01 / 05 / 2024

Zafer Yavuztürk etader

Zafer Yavuztürk etader

Türkiye’de enerji ve ısı tasarrufu alanında kurulan Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği'nin ilk dönemsel başkanlığına Zafer Yavuztürk seçildi. Peki ETADER Başkanı Zafer Yavuztürk kimdir? İşte Zafer Yavuztürk..

Üsküdar'da 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daire satılıyor! Belediyeden Kasım fırsatı! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 1640 ada 4 parselde yer alan 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daireyi satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Tripart Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tripart Turizm Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Namlı ve Zafer Öztürk ortaklığında kuruldu. 

Üsküdar Belediyesi'nden büyük fırsat! 11 adet konut satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Yavuztürk (Çengelköy) Mahallesi'nde yer alan 11 adet konutu satışa çıkardı. 

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 2699 ada, 1, 2, 3, 4, 5 parseller ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.10.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar belediye başkanına kentsel dönüşüm için sınırsız yetki tanındı!

Üsküdar'daki Mehmet Akif Ersoy ve Yavuztürk mahallelerinin kentsel dönüşüm sürecine ilişkin dikkat çeken bir karar alındı.

Üsküdar'daki kaçak yapılarda elektrik, doğalgaz ve su hizmeti kesildi!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’nde Faruk Kıyım isimli bir vatandaşın 638 metrekarelik arsasına bilgisi dışında verilen imar izniyle yapılan binalardaki elektrik, doğalgaz ve su hizmeti durduruldu...

Atatürk Kültür Merkezi iki yılda açılacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’nin temelini atarken, “İstanbul Atatürk Kültür Merkezi milletin değerleriyle, inancıyla, insanımızın tarihi ve kültürüyle kavgalı jakoben zihniyete karşı dikilmiş bir zafer anıtı olacaktır” diye konuştu.

Yavuztürk'ün Boğaziçi etkilenme bölgesinden çıkarılması için teklif verildi!

Boğaziçi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi. Kanun ile Yavuztürk Mahallesi'nin idari sınırları esas alınmak suretiyle etkilenme bölgesi sınırları dışına çıkarılması öngörülüyor...

Üsküdar Fatih Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi Fatih Camii altında hizmet verecek olan Fatih Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Üsküdar Yavuztürk'e modern muhtarlık binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi, Yavuztürk'e modern muhtarlık binası kazandırdı.

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi için kanun teklifi verildi!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi'nin Boğazici Kanununda tanımlanan etkilenme bölgesinden çıkarılması için kanun teklifi verildi..

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi'nin imar sorunu TBMM'de!

Üsküdar'a bağlı Yavuztürk mahallesinin imar sorunu meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, TBMM toplantısında konu hakkında açıklamalarda bulundu..

Boğaziçi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi!

Boğaziçi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi. Teklif ile; Boğaziçi Nazım Planına göre çizilen krokide etkilenme bölgesi sınırları içinde kalan Üsküdar ilçesine bağlı Yavuztürk Mahallesinin etkilenme bölgesi dışına çıkarılması öngörülüyor.

Zafer Yavuztürk etader Haberi

Zafer Yavuztürk etader

Zafer Yavuztürk kimdir?

Türkiye’de enerji ve ısı tasarrufu alanında kurulan Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği'nin ilk dönemsel başkanlığına Zafer Yavuztürk seçildi.


Zafer Yavuztürk, 2010 Ekim'den beri İSTA Enerji'de Genel Müdür olarak görev alıyor. Eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi'nde alan Zafer Yavuztürk, aynı üniversitede 1995-1998 yılları arasında Master eğitimi aldı.


Mayıs 2009 ile Temmuz 2010 arasında ThyssenKrupp Elevator & Escalator'da (asansör ve yürüyen merpen firması) görev aldı.


İSTA..

"ista; 1902 yılında, kendi sektöründe ilk kurulan, günümüzde dünya lideri olarak, en gelişmiş enerji, su ve ısı sayaçları ile ölçüm yapan ve bireysel faturalama hizmeti sunan bir şirkettir. 


ista; sayaç üretiminden, teslimatına; montajdan, satış sonrası destek ve faturalamaya kadar kapsamlı bir hizmet sunmaktadır."


ETADER..

Türkiye’de enerji ve ısı tasarrufu bilincini artırmak ve bu amaçla kamu yararına etkinlik göstermek amacıyla kurulan ETADER...