03 / 05 / 2024

Zakir Allak

Zakir Allak

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Metin Yıldırım, Zakir Allak tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Eylül'de kuruldu.

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zakir Ayaz tarafından kuruldu.

Zakir Uzun İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zakir Uzun İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Nurullah Uzun, Mustafa Uzun ve Zakir Uzun ortaklığında kuruldu.

İstanbul’da hangi semtler gözde oldu? Hangi binaların fiyatı düşecek?

Kahramanmaraş merkezli depremler bir anda gündemi değiştirdi. Beklenen İstanbul depremi emlak piyasasını allak bullak etti. Peki değer kazanan ilçeler hangisi, hangi binalar değer kaybedecek? Tüm detaylar haberde.

Dolarda zirve göreceksiniz diyen uzmanlar altın için kırmızı alarm verdi! Yorumlar kafaları allak bullak etti

Son dakika altın fiyatları ve dolar/TL kuru yeni haftaya hareketli başladı. Uzmanlar ise altın ve dolar için yorumda bulunurken, dolarda zirve beklediklerini söylerken altın için kırmızı alarm verdi. 

Blue House Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue House Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Zakir Aslan tarafından kuruldu.

Edirne esnafı kiralarını ödeyemiyor!

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, “Esnaf, Bağkur ve SGK primlerini, kirasını, vergisini, işçisinin maaşını ödeyemiyor. Siftah yapamıyor. Şu an esnaf batma noktasına gelmiştir” diye konuştu.

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Zakir Akbudak tarafından bugün 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Burdur fayında büyük deprem bekleniyor!

SÜLEYMAN Demirel Üniversitesi (SDÜ), Deprem ve Jeoteknik Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mehmet Zakir Kanbur, 100 yıldır enerji biriktiren Burdur fayında 1914'te olduğu gibi büyük bir deprem beklediklerini açıkladı.

Mehmet Zakir Kanbur: Burdur'da büyük bir deprem bekliyoruz!

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ), Deprem ve Jeoteknik Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mehmet Zakir Kanbur, "Burdur fayında 1914'te olduğu gibi büyük bir deprem bekliyoruz" dedi.

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Metin Yıldırım, Zakir Allak tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Eylül'de kuruldu.

Burdur depremi yeni fay hattından!

Doç. Dr. Mehmet Zakir Kanbur, Ağlasun ’unda içinde bulunduğu Isparta’nın güneyinde deprem etkinliği olmadığını belirterek, önceki geceki depremle bilinmeyen bir fay hattının ortaya çıktığını söyledi.

Burdur Ağlasun depremi ‘yeni fay’dan!

Doç. Dr. Mehmet Zakir Kanbur, Ağlasun’unda içinde bulunduğu Isparta’nın güneyinde deprem etkinliği olmadığını belirterek, önceki geceki depremle bilinmeyen bir fay hattının ortaya çıktığını söyledi.

Disa Acar İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Disa Acar İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zakir Acar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta Esenyurt, İstiklal Mahallesi, Kazlı Çeşme Caddesi'nde kuruldu.

Zakir Allak Haberi

Zakir Allak

Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Metin Yıldırım, Zakir Allak tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu. 


Bona Orman Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1-Her türlü inşaat malzemeleri alımı,  satımı, pazarlaması, ithal ve ihracını yapmak. Her tür inşaatın plan ve projesini çizmek, boya, raspa, ısı yalıtımı, seramik, alçıpan v.s. inşaat uygulamaları yapmak.  2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul inşa etmek, almak, satmak, kiraya vermek, çelik konut inşa etmek, prefabrik çelik veya prefabrik beton konut inşaatları yapmak. Konusu ile ilgili her türlü resmi ve özel sektör ihalelerine katılmak. 3-Yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere, konut, site, fabrika,köprü, yol, baraj, liman, hava limanı, demir yolları, enerji...