10 / 05 / 2024

Zekeriyaköy\'de Emlak Konut

Zekeriyaköy\'de Emlak Konut

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok yeni projede aktif rol almaya hazırlanan Emlak Konut GYO, Zekeriyaköy projesi için gün saymaya başladı. Yakın zamanda projede satışlar başlayacak

Flamingo Zekeriyaköy'de teslimler 18 ay sonra! 

Flamingo Zekeriyaköy projesinde konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. İnşaatına yeni başlanan projede satışların birçoğu tamamlandı. Peki Flamingo Zekeriyaköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut Çınarköy Evleri yüzde 30 peşin 60 ay vade fırsatıyla!

Emlak Konut Çınarköy Evleri, Emlak Konut güvencesiyle doğanın huzuru Çekmeköy’de yükseliyor. 2021'de satışa çıkan Emlak Konut Çınarköy Evleri yüzde 30 peşin 60 ay vade fırsatıyla satışları devam ediyor. 

Arnavutköy THY-Emlak Konut GYO kura tarihi belli oldu mu? Emlak Konut Arnavutköy kurası ne zaman çekilecek? Hemen bakın

Arnavutköy THY-Emlak Konut GYO kura tarihi belli oldu mu? Emlak Konut Arnavutköy kurası ne zaman çekilecek? Hemen bakın...

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

Space İstanbul 5. ofisini Zekeriyaköy’de açtı!

Filiz Çakmur ve Şeli Elvaşvili'nin 2006'da kurduğu Space İstanbul Gayrimenkul, 5.ofisini Zekeriyaköy’de açtı. Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur,  Zekeriyaköy şubesinin kapılarını açmasıyla başlayan ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy projesinde konut sayısı değişti!

İstanbul’un Sarıyer İlçesindeki Zekeriyaköy'de büyük kısmı ağaçlık olan eski askeri arazide hayata geçirilen Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy projesinde kapasite artırılıyor. 

Emlak Konut Köy 3. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap satışta!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Sarıyer Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy projesinin 3'üncü etabında satışlar başladı. Projede 1+1 konutların fiyatları 1 milyon 205 bin TL'den başlıyor...

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi (KÖY 3. ETAP) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy projesi için 299.2 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi'nin (KÖY) sözleşmesi Özbek İnşaat ile 299 milyon 253 bin TL'ye imzalandı.

Emlak Konut GYO Zekeriyaköy 3. Etap ihalesine 5 teklif!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi tamamlandı. İhaleye en yüksek teklifi 315 milyon 100 bin TL ile Torkam İnşaat verdi. 

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy'ün 3. Etap ihalesi 16 Eylül'de! 

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy 3. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi 16 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşecek.

Emlak Konut GYO Florya Evleri değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Bakırköy Şevketiye Emlak Konut Florya Evleri projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Zekeriyaköy\'de Emlak Konut Haberi

Zekeriyaköy\'de Emlak Konut

Bugüne kadar birçok proje geliştiren Emlak Konut GYO, 2012’nin ikinci yansında da hız kesmeden yola de vam edecek. Şirket bir taraftan yeni arazi ve gayrimenkul projeleri geliştirirken bir diğer yandan da daha önce ilan ettiği projeleri hayata geçirecek. Yakın zamanda satışa çıkacak olan ilk proje Zekeriyaköy olarak dikkat çekiyor. Zekeriyaköy’de yaklaşık 500 bin metre karelik arazide farldı bir konseptle özel bir konut projesi gerçekleştirilecek. Emlak Konut GYO’nun bu yıl içinde satışa çıkaracağı diğer projeler ise Hoşdere ve Ayazma olarak karşımıza çıkıyor. 


Hoşdere 1. Etap 1. Kısım projesi 114 bin metrekare arsa alanı üzerinde kurulacak, 128 bin metrekare emsale ait inşaat alanı üzerinde geliştirilecek projenin içinde konutların yanı sıra, ticari üniteler ve bir de ilköğretim bulunacak. Ayazma bölgesinde de yeni projeler...