29 / 04 / 2024

yüzde 50 prim

yüzde 50 prim

‘N’ markasıyla sektörde önemli atılım yapan Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'taki yeni projesi Nşehir'deki dairelerin yarısının satışını iki ay içerisin gerçekleştirdi...

Allianz Türkiye’nin BES fonları 7 ayda yüzde 50 getiri ile birinci oldu!

Allianz Türkiye, bireysel emeklilik fonları getiri sıralamasında en fazla kazandıran BES fonları arasında başı çekti. Allianz BES fonları ilk 7 ayda yüzde 50 oranında prim yaptı.

Trafik sigortasında çığır açan dönem resmen başladı! Yüzde 50 indirim geldi!

Trafik sigortasında devrim niteliğindeki dönem resmen başladı. Bu kapsamda, iyi sürücülerin yüzde 50 daha az sigorta primi ödeyeceği öğrenildi. Diğer taraftan, senede üç ya da daha fazla kaza yapanları ise daha yüksek prim ödemeleri bekliyor.

Araç sahipleri dikkat! Yüzde 50’ye kadar indirim geliyor! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Elektrikli araçlar için Resmi Gazete’de bugün yeni bir karara yer verilirken, trafik sigortası yönetmeliğinde yapılan değişiklikle birlikte elektrikli araçlara prim indirimi imkanı getirildi. Hasarsızlık ve hasar yüzünden prim artırım oranları da değişti. Hasarsızlık indiriminin yüzde 50'ye kadar ya

Mart ayına kripto paralar damgasını vurdu! Bir ayda Bitcoin yüzde 50, Ethereum yüzde 34 prim yaptı!

Küresel piyasalarda oldukça hareketli bir ayı geride bırakırken, mart ayında kripto paralar da rekor üzerine rekor kırdı. Bitcoin bir ayda yüzde 50 civarında artış gösterirken, Ethereum ise yüzde 34 oranında prim yaptı.

Bakyapı Konya Projesi ilk ayda yüzde 50 satış yaptı!

Bakyapı'nın Konya Selçuklu'da yükselen iddialı projesi Konya Prestij Park, satışa çıktığı ilk ayda yüzde 50'lik satış başarısı ile iddiasını kanıtladı. Projenin üç ay içinde yüzde 30, tamamlandığında da yüzde 50 prim yapması öngörülüyor.

İstanbul'da Ramazan Bayramı'nda toplu ulaşım yüzde 50 indirimli olacak!

İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca toplu ulaşım yüzde 50 indirimli olacak. İBB Meclisi temmuz ayı toplantısında, Ramazan Bayramı boyunca trafiğin rahatlaması ve toplu ulaşım araçlarının kullanımının teşvik edilmesi için teklif sunuldu.

Yabancıya konut satışı yüzde 50 arttı!

Yabancı yatırımcıların Türkiye'deki gayrimenkul sektörüne ilgisi son bir yılda artış gösterdi. 2014 yılının ilk 5 ayında, 2013'ün ilk 5 ayında gerçekleştirilen toplam satışlara göre yaklaşık yüzde 50 artış oldu.

Türkiye'deki yabancılara gayrimenkul satışı yüzde 50 arttı!

Yabancı yatırımcıların Türkiye'deki gayrimenkul sektörüne ilgisi son bir yılda artış gösterdi. 2014 yılının ilk 5 ayında, 2013'ün ilk 5 ayında gerçekleştirilen toplam satışlara göre yaklaşık yüzde 50 artış oldu...

Şen Demir, 5 yılda yüzde 50 kapasite artışı planlıyor!

Demir çelik ürünlerinin toptan ve perakende satışını 1973 yılından bu yana gerçekleştiren Şen Demir, gelecek beş yılda yüzde 50 kapasite artışı gerçekleştirmeyi planlıyor. Firma 70 kişiye istihdam sağlıyor...

Şen Demir yüzde 50 kapasite artışı hedefliyor!

Demir çelik ürünlerinin toptan ve perakende satışını 1973 yılından bu yana gerçekleştiren Şen Demir, gelecek beş yılda yüzde 50 kapasite artışı gerçekleştirmeyi planlıyor. Firma 70 kişiye istihdam sağlıyor...

Egebeta ilk 6 ayda yüzde 50 büyüdü!

Otomatik kapı ve panjur sistemleri alanında hizmet veren Egebeta, 2013 yılında gerçekleştirdiği yüzde 70'lik büyümenin ardından 2014 yılının ilk 6 ayında da yüzde 50 büyümeyi başardı.

İZBETON, kullandığı elektriğin yüzde 50’sini kendi üretecek!

İZBETON, şantiyelerinde kullandığı elektriğin yüzde 50’sini kuracağı rüzgar türbini ile kendi üretecek. 3 milyon 950 bin TL’ye mal olacak rüzgar türbini 5,5 yılda kendini amorti edecek.

Türksal İnşaat Şanslı Evler projesindeki yüzde 30 prim fırsatı devam ediyor!

Çiğli’de Türksal İnşaat tarafından hayata geçirilen Şanslı Evler projesinde yüzde 30 prim fırsatı devam ediyor. 96 konuttan oluşan projede 1+1 ve de 2+1 daireler bulunuyor.

yüzde 50 prim Haberi

yüzde 50 prim

Özyurtlar İnşaat'ın yeni imara göre yapılan Nşehir projesinde daireler metrekaresi 1300-1400 TL'den satılıyor. Özyurtlar İnşaat patronu Tamer Özyurt,  hedeflerinin metrekare fiyatlarını 1750 TL'ye çıkarmak olduğunu belirtti. Buna uygun olarak da fiyatlar yavaş yavaş artırılacak. Kısa süre içinde yüzde 10 zam görmesi beklenen projeye 6 ayda bir yüzde 10 zam yapılması planlanıyor. Proje tamamlandığında ise konutların yüzde 50 prime ulaşması bekleniyor. Satışlarına 28 Kasım 2012 tarihinde başlanan projede, satışların yarısı...