, "Barajın su seviyesini siz de görüyorsunuz, bunların hepsi barajı kötülemek adına maksatlı yapılmış oyunlar" dedi.


Sirmen, Yuvacık Barajı'nın kıyısında gazetecilere yaptığı açıklamada, barajın İzmit Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemindeki en önemli projesi olduğunu söyledi. 


 Barajın yapımıyla ilgili yıllarca yargılandıklarını, özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından eleştirildiklerini dile getiren Sirmen, "Bugün geldiğimiz noktada gerçeklerin asla kapanmadığını ve er geç ortaya çıktığını yaşayarak görüyoruz. Bugünden itibaren Yuvacık Barajı İzmit halkının, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin" şeklinde konuştu. 


- "Bu baraj yılda 140 milyon metreküp su üretmektedir"


Sirmen, Türkiye'de ilk defa bir belediyenin baraj sahibi olduğunu vurgulayarak, "Türkiye'de ilk kez baraj yapan belediye başkanı unvanı olduğu için üzerimize çok geldi rakiplerimiz. Demokrasilerde hem hizmeti...