18 / 05 / 2024

Zafer Yöndem

Zafer Yöndem

İstem Emlak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Zafer Yöndem, Özlem Yöndem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Ali Çebi Caddesi'nde kuruldu.

Ev sahiplerinin kiracıyı çıkarma şartları gündem oldu: 'Evi komple kiracıya mı verelim?' 

Mağdur ev sahipleri, kiracıyı tahliye etme şartlarına 'Evi komple kiracıya mı verelim?' diyerek tepki gösterdi. İşte Avukat Esat Özel'in gündem olan o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Orjin Nişantaşı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Nişantaşı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 142 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 217 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Raad Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Raad Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım tarafından kuruldu.

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

Karyum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karyum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Yümün, Coşkun Yümün ve Yavuz Yümün ortaklığında kuruldu.

Arçelik'ten Zafer Bayramı coşkusu! Seçili ürünlerde büyük indirim! İşte Arçelik 29 Ağustos 2022 fiyat listesi

Arçelik Zafer Bayramı'na özel seçili ürünlerde büyük kampanya başlattı. Bulaşık makinesinden, kahve makinesine kadar aradığınız tüm ürünleri indirimli bir şekilde alabilirsiniz. İşte Arçelik Zafer Bayramı'na özel fiyat listesi...

İzmir İstinye Park 22 Ekim'de açılıyor!

Orjin Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanı Zafer Yıldırım, İstinye Park İzmir'in açılış tarihini duyurdu. Zafer Yıldırım, "İnşallah 22 Ekim'de yüzde 92 dolulukla, kontrat imzası yüzde 70 dolulukla açmış olacağız" dedi.

One Group İnşaat Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

One Group İnşaat Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer’de  5 milyon 239 bin 630 TL sermaye bedeli  ile Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım tarafından kuruldu.

Ba2 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ba2 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldızparla tarafından kuruldu.

Torunlar GYO Zafer Plaza AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zafer Plaza AVM'nin 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Zafer Yıldırım Yaşanabilir Ankara projesini anlattı!

TÜGİAD Ankara Şubesi hazırlamış olduğu ‘Dört Dörtlük Ankara’ projesinin tanıtımını yapıyor. TÜGİAD Ankara Başkanı Zafer Yıldırım, Yaşanabilir Ankara projesini anlatıyor.

Zafer Yöndem Haberi

Zafer Yöndem

İstem Emlak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Zafer Yöndem, Özlem Yöndem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu. 


İstem Emlak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu;A-    Şirket; bina, arsa ve araziler ile teçhizatın değerlemesini mevzuatın öngördüğü şekilde standart rapor halinde ayrıntılı olarak hazırlayarak talep eden ilgili kişi, kurum ve kuruluşlara sunabilir bu kişiler adına her türlü kontrol ve uygulama hizmetlerini üstlenebilir.  B-  Şirket gayrimenkullerle ilgili piyasa araştırması, fizibilite çalışması, gayrimenkul ve buna bağlı hakların hukuki durumunun analizini, boş arazi ve geliştirilmiş proje değeri analizi, en yüksek ve en iyi kullanım değeri analizi gibi alanlarda danışmanlık hizmeti verebilir.  C- Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için, gerekli makine, teçhizat ve donanımı, araç ve gereçleri alıp-satabilir, işletebilir, kiralayabilir, gerekirse devredebilir, teknik...