15 / 05 / 2024

Zakiroğulları Emlak Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Zakiroğulları Emlak Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Zakiroğulları Emlak Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cemalettin Aras tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Ekim 'de Esenyurt, İncirtepe Mahallesi 'nde kuruldu.

Çinli emlak geliştirici Fantasia, borç yeniden yapılandırma koşullarını güncelledi! 

Çinli emlak geliştirici Fantasiya borç yeniden yapılandırma şartlarını güncelledi ve detayları tek tek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Düz ve Turan Şen ortaklığında kuruldu.

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi kuruldu!

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Tepeli tarafından kuruldu.

Sabır56 İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabır56 İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esat Çiftçi tarafından kuruldu.

Realty Point Emlak Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Realty Point Emlak Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saadettin Çelebi tarafından kuruldu.

İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu! 2-3 dönümlük tarlalara talep arttı!

İzmir’in coğrafi konumu, iklim koşulları, demografik yapısı, liman, sanayi şehri olması ve verimli tarım alanlarına sahip olması gayrimenkul sektörünün dikkatini çekti. İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu. İşte ayrıntılar...

Mirsan Emlak Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mirsan Emlak Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mirsan Emlak Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

İnovatif Emlak Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnovatif Emlak Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de  Hüsamettin Gümüş tarafından kuruldu.

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Efe Can Birinci ve Mert Birinci ortaklığında kuruldu.

Hef Emlak Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hef Emlak Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de Ömer Hakan Ekşi tarafından kuruldu.

Nurettinoğulları Grup Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurettinoğulları Grup Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Yusuf ÖZtürk tarafından kuruldu.

Türkiye'nin milli arabası TOGG yeni yüzünü ilk kez gösterdi

Türkiye'nin yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG, yeni yüzünü ilk kez gösterdi. TOGG'un üretim bandından inmeden önce karlı ve soğuk hava koşullarında yapılan testlerinden paylaşılan videoda araçla ilgili yeni detaylar dikkat çekti.

Zakiroğulları Emlak Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Zakiroğulları Emlak Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Zakiroğulları Emlak Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cemalettin Aras tarafındna 100 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Esenyurt, İncirtepe Mahallesi'nde kuruldu.


Zakiroğulları Emlak Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A. Her türlü gayrimenkul almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve komisyonculuğunu yapmak. B. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasını aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak, danışmanlık hizmeti vermek ve sözleşmeler düzenlemek. C. Her türlü inşaat taahhüt ve müteahhitlik işlerini yapmak,resmi ve özel inşaatları yapmak, kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak.. D. Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alım, satım, dağıtım, ithalat...