15 / 05 / 2024

zeren sarıbekir güzelbahar

zeren sarıbekir güzelbahar

1972 yılında kurulan Sarten Ambalaj, gayrimenkul sektörüne girdi. Sarten, bugün 12 milyon 699 bin TL sermaye ile 3Z Gayrimenkul Yatırımları A.Ş adında şirket kurdu.

3Z Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

3Z Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi 14 Ağustos 2014 tarihinde 12 milyon 699 bin 109 TL sermaye bedeliyle kuruldu. Şirketin yönetim kurulu başkanı Sarten Ambalaj'ın patronu Mustafa Zeki Sarıbekir...

Türkiye'de deprem ezberleri bozuluyor: İç Anadolu da dahil pek çok risksiz yer aslında deprem tehlikesinde!

Deprem uzmanlarının eksik ve hatalı olduğunu belirttikleri "Deprem Risk Haritası'; Milli Savunma Bakanlığı Harita Genel Müdürlüğü ile TÜBİTAK tarafından güncelleniyor. Uzmanlar, İç Anadolu da dahil pek çok risksiz ve sarı olarak gösterilen yerin, yeni haritada kırmızıya döneceğini belirtti.

Ecosmart Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ecosmart Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Gür, Semra Gür, Mustafa Akkemik ve Bekir Gür ortaklığında kuruldu.

Heratrade Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heratrade Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Zeren ve Yasemin Güney ortaklığında kuruldu.

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Hg Kule İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hg Kule İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Gökhan Özdemir ve Hakan Özdemir ortaklığında kuruldu.

Tugana Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Tugana Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Kartal'da Bekir Gök tarafından kuruldu.

Akella Group Dizayn Ve İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Akella Group Dizayn Ve İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Bekir Gür tarafından kuruldu.

Gül İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Myrose Şubesi açıldı!

Gül İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Myrose Şubesi bugün Kağıthane'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Gül ve Mevlüt Gül ortaklığında açıldı.

Bg Makina İnşaat Turizm İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bg Makina İnşaat Turizm İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Şişli’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile  Bekir Günbeyi tarafından kuruldu.

Dalaman'da Sarıgerme Göl Evleri hizmete girdi!

Dalaman Çayı kıyısında yer alan Hilton Dalaman Sarıgerme Göl Evleri hizmet vermeye başladı. Göl evler, konforu doğayla bir araya getirecek.

Bulgaristan'da müteahhitlerimiz AVM, otel, gayrimenkul projelerinde yer alıyor!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Zeki Sarıbekir, "Bulgaristan'da müteahhitlerimiz her türlü altyapı ve AVM, atık ve su arıtma tesisleri, otel, gayrimenkul gibi inşaat projelerinde gerek ana yüklenici gerekse de taşeron olarak yer alıyorlar" dedi.

Sarten Ambalaj 2020'de 20 fabrikaya ulaştı!

Avrupa’nın 3 büyük ambalaj şirketinden biri olan Sarten Ambalaj’ın CEO’su Zeki Sarıbekir, hedeflerinin bu yıl içerisinde 20 fabrika ulaşmak olduklarını söyledi.

Starmet Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Starmet Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bekir Gürdal ve Ziya Alp Ulusoy ortaklığında kuruldu. 

zeren sarıbekir güzelbahar Haberi

zeren sarıbekir güzelbahar


1972 yılında kurulan Sarten Ambalaj, gayrimenkul sektörüne girdi. Sarten, bugün 12 milyon 699 bin TL sermaye ile 3Z Gayrimenkul Yatırımları A.Ş adında şirket kurdu.


3Z Gayrimenkul Yatırımları A.Ş'nin yönetim kurulunda Sarten Ambalaj'ın yönetim kurulundaki isimler yer alıyor. Yönetimde Mustafa Zeki Sarıbekir, Mustafa Yusuf Sarıbekir, Didem Zeynep Oğuz, Zeren Sarıbekir Güzelbahar bulunuyor.


Türkiye'nin önde gelen ambalaj firmalarından olan Sarten'in portföyünde, metal ambalajlar, kavanoz kapakları ve plastik ürünler yer...