03 / 05 / 2024

Zahide Özay Semt Konağı açıldı mı

Zahide Özay Semt Konağı açıldı mı

Küçükçekmece Belediyesi tarafından inşa edilen Zahide Nine Semt Konağı’nın resmi açılışı yapıldı.

Küçükçekmece Zahide Özay Semt Konağı açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından inşa edilen Zahide Nine Semt Konağı’nın resmi açılışı yapıldı.

Şanlıurfa Devteşti çok amaçlı semt pazarı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Devteşti mahallesinde yapımı tamamlanan çok amaçlı semt pazarı vatandaşların hizmetine açıldı.

Devteşti Semt Pazarı tamamlandı!

4 bin metrekare üzerine inşa edilerek vatandaşları ve pazar esnafını olumsuz hava şartlarına koruyan ve düzenli bir şekilde alışveriş imkanı sağlayan Devteşti Semt Pazarı hizmete girmesiyle takdir topladı.

Tokat Niksar'a kapalı otopark ve semt pazarı geliyor!

Yeni yılında yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, 2016 yılının proje yılı olacağını söyledi. Özcan, Niksar'a kapalı otopark ve semt pazarı inşa edileceğini belirtti.

Göztepe Stadı ve Eşrefpaşa semt pazarı konusu mecliste tartışıldı!

Şubat ayı meclis toplantısında eski tarihi Roma İpekyolu üzerine kurulan Eşrefpaşa semt pazarının başka bir yere taşınması ve Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava sonrası ihalesi iptal edilen Göztepe Stadı tartışma konusu oldu.

Kayseri Kayabaşı Semt Konağı hizmete açıldı!

Kocasinan Belediyesi tarafından yaptırılan Kayabaşı Semt Konağı'nın açılışı yapıldı. 680 metrekare kapalı alanda inşa edilen semt konağı yaklaşık 800 bin TL’ye maloldu.

İzmir Konak Mersinli Mahallesi'nde yeni semt merkezi hizmete açıldı!

Konak Belediyesi’nin kısa sürede tamamladığı Mersinli Mahallesi’ndeki yeni semt merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Beyoğlu 14. semt konağına kavuşuyor!

Beyoğlu Belediyesi 14. Semt Konağı olan Piripaşa Semt Konağı’nın temel atma törenini gerçekleştirdi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Semt konakları mahallede hizmeti koordine eden, tek elde toplayan bir mekanizma" dedi.

Adana Feke'de hizmet binası ve kapalı semt pazarı açıldı!

Belediye Ek Hizmet Binası ve Kapalı Semt Pazarı'nın açılışlarını yapmak üzere Feke'ye giden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü esnafla ve halkla bir araya geldi, sohbet etti, sorun dinledi.

Mersin Turkuaz Semt Pazarı kapalı pazar olacak!

Mersin’in Tarsus ilçesinde belediye tarafından Şehitishak Mahallesi’nde bulunan Turkuaz Çarşısı modern bir şekilde dizayn edilerek Turkuaz Semt Pazarı olarak Tarsusluların hizmetine girecek.

Karşıyaka Semt Polikliniği yenilenecek!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Hastanesi Karşıyaka Semt Polikliniği depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Ocak ayında boşaltılacak. Poliklinik yapılacak güçlendirme işleminin ardından tekrar hizmet verecek.

Gültepe ve Orhangazi Kapalı Semt pazarları tamamlanmak üzere!

ADANA Sarıçam Belediyesi tarafından bir şiire önce yapımına başlanan Gültepe ve Orhangazi Kapalı Semt Pazarının çatı montajları tamamlandı.

Gupse Özay Etiler'e taşındı!

Gupse Özay'ın hayatında bugünlerde büyük bir değişim var. Oyuncunun Barış Arduç ile yollarını ayırdıkları iddia edildi. Gupse Özay, ayrılık sonrası sevgilisiyle birlikte yaşadığı Cihangir'deki evinden Etiler'e taşındı.

Zahide Özay Semt Konağı açıldı mı Haberi

Zahide Özay Semt Konağı açıldı mı

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Küçükçekmece Belediyesi, Gezi olayları sırasında Vatan Caddesi’nde provokatörlere gösterdiği tepkiyle Cumhurbaşkanının övgüsünü kazanan Zahide Nine’nin ismini (Zahide Özay) İnönü Mahallesi’nde açtığı semt konağında yaşatacak. 

Küçükçekmece Belediyesi'nde yer alan habere göre, İnönü Mahallesi’nde hayata egçirilen semt konağının açılışına; AK Parti İstanbul Milletvekili Alev Dedegil, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut, merhum Zahide Özay’ın kızı Tüzin Atlı ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Alev Dedegil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın övgüyle adından söz ettiği Zahide Özay’a vefa gösteren Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e teşekkürlerini sundu.

"RAHMETLE ANIYORUZ”

Başkan Temel Karadeniz, konağın ilçeye hayırlı olmasını temenni ederek, “Bizim kültürümüzde kadın kahramanlarımızın sayısı oldukça fazladır. Adeta bir kahraman gibi Gezi olayları sırasında Vatan Caddesi’nde...