Zanzibar yemekleri Haberi
1993 yılında Teşvikiye'de başladığı yolculuğa klasik lezzetleri ve yeni dekorasyonu ile“Zanzibar Restaurant - Cafe - Bar” olarak Zorlu Center Köprü Katında hizmet vermeye başladı.
Lezzet tutkunlarının buluşma yeri olan Zanzibar, müdavimlerinin vazgeçemedikleri tatları müşterisi ile buluşturuyor. Eşsiz tatların ve her damak tadına uygun farklı seçeneklerin yer aldığı menü, Zanzibar’ın kurucusu Semih Tortamış ve eşi Güniz Tortamış’ın özenle seçtikleri lezzetlerden oluşuyor.İntegral hamurundan yapılan çıtır-kıtır, keçi peynirli brulee salata, özel olarak üretilen taş değirmen unundan üretilen ince hamurdan yapılan leziz pizzalar, tamamı ev yapımı ve farklı soslarla bezenmiş makarnalar ile tatlılarda dondurmalı profiterol, elmalı tarte tatin, armutlu creme brulee Zanzibar’ın oldukça geniş ve özenle hazırlanmış Akdeniz esintili menüsündeki lezzetlerinden birkaçı. Ünlü İtalyan şef Riccardo Scaioli’nin de tecrübesi ve bilgisiyle menüye katkı sağladığı...