29 / 04 / 2024

Zafer Yavuztürk kim

Zafer Yavuztürk kim

Doğalgaz ithalatındaki artışla birlikte döviz kurlarındaki önlenemeyen yükseliş tüketiciye zam olarak yansıyor. Bu gelişmeler enerji tasarrufu önlemlerini zorunlu kılıyor. ETADER Genel Başkanı Zafer Yavuztürk konu ile ilgili açıklama yaptı.

Zafer Yavuztürk: Doğalgaza zam geldi ama vatandaş çaresiz değil!

ETADER Başkanı Zafer Yavuztürk, enerji fiyatlarına yapılan zamların, ısı ve elektrik tasarrufunun önemini bir kat daha artıracağını söyledi. Yavuztürk, vatandaşın bu konuda çaresiz olmadığını da vurguladı.

Zafer Yavuztürk kimdir?

Türkiye’de enerji ve ısı tasarrufu alanında kurulan Enerji ve Isı Tasarrufu Derneği'nin ilk dönemsel başkanlığına Zafer Yavuztürk seçildi. Peki ETADER Başkanı Zafer Yavuztürk kimdir? İşte Zafer Yavuztürk..

ETADER’in ilk başkanı Zafer Yavuztürk oldu!

Türkiye’de enerji ve ısı tasarrufu alanında yeni bir sivil toplum örgütü daha kuruldu. ETADER, Türkiye’yi bu alanda dünya çapında temsil etmek üzere faaliyetlerine başladı.

Zafer Yavuztürk: İsta yüzde 100 büyüdü!

2008’de Türkiye pazarına giren enerji verimliliğinin lider şirketi Alman İsta, geçen yıl porföy büyüklüğünü iki katına çıkardı. ista, 2014’ te gelirini yüzde 20 artırmayı hedefliyor...

Zafer Atabey kimdir? Zafer Atabey ne iş yapıyor?

Zafer Atabey kimdir? Zafer Atabey'in eğitim durumu nedir? Zafer Atabey kariyeri ve eğitim durumu nedir? Zafer Atabey'in kim olduğu ve Zafer Atabey'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Üsküdar'da 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daire satılıyor! Belediyeden Kasım fırsatı! 

İstanbul Üsküdar Belediyesi, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 1640 ada 4 parselde yer alan 11 adet 3+1, 4+1, 5+1 daireyi satıyor. Peki Üsküdar'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatıyla dikkat çekti: Kahveseverlere en özel hediye

Kim güzel bir Türk kahvesine "hayır" diyebilir ki... Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi sizin için en güzel Türk kahvesini pişiriyor. Peki Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Tripart Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tripart Turizm Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Namlı ve Zafer Öztürk ortaklığında kuruldu. 

Üsküdar Belediyesi'nden büyük fırsat! 11 adet konut satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Yavuztürk (Çengelköy) Mahallesi'nde yer alan 11 adet konutu satışa çıkardı. 

Garanti BBVA Bankası'nın yeni sahibi bakın kim oldu! Türk bankacılık tarihinde bir ilk gerçekleşti

Türk bankacılık tarihinin en büyük hisse alımında sona gelindi. Garanti BBVA Bankası'nın büyük hissesi İspanyol BBVA'ya geçti. Geri alım ile birlikte bankanın fiili dolaşımdaki pay oranı yüzde 17'nin altına düştü. Bankanın hisseleri son 15 işlem gününde 15 TL civarında işlem gördü.

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, Yavuztürk Mahallesi, 2699 ada, 1, 2, 3, 4, 5 parseller ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.10.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar belediye başkanına kentsel dönüşüm için sınırsız yetki tanındı!

Üsküdar'daki Mehmet Akif Ersoy ve Yavuztürk mahallelerinin kentsel dönüşüm sürecine ilişkin dikkat çeken bir karar alındı.

Üsküdar'daki kaçak yapılarda elektrik, doğalgaz ve su hizmeti kesildi!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’nde Faruk Kıyım isimli bir vatandaşın 638 metrekarelik arsasına bilgisi dışında verilen imar izniyle yapılan binalardaki elektrik, doğalgaz ve su hizmeti durduruldu...

Atatürk Kültür Merkezi iki yılda açılacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’nin temelini atarken, “İstanbul Atatürk Kültür Merkezi milletin değerleriyle, inancıyla, insanımızın tarihi ve kültürüyle kavgalı jakoben zihniyete karşı dikilmiş bir zafer anıtı olacaktır” diye konuştu.

Yavuztürk'ün Boğaziçi etkilenme bölgesinden çıkarılması için teklif verildi!

Boğaziçi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi. Kanun ile Yavuztürk Mahallesi'nin idari sınırları esas alınmak suretiyle etkilenme bölgesi sınırları dışına çıkarılması öngörülüyor...

Üsküdar Fatih Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi Fatih Camii altında hizmet verecek olan Fatih Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Atatürk Havalimanı ne zaman ve nasıl kapatılacak?

Atatürk Havalimanı ne zaman ve nasıl kapatılacak? Kapatıldıktan sonra buraları kim, nasıl, koruyup, yeni döneme geçiş için hazırlayacak? 

Zafer Yavuztürk kim Haberi

Zafer Yavuztürk kim

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) ve Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) verilerine göre Ocak-Ekim dönemi baz alındığında doğalgaz ithalatı bu yılın 10 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 8,5 arttı. 2010 yılının aynı dönemine göre ise yüzde 30 artışla, 39 milyar 480,52 milyon metreküpe yükseldi.


BOTAŞ'ın borcunun 1,2 milyar dolarını Merkez Bankası ödeyecek



Öte yandan, enerjide dışa bağımlı bir ülke olan Türkiye'nin enerji ithalatı karşılığında ödediği dövizin değeri de hızla yükseliyor. ABD Doları siyasi endişelerle geçen hafta 2,40 TL'ye kadar yükselerek tarihi zirvesini görmüştü. Ekonomideki son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Dolar kurunun artması enerji sektörünü sevindirmemektedir, ithalat yapan bir ülke olarak bunun olumsuz tesirini her zaman söylüyorum" dedi. Yıldız, BOTAŞ'ın...