27 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Zekeriyaköy projesinde geri sayımı başladı!

 Emlak Konut GYO Zekeriyaköy projesinde geri sayımı başladı!

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok yeni projede aktif rol almaya hazırlanan Emlak Konut GYO, Zekeriyaköy projesi için gün saymaya başladı. Yakın zamanda projede satışlar başlayacak



Bugüne kadar birçok proje geliştiren Emlak Konut GYO, 2012’nin ikinci yansında da hız kesmeden yola de vam edecek. Şirket bir taraftan yeni arazi ve gayrimenkul projeleri geliştirirken bir diğer yandan da daha önce ilan ettiği projeleri hayata geçirecek. Yakın zamanda satışa çıkacak olan ilk proje Zekeriyaköy olarak dikkat çekiyor. Zekeriyaköy’de yaklaşık 500 bin metre karelik arazide farldı bir konseptle özel bir konut projesi gerçekleştirilecek. Emlak Konut GYO’nun bu yıl içinde satışa çıkaracağı diğer projeler ise Hoşdere ve Ayazma olarak karşımıza çıkıyor. 


Hoşdere 1. Etap 1. Kısım projesi 114 bin metrekare arsa alanı üzerinde kurulacak, 128 bin metrekare emsale ait inşaat alanı üzerinde geliştirilecek projenin içinde konutların yanı sıra, ticari üniteler ve bir de ilköğretim bulunacak. Ayazma bölgesinde de yeni projeler devreye girecek.


Bugün


Geri Dön