18 / 05 / 2024

 zekariyaköy dizi çekimleri nerede 

 zekariyaköy dizi çekimleri nerede 

İstanbul'un en lüks villaların yer aldığı Sarıyer Zekariyaköy birçok diziye de ev sahipliği yapıyor. Bu durum bölge sakinlerinin tepksine neden oldu. 

Zekariyaköy Kuzeybükü yüzde 40 peşin 15 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Consera'nın özel projelerinden biri olan Zekariyaköy Kuzeybükü projesi yüzde 40 peşin 15 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. 

Ehliyet, pasaport, egzoz muayenesi... Hepsi zamlandı! Yeni yıla işte bunlarla giriyoruz!

Türkiye 2024 yılına yeni alınan uygulama ve bir dizi tarife değişikliği ile giriyor. Ehliyet, pasaport, egzoz muayenesi... Hepsi zamlandı! Yeni yıla işte bunlarla giriyoruz!

İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Bir dizi önlem geliyor!

Türkiye’de 1 trilyon liralık pazar büyüklüğüne sahip olan e-ticaret sektöründe insanların özel verilerini korumak ve dijital casusluğun önüne geçmek amacıyla bir dizi tedbir hayata geçiriliyor.

Tekstil ihracatında şok düşüş! Türkiye yıllar sonra ilk defa ithalatçı konumuna düştü!

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı Ahmet Öksüz, global talepteki daralmanın da etkisiyle sektör ihracatının 2023’ün ilk 8 ayında yüzde 12 daraldığını söyledi. Öksüz, istihdam kayıpları yaşanmaması için bir dizi tedbir alınması gerektiğini ifade etti.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Merkez Bankası bir dizi karar aldı: Taşıt kredisi, ihtiyaç kredisi...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), ekonomideki dengeleri korumak ve finansal piyasalardaki istikrarı sağlamak amacıyla sıkılaştırma adımları kapsamında bir dizi önemli karar aldı. Bu kararlar, 25 Temmuz 2023 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak 1 Ağustos 2023'ten itibaren yürürlüğe girecek.

Kripto para borsasından 10'uncu yıla özel Lamborghini marka lüks spor otomobil çekilişi!

Küresel kripto para borsası Gate, onuncu yılında kullanıcılarına özel bir dizi çekiliş ve etkinlik düzenleyecek. Katılan kişiler Lamborghini marka lüks spor otomobil sahibi olabilecek.

Yeni yıl zamlarından HBO'da etkilendi! İşte yeni yılda uygulanacak tarife

Yeni yıl zamlarını (Home Box Office) HBO'da kullanıcılarına sunduğu hizmete yansıtma kararı aldı. Bu karar en çokta dizi ve film izleyenleri üzdü. Peki güncel abonelik fiyatı ne kadar?

TOKİ’den 300 bin TL’ye ev imkanı! Taksitler yüzde 10 peşinatla 1.500 TL’den başlıyor! Bu fırsat son şansınız olabilir!

TOKİ’de sosyal konut kura çekimleri devam ediyor. TOKİ konut satışları sürerken 1.500 TL taksitle konut satış duyurusu herkesin dikkatini çekti. 300 bin TL’den başlayan evler büyük bir fırsat olarak yorumlandı. Konutlarda sadece yüzde 10 peşinat isteniyor.

Adıyaman TOKİ İlk Evim kura çekimleri başladı! TOKİ Adıyaman kura sonuçları 24 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Adıyaman'da inşa edilecek olan toplamda 2650 konut için kura çekimleri de başladı.

Netflix üyelik ücretine büyük zam geliyor iddiası! Tek ekran abonelik bakın kaç lira olacak?

Dijital dizi ve film platformu Netflix'in abonelik ücretlerine büyük zam geleceği iddia edildi. Reklamlı üyelik seçeneğini de kullanıcıya sunmak için hazırlık yapan Netflix'in artan film maliyetleri nedeniyle rekabette zorlandığı ifade ediliyor.

Meriç Nehri kıyısına millet bahçesi müjdesi!

Edirne'de bir dizi ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Meriç Nehri kıyısına millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı.

5 yılda 1.5 milyon konut dönüşecek!

Bartın'da bir dizi ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 5 yıl içerisinde acil öncelikli 1,5 milyon konutun dönüşümünü sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi. 

Demet Özdemir Zekeriyaköy’deki yeni evine taşındı!

Geçtiğimiz aylarda Sarıyer Zekariyaköy'den ev alan güzel oyuncu Demet Özdemir dekorasyon işlemlerinin tamamlanmasının ardından yeni evine yerleşti. 

 zekariyaköy dizi çekimleri nerede  Haberi

 zekariyaköy dizi çekimleri nerede 

Sarıyer'in gözde merkezlerinden Zekariyaköy, günümüzde birçok diziye ev sahipliği yapıyor. Lüks sitelerde saatlerce devam eden çekimler son zamanlarda bölge halkını rahatsız etmeye başladı. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Ali Eyüpoğlu, bugünkü köşe yazısında Zekariyaköy'deki dizi çekimlerini kaleme aldı. İşte Eyüpoğlu'nun o yazısı...

Zekeriyaköy’de oturan bir arkadaşım çektiği birkaç fotoğrafı, “Tam senlik bir konu” notuyla cep telefonuma mesaj olarak attı. Cadde ve sokaklara asılmış siyah bezin üzerinde, “Huzur, düzen ve temizlik hakkımız. Mahallemizde bu hakkımızı ihlal eden film setlerini istemiyoruz” yazısı vardı.

Zekeriyaköy malum; İstanbul’un lüks semtlerinden biri... Geniş bir yeşil alan üstüne kurulu lüks villaların olduğu, yıllardır dizi ve film ekiplerinin senaryolardaki ‘zengin insan’ karakterlerinin yaşadıkları yer olarak çekim yaptığı Zekeriyaköy sakinleri ne oldu da isyan bayrağı açtı?

Bu sorunun yanıtı için afişi...