18 / 07 / 2024

zafer çağlayan müteahhitlik sektörü

zafer çağlayan müteahhitlik sektörü

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, projelerin bedellerinin 2011 yılına göre yüzde 31 arttığını ve 26.1 milyar dolar olduğunu ifade etti...

Bakanlık açıkladı! 2023 yılında kira ve müteahhitlik giderleri için 383,5 milyon TL harcandı...

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın kira ve müteahhitlik gideri belli olduğu açıklandı. Bakanlık 2023'te kira ve müteahhitlik giderleri için 383,5 milyon TL harcadığı ifade edildi.

ASO Başkanı açıkladı: Müteahhitlik sektörü masaya yatırılmalı!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, tüm parametrelerin ve ilgili kesimlerin görüşleri dikkate alınarak müteahhitlik sektörünün masaya yatırılması ve yeni vizyon belirlenmesi gerektiğini ifade etti.

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi açıldı!

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi bugün Fatih'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Özalıcı tarafından açıldı.

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. açıldı!

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. bugün Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Önder Sönmez ve Nurettin Sönmez ortaklığında açıldı.

Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  24 milyon TL sermaye bedeli  ile Burhan Saıed Husseın tarafından kuruldu.

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

Turgut Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi Üsküdar'da 62 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Turgut tarafından açıldı.

Referans Kartal Panorada için müteahhitlik sözleşmesi imzalandı!

Kiler GYO, İstanbul İli Kartal İlçesi 11371 ada 184 parsel ve 11466 ada 105 parselde gerçekleştirilecek olan Referans Kartal Panorada Projesi için Biskon Yapı A.Ş. ile müteahhitlik sözleşmesi imzaladı.

Müteahhitlik sektörümüz 128 farklı ülkede 10 bin 525 proje üstlendi!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yaptığı açıklamada "Müteahhitlik sektörümüz bugün itibarıyla dünyanın 128 farklı ülkesinde 418,7 milyar dolar değerinde 10 bin 525 proje üstlenmiş bulunmaktadır." dedi.

Eltem-Tek Elektrik Tesisleri Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Ve Ticaret A.Ş.İst.Şubesi açıldı!

Eltem-Tek Elektrik Tesisleri Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Ve Ticaret A.Ş.İst.Şb. bugün Sarıyer'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Arda Atatüzün ve Şerif Okluoğlu ortaklığında kuruldu.

Cancan Emlak İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Cancan Emlak İnşaat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Müteahhitlik devi Nas İnşaat'a haciz şoku! 

İBB, KİPTAŞ gibi belediyelere büyük ölçekli işler yapan müteahhitlik devi Nas İnşaat AŞ adlı şirkete haciz geldi.

Çağlayan'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İBB,Çağlayan Meydanı'nı örnek teşkil edecek bir meydana dönüştürmek için çevredeki yapılaşmaya da müdahale edecek. Bu kapsamda meydanın çevresindeki binalar yıkılarak meydan yeniden düzenlenecek...

Artvin'in Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Şavşat'a bağlı Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı...

zafer çağlayan müteahhitlik sektörü Haberi

zafer çağlayan müteahhitlik sektörü

Müteahhitlik sektörünün 2012 yılını rekorla kapattığını belirten Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, projelerin bedellerinin 2011 yılına göre yüzde 31 arttığını ve 26.1 milyar dolar olduğunu ifade etti. Çağlayan, müteahhitlik sektörünün tarihi bir başarıya imza attığını söyledi. Sektör yurtdışında 433 proje...