25 / 07 / 2024

zabıtçı inşaat Bayraklı No17

zabıtçı inşaat Bayraklı No17

Zabıtçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zabıtçı yaptığı açıklamada "Bayraklı'da bulunan No17 projesinde ihtiyaçlar doğrultusunda tasarladığımız çözüm önerilerini konfor ile birleştirerek ev sahiplerine sunacağız" dedi.

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Söğüt İnşaat'tan Ankara Eryaman'a 2 bin 104 konut!

Söğüt İnşaat, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman Mahallesi'nde 2 bin 104 yeni konut inşa edecek.

Botaş Taahhüt inşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Botaş Taahhüt inşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğur Öztaş tarafından kuruldu...

Avcılar İnşaat Bayraklı'da otistik çocuklar için okul yaptıracak!

Avcılar İnşaat, Bayraklı'da otistik çocuklar için 7 katlı bir okulun kaba inşaatını yaptıracak. Okulun protokolü İzmir Valiliği'nde imzalandı Avcılar İnşaat, 'Eğitime % İ00 Destek Projesi' kapsamında otistik çocuklar için bir okul yaptırıyor.

Tarım Kredi'nin inşaat ihalesine en yüksek teklif Söğüt İnşaat'tan!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürlüğüne ait hizmet binasının da bulunduğu arsaya kat karşılığı inşaat yapımına ilişkin ihalede en iyi teklifi yüzde 66,20 hisse ile Söğüt İnşaat AŞ verdi.

Özgül Taahhüt İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgül Taahhüt İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Aygül tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Maltepe, Gülsuyu Mahallesi, Burçak Sokak'ta kuruldu.

Royal Uygulama Proje Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Uygulama Proje Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi, Mazhar Mahmut Öncel tarafından 400 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Bağcılar'da kuruldu.

Görkem Konut Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Konut Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Temel Kolaçoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Pendik, Batı Mahallesi, 23 Nisan Caddesi'nde kuruldu.

Üstünler Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünler Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgut Üstün, Cihan Niyazi Uzun, Ayşe Üstün ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi, Ş.Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

Kent Taahhüt İnşaat Peyzaj Matbaa Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Taahhüt İnşaat Peyzaj Matbaa Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Dilber tarafından 50 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Bayrampaşa, Yıldırım Mahallesi, Şair Akif Sokak'ta kuruldu.

Belgin Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Belgin Taahhüt İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Oğuzhan Karacan Yönetim Kurulu Başkanlığı, Şahin Karacan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Ahmet Yıldırım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 709 bin 855 TL sermaye ile 23 Ekim'de Tuzla'da kur

Özortaklar Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özortaklar Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nazmi Canbaz, Turan Topal, Süleyman Memişoğlu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Esenyurt, Mevlana Mahallesi'nde kuruldu.

Santral Taahhüt İnşaat Ajans Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Santral Taahhüt İnşaat Ajans Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Cevat İnce Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

zabıtçı inşaat Bayraklı No17 Haberi

zabıtçı inşaat Bayraklı No17


İnşaat sektörünün başarılı isimlerinden Zabıtçı İnşaat, şimdiden yoğun ilgi gören No17 projesinin temelini geçtiğimiz günlerde attı. Projeyi 2016 yılının Kasım ayında hayata geçirmeyi planladıklarını dile getiren Zabıtçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Zabıtçı, "Bayraklı'da bulunan No17 projesinde ihtiyaçlar doğrultusunda tasarladığımız çözüm önerilerini konfor ile birleştirerek ev sahiplerine sunacağız" dedi. 

16 bin 500 metrekarelik inşaat alanı üzerinde çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Zabıtçı projenin detaylarını şu şekilde anlattı: "Bu projede 65 ve 96 metrekare olarak tasarlanan 1+1, 131 metrekare olarak tasarlanan 2+1 ve 175 metrekare olarak tasarlanan 3+1 daireler yer alıyor. Şıklığın yanı sıra oldukça konforlu dizayn edilen dairelerde teknolojiden de faydalanacağız. 2 kat otopark, kapalı havuz, fitness salonu, pilates salonu ve squash courtu bulunacak projemizde ayrıca basketbol sahası ve tenis...