27 / 04 / 2024

Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapatılıyor mu

Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapatılıyor mu

Ankara'daki Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kapatılıyor. Tarihi hastane devletin kendi arazisi ise kiracı olduğu Bilkent Şehir Hastanesi’ne devrediliyor.

Ankara Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapatılıyor!

Ankara'daki Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kapatılıyor. Tarihi hastane devletin kendi arazisi ise kiracı olduğu Bilkent Şehir Hastanesi’ne devrediliyor.

İsrail Burak Duvarı'nın olduğu bölüme köprü inşa ediyor!

İsrail'in Mescid - i Aksa'nın batısındaki Burak Duvarı'nın ( Ağlama Duvar ı) olduğu bölüme köprü inşa etmeye başladığı bildirildi.

İsrail'deki Burak Duvarı'nın olduğu alana köprü inşa ediliyor!

İsrail'in Mescid-i Aksa'nın batısındaki Burak Duvarı'nın (Ağlama Duvarı) olduğu bölüme köprü inşa etmeye başladığı bildirildi. Köprünün 2004'te inşa edilen eski tahta köprüye paralel olarak inşa edildiği kaydedildi.

El Burak İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv Rent A Car İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Burak İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv Rent A Car İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Khalid Abdullah Alabdullatif, Ahmad Okacha tarafından 27 Mayıs'ta kuruldu.

Burak Özçivit Ulus'taki evini 4 bin TL'ye kiraya verdi!

Burak Özçivit Ulus'taki evini mobilyalarıyla 4 bin TL'ye kiraya verdi. Kıyafetlerini ve kişisel eşyalarını alıp 1 yıldır beraber olduğu Fahriye Evcen'in İstinye'de oturduğu daireye taşındı.

Burak Talu kimdir?

Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Görevli Üyesi Burak Talu kimdir? Burak Talu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burak Talu, ne zamandan beri Doğuş İnşaat bünyesinde hizmet veriyor? İşte Burak Talu...

Burak Ektiren kimdir?

Hilton Kozyatağı yeni Genel Müdür Yardımcısı Burak Ektiren kimdir? Burak Ektiren, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burak Ektiren, ne zamandan beri Hilton'da hizmet veriyor?

Hilton Kozyatağı yeni Genel Müdür Yardımcısı Burak Ektiren oldu!

HİLTON İstanbul Kozyatağı'nda Finans Direktörlüğü görevinde bulunan Burak Ektiren, Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Ektiren, daha önce Emay İnşaat'ta çalıştı..

İBB'den Burak Akbay kaçak garaj açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi: "(Burak Akbay'ın garajına ilişkin) Boğaziçi İmar Müdürlüğü'nün incelemesinde söz konusu garajın yasallığını gösterir bir belge bulunamamıştır" dedi.

Tahir Akyürek Konya yatırımlarını anlattı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçe buluşmaları kapsamında Hüyük, Beyşehir ve Derebucak’ta çeşitli yatırımları başlatarak ilçelerin Meclis üyeleri ve muhtarları ile ayrı ayrı bir araya geldi.

Burak Karaca kimdir?

Mimar Burak Karaca kimdir? Burak Karaca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burak Karaca, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Burak Karaca...

Burak Ali Sarı: Cumhuriyet Mahallesi'ndeki pazar yeri yapılmalı!

Cumhuriyet Halk Partisinin Cumartesi günü ilçe merkezinde bir basın toplantısına katılan CHP İmar Komisyonu başkanı Burak Ali Sarı, “ Cumhuriyet Mahallesinde yapılması için gündeme gelen pazar yeri ve düğün salonu hakkında algı politikası yapılıyor” dedi.

Tahir Tellioğlu: İnşaat sektöründe üretim fazlalığı var!

İMKON 2. Genel Kurulu, TOBB ikiz Kuleler'de yapıldı. Yeniden başkanlığa seçilen İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, sektörün can çekiştiğini belirterek, "Önüne gelenin müteahhit olmasından dolayı sektörde müthiş üretim fazlalığı var" dedi..

Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapatılıyor mu Haberi

Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapatılıyor mu

Ankaralıların hayata gözünü açtığı 94 senelik Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi,halk adıyla “Büyük Doğumevi”,kapatılıyor. Cumhuriyet gazetesinden Şeyma Paşayiğit'in haberine göre, Zekai Tahir Burak’ın aday göstermesiyle 28 ysene hastane başhekimliğini yapan Ziya Durmuşoğlu’nun oğlu, hastanede 1982-1986 yıllarında uzmanlık eğitimi alan Profesör Doktor Fatih Durmuşoğlu, son durumu Cumhuriyet’e değerlendirdi. Durmuşoğlu, Türkiye’de doğumevi kavramının kurucusu olan doktor Zekai Tahir Burak’ın “Doğumun bir hastalık olmadığını, kadınlara ayrı bir bakımevinde yardımcı olunması gerektiğini” söylediğini belirterek, “Bu çok doğru bir fikir çünkü doğum bir hastalık değil. Orada başka hastaların yattığı yerde bu hizmeti vermek bugün bile çok akıllıca değil. Zekai Tahir Burak’ın bu fikriyle, Türkiye’de doğumevleri başlıyor. Hizmete geçtiği günden beri binlerce kadın doğum uzmanı yetiştiriyor. Şu anda bile kadın doğum...