28 / 04 / 2024

Zekai İren kim

Zekai İren kim

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği (KYMD) Başkanı Zekai İren, kentimizde uygulanan 3,5 kat uygulamasının yeniden düzenlenmesini ve normlara uygun hale getirilmesini istediklerini söyledi.

Elektrik faturasını gören fenalık geçirecek! Kim ne kadar fatura ödeyecek?

Konutlarda kullanılan elektrik fiyatları, 1 Eylül’den itibaren yüzde 20 zamlandı. Zamlı faturalar ay sonu itibariyle tüketicilere ulaşmaya başlayacak. Peki, kim ne kadar fatura ödeyecek? Elektrik zammı sonrası faturalar ne kadar gelecek?

Kuzey Kore lideri Kim, inşası süren model şehir Samjiyon'u ziyaret etti!

Çin sınırına yakın büyük bir kalkınma projesi olarak hayata geçirilen Samjiyon'u inceleyen Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, Samjiyon'un ülkesinin "sağlam iradesini" özetlediğini dile getirdi.

Kocaeli Müteahhitler Birliği yeni yapılaşmayı konuştu!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'nin paydaşlarıyla birlikte yaptığı toplantı KOTO'da gerçekleşti. KOTO'da gerçekleştirilen toplantıda Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Zekai İren, yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini belirtti.

Kocaeli Yapı Müteahhitleri imar desteği istedi!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği (KYMD) Başkanı Zekai İren ve yönetimi, Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu. Zekai İren, Ejderoğlu'ndan imar ve kentleşme konusunda destek istedi.

Kocaeli Yapı Müteahhitleri'nden dikey mimari önerisi!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği, AK Parti il başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Zekai İren, derneğin şu an yürüttüğü projeler ile ilgili bilgi verdi.

Kocaeli KYMD'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Kısa adı KYMD olan Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Zekai İren ve toplantıya katılan paydaşlar, ilimizdeki yapılaşma konularındaki çalışmaları değerlendirdi.

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği dönüşümü konuştu!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği, paydaş katılımcılarla birlikte kentsel dönüşüm ve imarda yeni yapılaşma konusundaki çalışmalarını sürdürüyor. Zekai İren'in başkanlığını yaptığı dernek yönetimi önderliğinde, üçüncü kez bir araya gelindi.

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'nden Hüseyin Ayaz’a ziyaret!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Zekai İren ve yönetimi Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı ziyaret etti. İren, Yönetim Kurulu Üyelerini tanıtarak başladığı ziyarette, “İmarda Yapılaşma Şartları” konulu toplantıdan da kısaca bahsetti

Kocaeli'de kentsel dönüşüme ihtiyaç var!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği (KYMD) Başkanı Zekai İren, kentimizde uygulanan 3,5 kat uygulamasının yeniden düzenlenmesini ve normlara uygun hale getirilmesini istediklerini söyledi.

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'nden Mehmet Ellibeş’e ziyaret!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği (KYMD) Başkanı Zekai İren ve Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Yapı Müteahhitleri Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Zekai İren ve yeni yönetimini konuk etti.

Zekai İren: Kocaeli'de 3 bin 760 adet mezar bina var!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği, KOTO 2 No’lu Eğitim Salonu’nda Kentsel Dönüşüm ve Yeni İmar Planı hakkında bir çalıştay tertip etti. Çalıştayda konuşan KYMD Başkanı Zekai İren, "Kentimizde 3760 adet mezar bina var” dedi.

Kim Marketler zinciri, Denmar'ı satın aldı!

Kim Mayıs ayı itibariyle 11 şube ile İzmir'de faaliyet gösterecek. Doğrudan yatırım ve satın almalarla büyümesini sürdüren Kim, İstanbul ile başladığı yatırımlarını Marmara Bölgesi ve yurt dışında devam ettiriyor.

Zekai İren kim Haberi

Zekai İren kim

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği (KYMD) Başkanı Zekai İren, kentimizde uygulanan 3,5 kat uygulamasının yeniden düzenlenmesini ve normlara uygun hale getirilmesini istediklerini söyledi.Dernek tarafından konu hakkında bir de çalıştay düzenlendi. Çalıştayın sonuç bildirgesi ise hazırlık aşamasında. Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında ihtiyaç duyulan çalıştayın faydalı geçtiğini söyleyen İren, konunun mart ayında yeniden ele alınacağını söyledi.


Dernek başkanı Zekai İren, “Bu konuda Büyükşehir’in bir imar çalışması var. Kocaeli’de acilen bir kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Yaşanan depremde hasar görmüş binalarımız var. Kentimizde 3 bin 760 mezar bina bulunuyor. Bunların kentsel dönüşüme çevrilmesi noktasında en büyük engel, yüksek binaların yıkılarak yerine 3-4 katlı bina teklif edilmesi” dedi.



“BÜYÜKŞEHİR İLE GÖRÜŞÜLECEK”

Mart ayı içerisinde Büyükşehir Belediyesi ve ilgili birimlerle bir araya geleceklerini dile getiren İren, şöyle konuştu: “İlimizdeki...