04 / 05 / 2024

Zeray Esil Kartepe

Zeray Esil Kartepe

Zemin etüdü ve fore kazık çalışmaları İstanbul Üniversitesi"den Prof. Dr. Süleyman Dalgıç rehberliğinde gerçekleştirilen projenin, brüt inşaat alanı 135 bin metrekareyi buluyor

Zeray Bahar Kampanyası'nda son gün 31 Mayıs! Dilasa Orman'da 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksitle!

Zeray İnşaat tarafından başlatılan Bahar Kampanyası'nda son tarih 31 Mayıs 2024 olarak açıklandı. Söz konusu kampanya kapsamında Dilasa Orman projesinden 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Zeray Grande Anatolia 60 ay sabit taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Zeray Grande Anatolia projesinde 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksit fırsatı sunuluyor. Peki Zeray Grande Anatolia nerede? Konut fiyatları ne kadar? 

1 milyon konut hedefleyen Zeray halka arz için SPK'ya başvurdu!

1 milyon konut hedefleyen Zeray, gayrimenkul yatırım ortaklığına (GYO) dönüşmek için Sermaye Piyasa Kurulu'na (SPK) başvuru yaptı.

Zeray Next Capital'de 14 Şubat'a özel yüzde 14 indirim!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa ettiği Next Capital projesinde 14 Şubat'a özel olarak yüzde 14 indirim yapılıyor. Söz konusu kampanya Şubat ayı boyunca geçerli olacak.

Zeray Next Capital'in yüzde 25 indirim kampanyası 1 ay uzatıldı! 

Zeray Next Capital projesi için peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyası 1 ay uzatıldı. Next Capital projesinin teslimlerinin 2025 yılının sonunda yapılması planlanıyor.

Dilasa Orman'da 0 faizle! Teslimler 19 ay sonra!

Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilen Dilasa Orman projesinde 0 faiz avantajı sunuluyor. Dilasa Orman projesinin teslimlerinin 19 ay sonra yapılması planlanıyor.

Kocaeli Harmony City'de peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Zeray İnşaat tarafından Kocaeli'de hayata geçirilen Zeray Harmony City'de peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor.  

Zeray İnşaat Dilasaorman'da yüzde 25 indirim fırsatı!

Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilen Dilasaorman projesinde yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor. Söz konusu projede toplam 660 adet konut bulunuyor.

Zeray Next Capital'de yüzde 25 indirim fırsatı! 2025 sonunda teslim!

Zeray Next Capital projesinde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Zeray İnşaat 18 projesinde yıl sonuna özel yüzde 25 indirim kampanyası başlattı!

Zeray İnşaat, 1 Aralık ve 31 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşen ve konut sahibi olmak isteyenlere 18 ayrı proje için 'Geleneksel Yıl Sonu Kampanyası' başlattı.

Dilasa Orman'da 2+1'ler 3 milyon 833 bin TL'ye! 0 faiz fırsatıyla!

Zeray Dilasa Orman projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 3 milyon 833 bin TL'den başlıyor. 0 faiz imkanı sağlanan Dilasa Orman projesi 20 blok olarak yükseliyor.

Next Capital resmen başlıyor! Zeray İnşaat'tan Ankara'ya 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa edeceği Next Capital projesi resmen başlıyor. Maliyeti 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak olan projede 491 konut ve 91 ticari ünite yer alacak.

Zeray Next Capital satışta! Yeni proje! 

Zeray Next Capital projesinde konut satışları başladı. Başkentte yükselen projede 575 adet konut bulunuyor. Peki Zeray Next Capital'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Zeray Esil Kartepe Haberi

 Zeray Esil Kartepe

 

İstanbul'un gelişime en açık bölgelerinden biri olan Esenyurt'ta hayata geçirilen Life in Vera, Vera Group tarafından inşa ediliyor. 1056 konutluk bir proje olan Life in Vera, 1+0 stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlardan meydana geliyor.

Life in Vera'da; Türk hamamı, sauna, kafeterya ve restaurantlar, cep sineması, bowling salonu, fitness salonu, spa, basketbol ve voleybol sahaları, tenis kortu, açık ve yüzme havuzu, yürüyüş alanları, süs havuzu ve kamelyalar yer alıyor. Projede süpermarket, eczane, kuru temizleme, bay-bayan kuaför, terzi gibi ihtiyaç duyulan farklı meslek grupları için ayrılmış ticari alanlar yer alıyor.

3 blokta 1056 rezidans dairesinden meydana gelen Life in Vera, havalimanına 15 dakika, alışveriş ve eğlence...