07 / 07 / 2024

Zenolu Yapı bursa

Zenolu Yapı bursa

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'deki yapıda görevine yerine getirmedeği gerekçesiyle Zenolu Yapı San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin yetki belgesini 1 yıllığına iptal etti.

Bak Yapı Bursa Veysel Karani projesi resmen başlıyor! 600 konutluk yeni proje!

Bak Yapı'nın Bursa Veysel Karani Mahallesi'nde inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Bak Yapı Veysel Karani projesinde 600 konut ve 50 dükkana yer verilecek.

Bak Yapı'dan Bursa'ya 600 konutluk yeni proje geliyor!

Bak Yapı Bursa Veysel Karani Mahallesi projesi için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede 600 konut ve 50 dükkan yer alacak.

Atış Yapı Bursa'da Babylon projesini hayata geçiriyor!

Atış Yapı Bursa'da dev projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma ofis, otel ve rezidans projesini hayata geçiriyor. Babylon isminin verildiği projede yer alan konutlar kısa zaman içerisinde sahiplerine teslim edilecek. 

İznik Gölü sahilinde inşa edilen kaçak yapı yıkıldı! 

Orhangazi’de İznik Gölü sahilinde inşa edildiği tespit edilen kaçak yapı Bursa İl Çevre Müdürlüğü kararı ile yıkıldı. 

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

Mustafa Dündar'dan özel sektöre kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.Fuarda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaat sektörünün yeni imara açılacak bölgeleri beklemek yerine Bursa’nın merkezini hedef alması gerektiğini söyledi.

DownTown Bursa geliyor! Yeni proje!

Atış Yapı Bursa'da karma bir projeye imza atıyor.  DownTown Bursa projesinde residence, alışveriş alanları, ofis, otel ve müze bulunuyor. 

Bursa gayrimenkul fuarını 46 bin kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı 5 günde 46 bin kişi ziyaret etti. 

Sur Yapı Bursa ve İstanbul'daki 3 projesinde teslimlere başladı!

Bölgelerine değer katan Bursa Nilüfer’de bulunan Marka Rezidans ve AVM, Sultanbeyli’de yükselen İlkbahar 1. Etap ile Güneşli ’de yer alan Mirage Rezidans ve Çarşı projelerinde teslimler başlıyor. 

Atış Yapı Bursa Projesi teslim tarihi!

Atış Yapı Bursa projesinde 800 - 900 daire olması planlanıyor. Atış Yapı Bursa Projesi teslim tarihi ne zaman?

Atış Yapı’dan Bursa’ya 800 konut! Yeni proje!

CNR Emlak 2017 Fuarı’na katılan Atış Yapı,  Bursa’da 800-900 konutluk yeni proje inşa edeceklerini duyurdu..

Yabancı gayrimenkul yatırımcısının Bursa'ya ilgisi arttı!

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Rising City Gayrimenkul Fuarı düzenlendi. Fuara katılan Mescioğlu İnşaat'ın sahibi Mimar Yavuz Murat Mescioğlu, sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı!

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki fuarların açılış töreninde, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, konuşma yaptı.

Zenolu Yapı bursa Haberi

Zenolu Yapı bursa

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğünden:


Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Üçevler Mahallesi, H21C05D4C pafta, 3056 ada, 6 no.’lu parsel üzerindeki yapıda görev ve sorumluluklarını 3194 sayılı İmar Kanununun 28 inci maddesinde belirtilen hükümlere göre yerine getirmediği Nilüfer Belediye Başkanlığınca tespit edilen Yapı Müteahhidi Zenolu Yapı San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin Yetki Belgesi Numarasının (0016315084238220);

Aynı Kanunun 42 nci maddesine göre bir (1 yıl) süre ile iptal edilmesine,

İptalin Yapı Müteahhitliği Bilişim Sistemi (YAMBİS) kayıtlarına işlenmesine,

Söz konusu yapı müteahhidinin, yapı ruhsatı alınmış mevcut işlerini tamamlaması dışında, iptal süresince ruhsata tabi yeni yapım işi alamamasına,

Şirket Müdürleri olan Recep AYDIN ve Emine AYDIN’a şahıs şirketi olarak İl Müdürlüklerine müracaat etmesi halinde, yetki belgesi numarasının 1 (bir) yıl süre ile verilmemesine,

İptal süresinin Resmi Gazete’de...