05 / 05 / 2024

Zekai Erşan kim

Zekai Erşan kim

Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Zekai Erşan, Türkiyeli iş adamlarına Bosna Hersek'e yatırım yapmaları çağrısında bulundu.

Beşiktaş'taki yangın 29 kişiye mezar oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Binaya ruhsat verenler kim?' diye sordu!

29 kişinin hayatını kaybettiği İstanbul Beşiktaş'taki gece klübünde çıkan yangın günlerdir hafızalardan silinmezken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. Erdoğan Binaya ruhsat verenler kim?' diye tepki gösterdi.

'Olağanüstü hareketler olacak' diyen Ekonomist Selçuk Geçer elinde altın olanları uyardı! Almayan çok pişman olacak 

Altın fiyatları ile ilgili flaş açıklama Ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. 'Olağanüstü hareketler olacak' diyen Ekonomist Selçuk Geçer elinde altın olanları uyardı! 

Dolar her an patlayabilir! Ekonomist Selçuk Geçer'den şimdi yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Koşun, hemen bakın

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar ile ilgili yürekleri ağza getiren bir açıklama geldi. Dolar her an patlayabilir! Koşun, hemen bakın!

Migros sucukta yüzde 50 indirim! Pınar, Erşan, Namet, Aytaç fiyatları dip yaptı! 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Migros Market 26-29 Eylül tarihleri arasında Money Kart veya Money Bonus ile yapılan alışverişlerde seçili paketli sucuk ürünlerinde aynı ürünün 2.sinde net yüzde 50 indirim yapacağını duyurdu. Peki Migros'ta sucuk ne kadar? İşte 26 Eylül 202 fiyat listesi...

Teg Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teg Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Erşan Tahsin Dönü tarafından kuruldu.

En fazla doların etkileneceği kriz başladı! Olağanüstü değer kaybı uyarısı

Bitcoin dahil kripto para piyasasının değeri 1,2 trilyon doların altına düştü. Kripto para birimleri ve hisse senetlerindeki olağanüstü değer kaybı en fazla doları etkileyecek. Bitcoin 2020'den bu yana en düşük seviyesine geriledi. İşte detaylar...

GYODER, Çözüm Platformu'nda gayrimenkul değerlemesi konuşuldu!

'Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu' olarak sektörün bütün alt açılımlarını aynı çatı altında buluşturan GYODER, Çözüm Platformu toplantısının yedincisini gerçekleştirdi. Toplantı “Değer”ini Kim Bilir? başlığıyla düzenledi.

Şahsuvaroğlu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Şahsuvaroğlu Yapı Denetim Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Erşan tarafından kuruldu.

Eas Enerji Sistemleri Elektrik Taahhüt Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eas Enerji Sistemleri Elektrik Taahhüt Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erşan Adıman tarafından kuruldu.

Özkaraca İş Makinaları Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaraca İş Makinaları Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Turgay Karaca, Erşan Karaca ve Arap Karaca ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şaylan Grup Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şaylan Grup Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Halkalı'da Erşan Şaylan tarafından kuruldu.

Arktes Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arktes Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Erşan Karakuş tarafından kuruldu.

Zekai Erşan'dan Bosna'ya yatırım çağrısı!

Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Zekai Erşan, Türkiyeli iş adamlarına Bosna Hersek'e yatırım yapmaları çağrısında bulundu.

Zekai Erşan kim Haberi

Zekai Erşan kim

Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Zekai Erşan, Türkiyeli iş adamlarına Bosna Hersek'e yatırım yapmaları çağrısında bulundu. Erşan, yaptığı açıklamada, federasyon olarak ciddi çalışmalar yaptıklarını belirterek, ramazanda Bosna'ya yapılacak yardım hazırlıklarının başladığını söyledi.


Türk iş adamlarının bu konuda duyarlı davrandıklarını ifade eden Erşan, "Gönderdiğimiz yardımlar insani görevimizdir. Esas olan bu yardımların yanında orada kalıcı yatırımlar yapmaktır. Çok kısa bir süre sonra Avrupa Birliği'ne girmesi beklenen Bosna Hersek'te yatırım yapan iş adamlarımız kazançlı çıkacak. Bosna'ya yatırım yapacak iş adamlarımız çekinmesinler, fırsatları değerlendirsinler." diye konuştu.


Yatırım yapmayı düşünen iş adamlarına her konuda yardım etmeye hazır olduklarını söyleyen Erşan ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, konuşmalarında Boşnakları daima anımsadığını, bunun da federasyon olarak kendilerini ispat ettiklerinin kanıtı olduğunu dile getirdi.Erşan, tarım, hayvancılık ve...