19 / 05 / 2024

Zakynthos sahili katar emirine satıldı

Zakynthos sahili katar emirine satıldı

Yunan basınında yer alan habere göre, 407 kilometrekarelik adanın 60 kilometrekarelik kısmının sahibi olan Zakynthos’un köklü bir ailesi, bu araziyi koltuğunu oğluna devreden Katar Emiri, Hamid bin Halife el-Tani’ye ait şirkete sattı...

Kandıra Bağırganlı Sahili turizme kazandırılacak!

Cazibe merkezi haline gelen Kandıra, her yıl artan oranlarla tatilciyi kendine çekiyor. Bağırganlı sahilini de hizmete sunmak için hazırlanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sahili düzenleyecek firmayı belirlemek için ihale gerçekleştirdi.

Kocaeli Cebeci Sahili'nde 3. etap çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabında çalışmalar başladı.

Limak'ın Fildişi Sahili'ndeki fabrikasının temeli atıldı!

Şirket açıklamasına göre, Limak Çimento Grubu'nun Fildişi Sahili'nde 58 milyon avro yatırımla hayata geçireceği çimento fabrikasının temeli törenle atıldı.

Dumankaya Horizon: Şehrin merkezinde yalı dairesi, işte lüksün sahili!

Teslimleri hemen gerçekleşen "Dumankaya Horizon: Şehrin merkezinde yalı dairesi, işte lüksün sahili" sloganıyla tanıtılıyor. Projede 2+1 daire fiyatları 884 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Karmod, Fildişi Sahili'nde showroom hizmete açtı!

Karmod'dan yapılan açıklamaya göre açılış töreni, Fildişi Sahili İmar ve Çevre Bakanı, Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya ile çok sayıda davetlinin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Ulak Group Katar-Doha’da ürünlerini yatırımcılarla buluşturdu!

Türkiye’nin gayrimenkul sektöründe hizmet veren lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, lansman ve fuar turu kapsamında 16-19 Kasım 2015 tarihlerinde Katar-Doha’da ürünlerini yatırımcı ve müşterileriyle buluşturdu.

Katar'da 50 derecede stat nasıl inşa edilecek?

Dünya Kupası’nın bir Ortadoğu ülkesi olan Katar’da oynanacak olması, aşırı sıcaklardan dolayı turnuvanın yazın yapılamayacağı, kışın oynanacak turnuvanın lig fikstürlerini etkileyeceği, alkolün tüketiminin problemlere yol açabileceği çok yazılıp çizildi.

Kalamış sahili imar planı için 73 bin imza toplandı!

Kadıköy Belediyesi’nin Fenerbahçe-Kalamış sahili imar planına yaptığı itiraz reddedildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre Danıştay’a açılan dava devam ediyor. Change. org’da ise “Kalamış imara açılmasın” kampanyasına 73 bin destek geldi.

Katar'da Yunus Emre Kültür Merkezi açıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Katar'ın başkenti Doha'da Yunus Emre Kültür Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Botaş ile Katar Petrol arasında anlaşma imzalandı!

Yaşanan uçak krizinin ardından Rusya'nın doğalgazı kesme ihtimaline karşı, Botaş ile Katar Petrol arasında anlaşma imzalandı.

Katar'dan Türk müteahhitlerin ülkeyi terk etmesine yasak!

Katar sel baskınında zarar gören binaları inşa eden Türk müteahhitlerin ülkeyi terk etmesini yasakladı. Katar'ın başkenti Doha'da altyapı neredeyse tamamen çökmüş seller nedeniyle yollar kapanınca okullar da tatil edilmiş ve AVM'ler kapatılmıştı.

Keşan Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi tamam!

Keşan Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisi tamam. Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Keşan Yayla Sahili Atık Su Arıtma Tesisinde test çalışmalarının tamamlandığını ve yaz aylarında tam kapasite çalışacağını belirtti.

Katar Şeyhi’nin hedefi orta sınıfa konut sağlamak!

Türkiye'de yatırım kararı alan Katar Kraliyet Ailesi üyelerinden, Katar İktidar Aile Konseyi Genel Sekreteri Şeyh Dr. Abdulaziz Al Thani’nin ilk yatırımı Fikirtepe’de yer alacak 260 milyon liralık Velvet Towers projesi oldu.

Zakynthos sahili katar emirine satıldı Haberi

Zakynthos sahili katar emirine satıldı

Yunanistan’da İyon denizinde bulunan adalar arasındaki en çok turist çeken yer olarak bilinen Zakynthos’un en meşhur sahili, Katarlıların eline geçti.



Yunan basınında yer alan habere göre, 407 kilometrekarelik adanın 60 kilometrekarelik kısmının sahibi olan Zakynthos’un köklü bir ailesi, bu araziyi koltuğunu oğluna devreden Katar Emiri, Hamid bin Halife el-Tani’ye ait şirkete sattı.



Arazinin içinde adanın sembolü haline gelen ve kıyısında bir gemi batığı bulunan Navagio Plajı’nı da kapsadığı belirtildi. Yunan basını arazinin 9 milyon euro’ya satıldığını, ancak değerinin bunun en az iki katı olduğunu öne sürdü. Bu arada arazinin içinde bir de manastır...