03 / 05 / 2024

Zehnder Universal

Zehnder Universal

Zehnder’in, yeni ürünü Universal’ı Teknik Destek ve Satış Sorumlusu Christian Schweyer tanıttı. İsviçre’de satışa sunulmuş olan Universal, çok yakında Türkiye’de de satışa sunulacak

Miran Universal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Miran Universal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Enes Özperk tarafından kuruldu.

'Büyük İstifa' dalgası Türkiye'yi de etkiledi! Pandemi sonrası ortaya çıkan bu akımla çalışanlar istifa etmeye başladı!

Amerika'da başlayan ve Avrupa'da yaygınlaşan ‘Büyük İstifa’ dalgası Türkiye'de de etkisini gösteriyor. Egon Zehnder'in kıdemli ortağı Murat Yeşildere, ‘’yeteneğin mobilizasyonu’’ olarak da nitelendirilen ‘Büyük İstifa’ ile ilgili bilinmeyenleri açıkladı.

Outdoor Factory ve L3DFX ortaklıklarını açıkladı!

İstanbul, Şikago, Münih, Cenova ve Taşkent'teki ofisleriyle temalı eğlence sektöründe dünya çapında başarılara imza atan Outdoor Factory, Disney Company, Universal Parks and Resorts, Jurassic World gibi ünlü eğlence markalarına kreatif stüdyo alanında hizmet veren L3DFX ile ortaklığını duyurdu.

Universal Home Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Universal Home Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Beşiktaş'ta Eshagh Asgharı tarafından kuruldu.

Dadi Universal İnternet İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dadi Universal İnternet İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   120 bin TL sermaye bedeli ile Abdelghanı Dahmoun ve Merıem Kebaılı  tarafından kuruldu.

Irak'ta Türk şirketin inşa ettiği hastane hizmete açıldı!

Irak'ın Zikar (Nasıriye) vilayetinde Türk Universal Acarsan Şirketi tarafından inşa edilen hastane hizmete açıldı...

Universal Otomotiv Emlak Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Universal Otomotiv Emlak Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Fatih Gültekin tarafından kuruldu.

Dünyanın en büyük Universal Studio’sunun ana bina inşaatları tamamlandı!

Çin’in başkenti Beijing’de 2021'de kapılarını açmaya hazırlanan Universal Studio’nun ana bina inşaatları tamamlandı.

New York'a 80 milyon dolarlık Universal Hip Hop Museum geliyor!

New York’ta uzun yıllardır beklenen, ama bir türlü hayata geçemeyen hip-hop müzesi  Universal Hip Hop Museum'e kavuşmak için gerekli adımlar atıldı...

Easy Universal Trade Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Easy Universal Trade Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin 500 TL sermaye bedeli ile Bahnam Taghizadehazhari, Mohammadsaber Maki ve Sepehr Familnilian tarafından kuruldu.

Çin Universal Studio 2021'de açılacak!

Çin’in başkenti Beijing’de inşaatı süren Universal Studio, 2021 yılında açılacak. Dünyada beşinci ve Asya’da üçüncü Universal Studio olan Beijing’de bulunan park tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak.  

Gemini Universal Havacılık Limited Şirketi kuruldu!

Gemini Universal Havacılık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Universal Pro İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Universal Pro İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Javıd Ismayılov ve Adalat Bakhıshov ortaklığında kuruldu.

Zehnder Universal Haberi

Zehnder Universal

Zehnder, yeni ürünü Universal ile İsviçre’den sonra Türkiye’deki banyolarda da yerini almaya hazır!



Dünyanın radyatör devi ve Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi Zehnder’in, yeni ürünü Universal’ı Teknik Destek ve Satış Sorumlusu Christian Schweyer tanıttı. İsviçre’de satışa sunulmuş olan Universal, çok yakında Türkiye’de de satışa sunulacak. Banyolara işlevsel bir şıklık getiren Zehnder Universal, yüksek kalitede kromajlı geniş boru aralıkları sayesinde kullanıcılarına kullanım kolaylığı sunuyor ve işlevsellik ile şıklığı tek noktada buluşturmayı başarıyor.


İsviçre’den Türkiye’ye yayılan sıcaklık!

Zehnder’in Teknik Destek ve Satış Sorumlusu Christian Schweyer’in tanıttığı Universal modeli, İsviçre’de satışa çıktığı ilk günden itibaren büyük ilgi görmüş ve herkesin beğenisini kazanmış. Hareketli ve koşuşturmalı hayatın içinde evinde huzuru arayan, sadeliği tercih eden herkesin ilk tercihleri arasında yer alan Zehnder Universal, uygulandığı her alanda ferahlığı...