02 / 05 / 2024

Zekeriya Karayol

Zekeriya Karayol

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, kura sonrasında TOKİ uygulamasında daire almaya hak kazananların 30 Kasım ile 11 Aralık 2015 tarihleri arasında sözleşmelerini imzalayacaklarını duyurdu.

Tarihi Kentler Birliği'nden İncesu Belediyesi'ne 2 ödül!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen Tarihi Kentler Birliğinin düzenlediği kültürel mirası koruma ve proje uygulamalarını özendirme adına düzenlenen yarışmada, İncesu Belediyesi, 2 projesiyle ödül aldı...

Setpa Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Setpa Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 220 milyon TL sermaye bedeli ile Zekeriya Karaman, Mustafa Çelik, Aykut Zahid Akman ve İsmail Karahan ortaklığında kuruldu.

Zekeriya Yapıcıoğlu: Kişinin oturduğu konutundan emlak vergisi alınmamalı!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Meclis'te emlak vergisi ile ilgili çarpıcı bir önerisini sundu. İşte o açıklamalar...

Dmr Vadi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Vadi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Demir tarafından kuruldu.

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 67 milyon 463 bin 947 TL sermaye bedeli ile Yakup Gürcüoğlu, Harun Gürcüoğlu ve Zekeriya Gürcüoğlu ortaklığında kuruldu.

Fcc Teknoloji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fcc Teknoloji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Fıçıcı tarafından kuruldu.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Çelik Karot İnşaat Otomotiv Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Karot İnşaat Otomotiv Nakliyat Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Çelik tarafından kuruldu.

Baksist Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baksist Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Kaya tarafından kuruldu.

Zekeriya Fındıkoğlu ne iş yapar? Zekeriya Fındıkoğlu nereden mezundur?

Zekeriya Fındıkoğlu ne iş yapıyor? Zekeriya Fındıkoğlu’nun mesleği nedir? Zekeriya Fındıkoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Cityle Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cityle Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Erhan Doğruyol ve Zekeriya İncili ortaklığında kuruldu.

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Turan tarafından kuruldu.

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşler Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Turan tarafından kuruldu.

Tapum Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tapum Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Majed A A H Alturkaıt, Seyran Denli ve Zekeriya Denli ortaklığında kuruldu.

Zekeriya Karayol Haberi

Zekeriya Karayol

İncesu Belediye Başkanı Sayın Zekeriya Karayol, "Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve İncesu Belediyesinin koordineli yürüttüğü üçüncü etap TOKİ uygulaması İncesu merkezde 480 konut Süksün mahallemizde 240 konut toplamda 720 konutluk Projemizin kura çekimini 21 Ekim Çarşamba günü yaparak hak sahiplerinin katlarını ve dairelerini belirlenmiştir" dedi. Karayol, " Şuanda da Süksün mahallemizde kura çekimi yapılan dairelerin 30 Kasım ile 11 Aralık tarihlerinde İncesu Ziraat Bankasına hak sahiplerinin giderek sözleşmelerini imzalayacaklardır. Sultansazlığı mahallemizdeki TOKİ uygulamamızın da 14 - 29 Aralık tarihleri arasında sözleşmeleri imzalanacaktır. Bu sözleşme imzalama aşamasında hangi bloğun hangi tarihte sözleşme imzalayacağı İncesu Belediyesi web sitemizde yer almakla birlikte sözleşme imzalama aşamasında hangi dairenin ne kadar ücret yatıracağına da gene web sitemizden bakabilirler. İnşallah vatandaşlarımız daireleri teslim olduktan sonrada...