15 / 05 / 2024

Zafer Alazem Gayrimenkul

Zafer Alazem Gayrimenkul

Zafer Alazem Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Zafer Al Moaead Al Azem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Temmuz 2014 tarihinde kuruldu.

Orjin Nişantaşı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Nişantaşı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 142 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 217 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Raad Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Raad Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım tarafından kuruldu.

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi kuruldu!

Colony Gayrimenkul Yönetim Ve İşletim Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Özgün Tüzüner ve Mert Yiğit ortaklığında kuruldu.

Zafer Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Zafer Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mouaffak Al Sabbagh tarfından kuruldu.

Ars Property Gayrimenkul İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ars Property Gayrimenkul İnşaat Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Durmuş ve Zafer Arslan ortaklığında kuruldu.

Zafer Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zafer Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Zafer Azim tarafından kuruldu.

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zafer Karaçelik tarafından kuruldu.

New Power Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Power Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Msutafa Kılıç, Samet Yılmaz ve Zafer Parlar ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe kurallar yeniden yazılıyor!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2022 yılına ilişkin sonuçları değerlendirildi. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu ve ULI Türkiye Başkanı Zafer Baysal, raporla ilgili konuştu.

Beyker Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Beyker Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 2 milyon 343 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yavuz tarafından kuruldu.

Zafer Alazem Gayrimenkul Haberi

Zafer Alazem Gayrimenkul
Zafer Alazem Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Zafer Al Moaead Al Azem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Temmuz'da kuruldu.


Zafer Alazem Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardırŞirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır a-) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek ve pazarlamasını yapmak; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b-) Her türlü inşaat...