01 / 05 / 2024

Yuvacık kent meydanı ne durumda

Yuvacık kent meydanı ne durumda

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köyleri kent meydanları ile kavuşturmaya devam ediyor. Başiskele Belediyesi ile birlikte devam eden çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi tarafından Yuvacık Yakacık Mahallesi Hacı Mahmut Caddesi’nde kamulaştırmaya başladı!

Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi Projesi için yıkımlar başladı!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi Projesi inşaat çalışmaları için bazı binaların yıkım işlemlerine başlandı.. 

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Osmangazi Lisesi yıkılacak, kent meydanı yapılacak!

Bursa'nın Yenişehir ilçe merkezinde yer alan Osmangazi Lisesi'nin eski binası yıkılıp, yerine kent meydanı yapılacak.

Karaman Aktekke Kent Meydanı için yıkımlara başlandı!

Karaman’da Aktekke Kent Meydanı projesi için iki okul ve eski Diş Hastanesi'nin yıkımına başlandı. elediye Başkanı Ertuğrul, Çalışkan yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Alanya'nın cazibesi kent meydanıyla artacak!

Hükümet Caddesi esnafları ile kahvaltıda bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kent meydanı projesi hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Yücel, kent meydanı projesinin Alanya’ya değer katacağını söyledi.

Van'a 80 milyonluk kent meydanı geliyor!

Van Büyükşehir Belediyesi 25 bin metrekarelik atıl alanı 80 milyon dolarlık projeyle kent meydanına çeviriyor...

Van Kent Meydanı projesi onaylandı!

Van Büyükşehir Belediyesinin ‘Kent Meydanı’ projesiyle ilgili Bakanlar Kurulu'ndan onay kararı çıktı. 

Kocaeli Kent Meydanı'nda tabliye çalışmaları yapılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent meydanı ve otopark projesindeki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Gölbaşı'na kent meydanı ve eğitim kampüsü geliyor!

Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokol İmza Töreni gerçekleştirildi. Projeyle ilçeye büyük bir kent meydanı ve park inşa edilecek. 

İzmit Kent Meydanı inşaatı hızla ilerliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Kent Meydanı'nın inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Ordu Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak tarihinde gerçekleştirecek.

Osmangazi Kent Meydanı için yıkımlar tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi’nin Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda konuşan Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kent Meydanı için yıkımların tamamlandığını söyledi.

Yuvacık kent meydanı ne durumda Haberi

Yuvacık kent meydanı ne durumda



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köyleri kent meydanları ile kavuşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Başiskele Belediyesi ile birlikte devam eden çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi tarafından Yuvacık Yakacık Mahallesi Hacı Mahmut Caddesi’nde yer alan 7 adet binanın kamulaştırılması gerçekleştirildi. Kamulaştırılan binalardan 4 tanesinin yıkımına başlayan Başiskele Belediyesi’ne bağlı ekipler, ilerleyen günlerde gerçekleştirilecek diğer kamulaştırmalar ile birlikte kent meydanı için gerekli alan çalışmasını tamamlayacak.




24 BİNA KAMULAŞTIRILIYOR


Yuvacık Kent Meydanı projesi kapsamında Büyükşehir, Yakacık Mahallesi Hacı Murat Caddesi’nde 17 adet kamulaştırma daha gerçekleştirecek. Daha önce yapılan kamulaştırılmalarla beraber 6 bin 303 metrekarelik bir alan kamulaştırılmış olacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından kamulaştırması gerçekleştirilen 628 metrekarelik alanın yıkımına Başiskele Belediyesi’ne ait ekipler tarafından başlandı.


KENT MEYDANI YAPILACAK


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Başiskele Belediyesi’nin ortak yaptığı...