19 / 05 / 2024

yüzbaşioğlu inşaat

yüzbaşioğlu inşaat

İflas eden Yüzbaşıoğlu'nun yarım bıraktığı Tuzla 2. Etap ve Arnavutköy konutları için KİPTAŞ, mart ayında yeniden ihale yapacak..

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Börekçioğlu İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Kara Yüzbaşıoğlu tarafından kuruldu.

Gaziosmanpaşa 100. Yıl Ortaokulu'nun inşaatı başladı!

5.8’lik İstanbul depremi sonrasında ağır hasarlı olduğu tespit edilerek, kontrollü olarak yıkılan Gaziosmanpaşa 100. Yıl Ortaokulu'nun inşaatı kaldığı yerden devam ediyor.

Artvin Eski Köprübaşı'nda yürütülen inşaat çalışmaları!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Artvin'in Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları mecliste!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hme İnvestor Ekşioğlu İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hme İnvestor Ekşioğlu İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Her yıl 10 bin inşaat mühendisi mezun oluyor! 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Türkiye'de 150 bin inşaat mühendisinin olduğunu, üniversitelerden her yıl 10 bin inşaat mühendisinin mezun olduğunu belirtti.

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akif Baş ve İlhan Baş ortaklığında kuruldu.

yüzbaşioğlu inşaat Haberi

yüzbaşioğlu inşaat
İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden KİPTAŞ'ın müteahhidi Yüzbaşıoğlu İnşaat iflas etti. Yüzbaşıoğlu İnşaat, KİPTAŞ tarafından hasılat paylaşımı modeliyle ihale edilen Tuzla Mimarsinan 2. Etap Konutları ile Arnavutköy Konutları'nın inşaat işlerini üstlenmişti. KİPTAŞ, şirketin iflası üzerine inşaatı duran Tuzla Mimarsinan 2. Etap Konutları ve Arnavutköy Konutları için mart ayında yeniden ihale yapacak. KİPTAŞ tarafından Ocak 2009'da teslim edileceği açıklanan Arnavutköy Konutları 574, Aralık 2008'de teslim edileceği açıklanan Tuzla 2. Etap Konutları bin 728 daireden oluşuyor. KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "Tuzla Mimarsinan 2. Etap'ta inşaatın yaklaşık yüzde 95'i, Arnavutköy Konutlarında ise yaklaşık yüzde 70'i tamamlanmıştır. Mart ayında yeniden ihaleye çıkacağız. Konutları hak sahiplerine taahhüt ettiğimiz tarihte teslim edeceğiz" dedi.

ALACAKLILAR SIRADA
Ağustos 2008'den beri çalışanlarının maaşlarını ödeyemeyen ve taşeronlara ödemelerini aksatan Yüzbaşıoğlu...