20 / 05 / 2024

Zakynthos sahili ne kadara satıldı

Zakynthos sahili ne kadara satıldı

Yunan basınında yer alan habere göre, 407 kilometrekarelik adanın 60 kilometrekarelik kısmının sahibi olan Zakynthos’un köklü bir ailesi, bu araziyi koltuğunu oğluna devreden Katar Emiri, Hamid bin Halife el-Tani’ye ait şirkete sattı...

Antalya Selinus Sahili’ne yapılaşma izni!

Antalya Gazipaşa’da yer alan Selinus Sahili 5 yıldızlı otellere açılıyor. Doğal sit alanı olan 2 kilometrelik sahilde yüzde 80 yapılaşma izni verildi.

Antalya Konyaaltı Sahili’nde yıkım gerginliği!

Antalya Konyaaltı Sahili'nde, mavi bayrak kriterlerine aykırı yerleştirildiği öne sürülen locaların yıkımı, belediye ve işletmeciler arasında anlaşmazlık yarattı. 

Marina 24: İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?

Büyükçekmece Mimaroba'da 13 kilometre sahili olacak olan Marina 24 projesi "İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?" sloganıyla tanılıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Vekon’dan Fildişi Sahili'ne 12 milyon dolarlık yeni bir proje!

Vefa Holding’in ön üretimli yapı çözümleri sunan markası Vekon, Fildişi Sahili’nin en büyük şehri olan Abidjan’da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 12 milyon dolarlık projenin Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor.

Antalya Çalkaya 20 yıldır imar çözümü bekliyor!

ANTALYA'nın Aksu ilçesinde Lara Sahili'ne 2 kilometre uzaklıkta, Antalya Havalimanı'na birkaç dakikalık mesafede yer alan 13 bin dönümlük Çalkaya bölgesindeki 11 bin 700 adet parselin sahibi, 20 yıldır imar sorununun çözülmesini bekliyor.

İznik Sahili'ne dev yatırım!

Bursa’nın sahip olduğu tüm doğal değerleri iç ve dış turizme kazandırmak amacıyla her alanda projeler üreten Büyükşehir Belediyesi, Gemlik, Mudanya ve Karacabey sahillerindeki projelerinin ardından İznik Gölü’ne değer katacak sahil projesinin de startını verdi.

Altınordu Sahili'ne yürüyüş, koşu ve bisiklet yolu!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi İbrahim Fırtına Bulvarı üzerinde yapacağı yürüyüş, koşu ve bisiklet yolunun ihalesini gerçekleştirdi.

Konyaaltı Sahil Projesi ihalesi canlı yayınlanacak!

Antalya’nın pırlanta gerdanlığı 6 kilometre uzunluğundaki Konyaaltı Sahili’ne uygulanacak dünya çapındaki projeyi 17 Kasım Perşembe günü ihaleye çıkarıyor. Antalya’nın geleceğine yön verecek dev proje belediye web sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Derince Harikalar Sahili'ne yeni düzenleme!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ilçeye kazandırdığı Harikalar Sahili’ne yapılan yeni düzenlemelerle birlikte mescit ve çeşme inşa ediliyor.

Antalya Büyükşehir Meclisi'nde Kızılot sahili tartışıldı!

Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı olağan meclisinde Kızılot sahili tartışıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kızılot bölgesinde bulunan bir büfenin ihale yolu ile Akseki Belediyesi'ne verildiğini belirterek, "Buralar milletin yeridir" dedi.

Van Gölü'nün Ayanis Sahili'ne 200 metrelik plaj!

Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe Doğal güzellikleri, koyları ve temiz suyuyla dikkati çeken Van Gölü'nün Ayanis Sahili'ne 200 metrelik plaj yapılacağını söyledi.

Antalya Kızıot Sahili'nin Akseki Belediyesi'ne devredilmesine tepki!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kızılot sahilini protokol ile AKP'li Akseki Belediyesi'ne vermesine Manavgat Belediye Bakanı Şükrü Sözen ve Manavgat halkı büyük tepki gösterdi.

Deniz Feneri Derneği'nden Fildişi Sahili'ne cami ve külliye!

Deniz Feneri Derneği tarafından Fildişi Sahili'nin Abidjan şehrinde yaptırılan Halil İbrahim Erten Eğitim Külliyesi ile Ndouci şehrindeki Aysel ve Şerif Fındıkkaya Camisi hizmete açıldı.

Zakynthos sahili ne kadara satıldı Haberi

Zakynthos sahili ne kadara satıldı

Yunanistan’da İyon denizinde bulunan adalar arasındaki en çok turist çeken yer olarak bilinen Zakynthos’un en meşhur sahili, Katarlıların eline geçti.



Yunan basınında yer alan habere göre, 407 kilometrekarelik adanın 60 kilometrekarelik kısmının sahibi olan Zakynthos’un köklü bir ailesi, bu araziyi koltuğunu oğluna devreden Katar Emiri, Hamid bin Halife el-Tani’ye ait şirkete sattı.



Arazinin içinde adanın sembolü haline gelen ve kıyısında bir gemi batığı bulunan Navagio Plajı’nı da kapsadığı belirtildi. Yunan basını arazinin 9 milyon euro’ya satıldığını, ancak değerinin bunun en az iki katı olduğunu öne sürdü. Bu arada arazinin içinde bir de manastır...