06 / 05 / 2024

Zeki Kahraman kim

Zeki Kahraman kim

Av.Zeki Kahraman, Bursa'nın hem tarihi güzellikleriyle hem de yapısı itibariyle çok güzel bir kent olduğunu ama yerel yöneticilerde kentlilik bilincinin oluş madiğini ve Hızlı gelişen şehirler içinde Bursa'nın hak ettiği yere gelemediğini dile getirdi.

Zeki Kahraman: Kentsel dönüşüm yapılmalı ama temel atıp bırakılmamalı!

Zeki Kahraman Kaynakları çok olup da bu derece kötü kullanılan benim gördüğüm başka bir kent yok. Yol açılamayan yerlerde ıslah çalışmaları yapılabilir bazı mahallelerde. Bursa'da kentsel dönüşüm yapılmalıdır...

ZKY Yapı ve Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

ZKY Yapı ve Matbaa Limited Şirketi, Zeki Kahraman tarafından 20 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Meclis Mahallesi, Vakıf Sokak'ta kuruldu.

THY Kabin Hizmetleri Başkanı Emine Kahraman görevden alındı!

THY Kabin Hizmetleri Başkanı Emine Kahraman görevden alındı. Kahraman'ın yeni görevi yer işletme'ye bağlı olarak faaliyet gösteren Yolcu İlişkileri Müdürlüğü oldu. Emine Kahraman'ın yerine ise vekaleten Tansel Kaptan atandı...

Apartman işletme projesini kim hazırlar?

Apartman işletme projesi Kat Mülkiyeti Birliği‘nin bütçesi olarak tanımlanıyor. Kat malikleri kurulunca kabul edilmiş işletme projesi yoksa, apartman işletme projesini kim hazırlar? İşte sorunuzun yanıtı...

Apartmanın boyasını kim öder?

Kanunda yer alan madde 19 gereğince kat maliklerinin beşte dördünün olur vermesi ile birlikte apartmanın ortak alanlarında inşaat ve onarım gibi işler yapılabiliyor. Peki apartmanın boyasını kim öder?

Apartman yöneticisini kim seçer?

Apartmanda kat malikleri, yönetim için kendi aralarından veya dışardan bir kimseyi veya üç kişilik bir kurulu seçebiliyor. Peki, apartman yöneticisini kim seçer? Yönetici oybirliği ile mi yoksa oyçokluğu ile mi seçilir?

Varyans Emlak Pazarlama ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Varyans Emlak Pazarlama ve İnşaat Limited Şirketi, Taner Tunç, Zeki Kahraman, Burak Şahin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta Ümraniye, Madenler Mahallesi'nde kuruldu.

Asansör giderlerini kim öder?

Kanun gereğince kat malikleri, apartman işletme giderlerine eşit olarak; apartman demirbaş giderlerine ise kendi arsa payı oranında katılmak ile yükümlü oluyor. Peki, dairede kiracı olması halinde apartmanın asansör giderlerini kim öder?

Zeki Toçoğlu: İlk kez bir belediye hidroelektrik santrali inşa etti!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hamdolsun ki Türkiye’de yerel yönetimler tarihinde bir ilki gerçekleştirdik. İlk kez bir belediye Hidroelektrik Santrali inşa etti. Artık Sakarya Nehri boşa akmayacak.

Hasan Akçan ve Zeki Toçoğlu Akyazı projelerini değerlendirdi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Belediyesi Başkanı Hasan Akçan, Başkan Yardımcıları Mehmet Çakmak ve Ünal Gündüz ile Akyazı Dercağzı Tesisleri'nde bir araya geldi.

Gaiplik kararını kim verir?

Kendisinden uzun zamandır haber alınmayan ve ölüm olasılıklarının yüksek olduğu kimselerin kişiliğinin son verilmesi için mahkemece verilen karar "gaiplik kararı" olarak nitelendiriliyor. Peki gaiplik kararını kim verir? Gaiplik kararı görevli mahkeme han

Eski emlak vergisi borcunu kim öder?

Geçmiş dönemlere ait ödenmeyen emlak vergilerinde devreden ve devralanın müteselsil sorumluluğu hakkındaki özelgede yer alan esaslara göre eski emlak vergisi borcunu kim öder? İşte yanıtı...

Kooperatiften alınan evin emlak vergisini kim öder?

Emlak vergisi dönemi içerisinde en çok merak edilen hususlar arasında kooperatiflerden alınan evin emlak vergisinin kim tarafından ve nasıl ödeneceği oluyor. Peki, kooperatiften alınan evin emlak vergisini kim öder?

Doğalgaz abonelik bedelini kim öder?

Doğalgaz abonelik talepleri; bağımsız bölüm maliki, binanın veya tesisin sahibi ya da bunların yetkili temsilcilerince yapılıyor. Peki doğalgaz abonelik bedelini kim öder? Doğalgaz abonelik ücretleri 2014 ne kadar?

Zeki Kahraman kim Haberi

Zeki Kahraman kim


Bursa eski BARO Başkanı Av.Zeki Kahraman, Bursa'nın hem tarihi güzellikleriyle hem de yapısı itibariyle çok güzel bir kent olduğunu ama yerel yöneticilerde kentlilik bilincinin oluş madiğini ve Hızlı gelişen şehirler içinde Bursa'nın hak ettiği yere gelemediğini dile getirdi. 


Zeki Kahraman: Her ne kadar göçmen kökenli de olsam Bursa'da büyüdüm, Bursa'da yetiştim. Türkiye'nin birçok yerini gezmiş görmüş biri olarak Bursa gerçekten çok özel bir kent. 


Bursa kaynakları tükenmeyeb, rantı asla azalmayan herkes açısından iştah kaI bartan bir kenttir. Bazen özel bir kent olmak iyi midir diye düşünmüyor da değimm lim. Bursa yalnızca doğal mm özelliklerinden dolayı değil Bfl tarihi yapısıyla da özel bir I kent. Aldığı göçler sebeI biyle de olabilir Bursa'nın I daha sağlıklı ve daha aydın bir yapısı da var....