21 / 05 / 2024

Zekariyaköy ev fiyatları

Zekariyaköy ev fiyatları

Tunay Yapı Broker'ı Hamza Yamlı, Sarıyer Zekeriyaköy bölgesini tanıtan bir yazı paylaştı. Yamlı, yazısında bölgedeki saklı fırsatları anlattı.

Konuta hücum başladı, fiyatlar bir yılda yüzde 200'e yakın arttı! Ev fiyatları neden yükseliyor? 

Dünya Gazetesi köşe yazarı Alaattin Aktaş, bugünkü köşesinde konut fiyatlarındaki artışı kaleme aldı. Peki ev fiyatları neden yükseliyor? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da ev fiyatları yüzde 241, kiralar yüzde 145 arttı! İstanbul'da değeri en çok artan ilçeler hangileri?

İstanbul'da ev fiyatları son 1 senede yüzde 241, kira bedelleri ise yüzde 145 yükseldi. Peki İstanbul'da konut fiyatları kaç lira? İstanbul'da ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı? İşte İstanbul'daki ev fiyatlarında son durum...

Kira artışlarında yüzde 25 sınırı, ev fiyatlarını yükseltecek! Kiralara önden yüklemeli artışlar kapıda! 

Kira artışlarına yüzde 25 sınırının getirildiğini dün resmen açıklandı. Bu açıklamanın ardından milyonlarca vatandaş ev fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini araştırırken, konut sektörü temsilcileri peş peşe konuyla ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Konutta rekor üstüne rekor! Satılık ev fiyatları yüzde 172, kiralar yüzde 152 arttı! İstanbul yine zirvede!

Satılık ve kiralık ev fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksacom tarafından Türkiye'deki konut fiyat artışları ve konut fiyatları değerlendirildi. Bu kapsamda satılık ev fiyatlarının yüzde 172, kiraların yüzde 152 arttığı belirlendi...

Yabancıya vatandaşlıkta konut satış limiti 13 Haziran'da resmen yükseliyor! Ev fiyatları da şimdiden artıyor! 

13 Haziran 2022 tarihinde yürürlüğe alınacak olan düzenlemeyle, yabancıların konut satın alarak vatandaşlık alma hakkındaki limit 250 bin dolardan 400 bin dolara yükselecek. Peki bu durum ev fiyatlarını etkiledi mi? 

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Ev fiyatları düşecek mi? Konut ödemeleri kaç yıla çıktı?

Türkiye çapında ev fiyatları bir yılda 2 kat arttı. Yıllık olarak yüzde 100'e yakın artışla rekor kırdı. BBC Türkçe'ye açıklama yapan sektör temsilcileri ise bazı bölgelerde ev fiyatlarının 3 kat arttığını, ilk kez konut fiyatlarındaki artışın dolar kurundaki artışın önüne geçtiğini kaydediyor.

Kanada'da ev fiyatları rekora koşuyor! Fiyatlar yüzde 44 arttı!

Kanada'da ev almak neredeyse hayal olmuş durumda. Ülkede, ev fiyatları Şubat 2022'de, önceki seneye göre yüzde 20 arttı ve 647 bin dolar oldu. Bazı yerlerde yükselişler yüzde 44'ü gördü...

Yükselen ev fiyatları kooperatiflere talebi artırdı!

CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, Anadolu Yakası'nda beyaz yakalı çalışanın daha fazla olduğuna, bu kitlenin de yükselen ev fiyatları sebebiyle kooperatif modeline yöneldiğine dikkat çekti. 

İstanbul'da ev fiyatları yüzde 10 arttı!

Kamu bankaları tarafından başlatılan düşük faizli konut kredisi kampanyasının ardından konut fiyatları arttı. İstanbul'da ev fiyatları yüzde 5 ila yüzde 10 arasında zamlandı. İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Nizamettin Aşa, faiz indiriminin müteahhitlere yaradığını belirtti.

İstanbul'da Ağustos 2021'de ev fiyatları yüzde yüzde 37.7 arttı!

İstanbul'da 2021 Ağustos itibariyle yeni ev fiyatları 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 34,7 yükselirken, Türkiye genelinde yüzde 40,2 yükseldi.

Türkiye'de ev fiyatları neden yükseliyor?

Dünyada ev fiyatlarının en fazla yükseldiği ilk üç ülke belli oldu buna göre; Türkiye'de 29,2, Yeni Zelanda'da yüzde 25,5 ve ABD'de yüzde 18,6 artış kaydedildi. Peki konut fiyatları neden artıyor?

Ev fiyatları yüzde 100 artacak!

İnşaat maliyet endeksindeki yükselişler rekor seviyelere ulaşıyor. Konut üreticilerine göre; malzeme kaynaklı yaşanan yükselişler ev fiyatlarını bu sene içinde yüzde 100 artıracak.

Ev fiyatları neden yükseliyor? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Murat Muratoğlu bugünkü köşesinde, yükselen ev fiyatlarının artışında yatan sebebi kaleme aldı.

Zekariyaköy ev fiyatları Haberi

Zekariyaköy ev fiyatları

Doğayla iç içe dokusuyla hem şehrin içinde hem de dışında kalmayı başaran İstanbul’un ender yerleşim yerlerinden biri olan Zekeriyaköy, tertemiz havası, güvenli sokakları ve trafik çilesinin yaşanmadığı huzurlu bir bölge olarak seçkin bir merkez tanımını hak ediyor. Bölgede, spor, binicilik vb. aktiviteler için elverişli tesisler ve alanların olması da doğa severleri cezbeden bir başka yönü.

Yeni açılan İstanbul Havalimanı, 3. köprünün bağlantı yolunun Zekeriyaköy’den geçmesi nedeniyle her geçen gün nüfusu kalabalıklaşmaktaysa da villa, dubleks, tripleks, müstakil ve site içinde evler ile yatay gelişime açık olan bölgede hemen hemen her evin bahçeli olması, doğanın dokusunu bozmadan uyumla yaşamanın kolaylaşmasına zemin hazırlamaktadır. Yüksek yapılaşma, çarpık kentleşme olmaması’ da huzur ve güvenin sağlanmasında bir başka etken.

Bölge henüz gelişimini tamamlanamadığı için çarşı henüz istenen düzey...