04 / 05 / 2024

Zafer Karakılıç osmangazi belediyesi

Zafer Karakılıç osmangazi belediyesi

MHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Karakılıç, "Kaçak, çarpık ve plansız yapılaşmadan fazlasıyla nasibini alan Osmangazi'de, kentsel dönüşüm olmazsa olmazdır. Ama bu dönüşüm dairesel değil, ailesel olmalı.

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Külçür ve Zafer Külçür otaklığında kuruldu.

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Osmangazi Mahallesi, 8912 ada, 1 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Ocak 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Azkar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azkar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ecevit Karakılıç tarafından kuruldu.

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Sancaktepe ilçesi, Osmangazi Mahallesi, 1899 parsel ve 8969 ada, 13, 21, 22 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Osmangazi Mahallesi, 8653 ada, 1, 2, 3, 16 ve 19 parseller, Eyüp Sultan Mahallesi, 7559 ada, 15 parsel, Fatih Mahallesi, 6983 ada, 2 parsel ile Meclis Mahallesi, 12 ada, Park Tescilli Alana ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıda...

Buğday'da 2022 alım taban fiyatı açıklandı! TMO'ya sürpriz yaptı 7 liraydı...

Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday fiyatlarının taban fiyatına ilişkin yapacağı açıklama çiftçiler nezdinde merakla beklenirken ilk fiyat açıklaması Ege'den geldi. Karakılçık türü buğdayın alım fiyatı açıklandı. Çiftçiler 8 liraya "iyi" diyordu bakın kaç para oldu?

Buğday alım fiyatı resmen açıklandı! Kilosu 10 TL olacak!

Milyonlarca çiftçi TMO'nun 2022 buğday taban fiyatı açıklamasını beklerken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sözleşmeli üretilen karakılçık buğdayının kilo fiyatını açıkladı. Peki İzmir Büyükşehir Belediyesi çiftçilerden buğdayı kaç TL'ye alacak? İşte ayrıntılar...

Bahçelievler Zafer Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Bahçelievler Zafer Mahallesi 1.40 ha’lık Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Torunlar GYO Zafer Plaza AVM'nin değeri belli oldu!

Torunlar GYO tarafından, Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Şehreküstü Mahallesi, Cemal Nadir Caddesi üzerinde yer alan 6002 ada, 91 parsel bünyesindeki 181 nolu Zafer Plaza Alışveriş Merkezi'nin değerleme raporu yayınlandı.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm ihalesi 9 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi Alemdar ve Gaziakdemir Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesini 9 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

İzmir Osmangazi'de deprem sonrası 20 bina yıkıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı ilçesine bağlı Osmangazi Mahallesi'nde ziyarette bulundu. Soyer depreme yönelik çalışmalar hakkında mahalle muhtarına bilgi verdi.

Bursa Osmangazi'de 41 metruk bina yıkıldı!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi 4 ay içerisinde 41 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Zafer Karakılıç osmangazi belediyesi Haberi

Zafer Karakılıç osmangazi belediyesi

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Osmangazi İlçesi ni gezerek sivil toplum örgütleri, mahalle sakinleri ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyen MHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Karakılıç, Bursa Keşanlılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Başaran Mahalle sakinleriyle dernek lokalinde bir araya geldi. Bursa Keşanlılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Rasim Küçükzıh, Karakılıç'ı ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını, Osmangazi'yi geleceğe taşıyacak adaya desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi. 


MHP Osmangazi İlçe Başkanı Adem Dönmez, İlçe Başkan Yardımcısı Dr.Mehmet Hasanoğlu, İlçe Seçim Komisyonu Başkanı Mehmet Yumak, İlçe Yöneticisi Ayşe Öztürk Sak'ın da katıldığı ziyarette Zafer Karakılıç, Osmangazi nin sorunlarını ve önceliklerini çok iyi bildiklerini, ulaşımdan kentsel dönüşüme pek çok projenin alt yapışım oluşturduklarım ifade etti. 


Karakılıç, "Kaçak, çarpık ve plansız yapılaşmadan fazlasıyla nasibini alan Osmangazi'de, kentsel dönüşüm...