06 / 05 / 2024

Zekeriya Öz avukatı Tayfun Aktaş

Zekeriya Öz avukatı Tayfun Aktaş

Zekeriya Öz'ün avukatı Tayfun Aktaş'ın üzerine kayıtlı 4 arsa, 24 dükkân, 12 dairesi olduğu belirlendi. Yetkililer bu gayrimenkullerin Öz ve diğer FETÖ’cülerin olduğunu değerlendiriyor.

Avukat Mehmet Fatih Özer kiracı tahliye nedenlerini yazdı, ev sahiplerinden yorum gecikmedi: 'Nüfusumuza alacağız'

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki kavgalar gündemden düşmezken Avukat Mehmet Fatih Özer de ev sahibinin kiracısını hangi nedenlerle tahliye edebileceğini yazdı. İşte Mehmet Fatih Özer'in o paylaşımı...

Öğretmen, hemşire, mühendis, avukat maaşları ne kadar olacak? Memurlar Temmuz zamlı maaş hesaplamasına göz atın!

'2023 Temmuz’da öğretmen, polis, hemşire bekçi, zabıta, avukat maaşları kaç lira olacak?' sorusunun yanıtı merakla araşıtırılıyor. Peki Temmuz'da memur zam oranı ne kadar olacak? 

Yüz binlerce avukatı ilgilendiren karar Resmi Gazete’de yayımlandı! Hangi imkanlardan yararlanılacak

Resmi Gazete’de son yayımlanan yönetmelikte yüz binlerce avukatı ilgilendiren gelişmeye yer verildi. Stajyer avukatların sorunlarına yönelik düzenlemeler yer alıyor.

Taksim Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde kira krizi!

İstiklal Caddesi’nde bulunan Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde binasındaki kafenin işletmecileri, başkonsolosluğun tahliye kararı için yargıya gitti. İşletmenin avukatı, tahliyenin Fransız demokrasisiyle uyuşmadığını dile getirdi. 

Thodex mağdurları avukatı Kürşat Ergün'den uyarı!

400 bine yakın kişinin paralarının buhar olduğu kripto para borsası Thodex mağdurlarının avukatı Kürşat Ergün, söz konusu paraların Türkiye'de bulunmayabileceğini dile getirdi.

Fadıl Akgündüz'e açılan davada tanıklar dinlendi!

'Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz ve 5 kişi ile ilgili dolandırıcılık davası açıldı. Duruşmada, müşteki Osman Özdemir ve avukatı da hazır bulundu ve Ali Rıza Özdemir tanık olarak dinlendi.

Fadıl Akgündüz saldırıya uğradığı gerekçesiyle davaya katılmadı!

Nitelikli dolandırıcılık davasının duruşmasında, Fadıl Akgündüz'ün avukatı, müvekkilinin duruşma öncesi saldırıya uğradığını, bu nedenle duruşmaya katılamadığını belirtti...

Komşusunu rahatsız edene hapis ve para cezası!

Avukat Mehmet Aslan, "Komşusunu rahatsız edenleri, 2 bin liraya varan para, 1 yıla uzanan hapis cezası bekliyor" dedi.

Avukat Mehmet Aslan tapu harcı konusunda uyardı!

Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Mehmet Aslan uyarıyor; "Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen projeden daire satın aldıysanız, tapu alım satım harcı ödemeyin"

Kamulaştırmasız El Atma Davaları 1. Bölüm!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Avukat Figen Şimşek, "Kamulaştırmasız El Atma Davaları " konusunu kaleme aldı. İşte Kamulaştırmasız El Atma Davaları...

Zekeriya Turanbayburt: Adana'nın sorunlarını çözmek için desteğe hazırız!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi Başkanı Zekeriya Turanbayburt, Adana'nın gelişmesi için destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

4 maddede kiracının ilamsız icra yoluyla tahliyesi!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Avukat Figen Şimşek, 4 maddede kiracının ilamsız icra yoluyla tahliyesi konusunu kaleme aldı...

6 maddede taşınmazın haksız işgali ve ecrimisil!

Haksız işgal nedir? Ecrimisil nedir? Ecrimisil nasıl hesaplanır? Ecrimisil zamanaşımına uğrar mı? Ecrimisil davası açmak için aranan şartlar nelerdir? Ecrimisil talep edilebilmesi için kusur veya zarar şartı aranır mı? Avukat Kadir Kurtuluş yazıyor...

Zekeriya Öz avukatı Tayfun Aktaş Haberi

Zekeriya Öz avukatı Tayfun Aktaş

İskânı olmayan İstanbloom’da Zekeriya Öz’ün avukatı adına kayıtlı iki dairesinin çıkmasıyla birlikte dikkatler Tayfun Aktaş üzerine çevrildi. Şişli’deki kirli ilişkileri ortaya çıkartan AKŞAM, şimdi de tapu kayıtlarını ortaya çıkardı. 17/25 Aralık sürecinde Ali Ağaoğlu’nun ofisini basıp Zekeriya Öz için sahte faturalar düzenlenmesini isteyen Aktaş’ın 2004 yıl öncesine kadar sadece iki tane taşınmazı görülüyor. 


100 MİLYONLUK DÜKKANLAR! 

Tayfun Aktaş, 20 Kasım 2014’te Mecidiyeköy Yolu Caddesi üzerinde bulunan Elbir İş Merkezi’nden tam 24 tane dükkân satın almış. Aktaş’ın buradaki dairelerinin yan yana olması da dikkat çekiyor. Bütün dükkânlar zemin, asma kat ve birinci katta bulunuyor. 6 ile 30 numara arasındaki bütün dükkânlar tapu kayıtlarına göre Aktaş’ın üzerine kayıtlı. Bir dükkânın 1-5 milyon arasında satıldığı iş merkezindeki 24 dükkânının toplam değerinin 100 milyon civarında...