29 / 04 / 2024

Zermeram konya temeli

Zermeram konya temeli

Konya'nın bugüne kadar yapılmış en büyük su temalı karma konut projesi olan Zermeram'ın temeli, bugün Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımı ile atılıyor.

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

Konya Şükran’da birinci etabın temeli atıldı

Konya’nın en büyük dönüşüm projelerinden biri olan Sahibata Mahallesi Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 3. perde açıldı. 2 milyar TL üzerindeki bütçesi ile Türkiye’nin sayılı projelerinden biri olan projenin birinci etabının temel atma töreni gerçekleşti.

Zermeram lansmana özel peşinatsız 12 Ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Seha Yapı İnşaat ve Adese Gayrimenkul Yatırım'ın ortak girişimi olarak hayata geçen, Konya’nın en büyük ve en kıymetli arazilerinden birinde yer alan Zermeram projesinde; Elmas Evler etabında cazip ödeme koşulları ile daire satışları başladı. 

Adese Gayrimenkul, Zermeram projesi için Zermeram Adi Ortaklığı'nı kurdu!

Adese Gayrimenkul ile Seha İnşaat arasında Konya Meram'daki Zermeram projesinin satışı yapılmayan bölümlerinin yapımı ve satış amacıyla Zermeram Adi Ortaklığı kuruldu. 

Konya Turgutreis Evleri'nin temeli atıldı!

Konya'da Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Turgutreis Evleri'nin temel atma töreni önceki gün gerçekleşti. 

Konya Şükran'da kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şükran'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için temel atma töreni gerçekleşti.

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

Konya Karatay'da ormanlık alanın imarı değiştirildi iddiası!

Konya Karatay'da 10 sene önce eski Belediye Başkanı Mehmet Hançerli tarafından, Hazine’den alınan 2 milyon 472 bin metrekare büyüklüğündeki alana 85 bin ağaç dikildi ve ormanlık alan yapıldı. Ormanın bir bölümü temeli atılan Yeni Sanayi Sitesi'ne katıldı.

Konya Yeni Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Yeni Sanayi Sitesi'nin temel atma törenine katıldı. Bakan Kurum, temel atma töreninde önemli açıklamalar yaptı.

Konya-Karaman YHT hattının test sürüşleri yarın başlıyor!

2014'te temeli atılan Konya- Karaman- Ulukışla YHT projesinin Konya- Karaman etabının test sürüşleri yarın başlayacak.

Konya Meram'da hükümet konağının temeli atıldı!

Konya'nın Meram ilçesine inşa edilecek olan Meram Hükümet Konağı'nın temel atma töreni gerçekleşti.

Konya Millet Bahçesi'nin temeli 15 Ocak'ta atılıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Konya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yaptığı konuşmada Konya'da inşa edilecek millet bahçesinin temelinin 15 Ocak'ta atılacağını açıkladı.

Konya Akören İmam Hatip Ortaokulu ve Camisi açıldı!

Konya Akören İmam Hatip Okulu Yaptırma ve Yaşatma derneği tarafından 2014'te temeli atılan, Ortaokul, Kız Yurdu, Cami, Şadırvan ve diğer müştemilat yoğun bir katılım eşliğinde dualarla hizmete açıldı.

Zermeram konya temeli Haberi

Zermeram konya temeli

Konya'nın bugüne kadar yapılmış en büyük su temalı karma konut projesi olan Zermeram'ın temeli, bugün Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımı ile atılıyor.  İttifak Holding'm inşaat şirketi Seha Yapı tarafından Konya'nın en büyük imarlı arazisi üzerinde inşa edilecek Zermeram konut projesinin tem el atma töreni Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'm yam sıra Konya protokolü ve çok sayıda davetimin katılımı ile 15 Temmuz Cuma günüş yam bugün saat 14:30"da Zermeram'da gerçekleştirilecek. Temel atma törenine ilişkin açıklama yapan İttifak Holding CEO'su Tahir Atıla, "Grup olarak oldukça önemsediğimiz, bölgemizdeki yerleşmiş konut anlayışını değiştirecek, çıtayı oldukça yukarılara çıkaran, hatta Konya'nın geleceğme de ilham vereceğine inandığımız Zermeram'ın temelim sayın bakanımızın teşrifleri ile atıyoruz. 

Tüm hemşerilerimizi heyecanımızı paylaşmaya davet ediyoruz"...