06 / 05 / 2024

Zermeram Kozağaç teslim tarihi

Zermeram Kozağaç teslim tarihi

Zermeram projesi 800 milyon TL yatırım değeriyle Konya Kozağaç'ta yükseliyor. Peki Zermeram Kozağaç teslim tarihi ne zaman?

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Togg T10X’in Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ortaya çıktı!  İşte o rakam...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'a teslim edilen Anadolu rengindeki Togg'un plakası sisteme girilince ödenecek olan MTV'de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Son Dakika! Togg, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a teslim edildi Plaka detayı dikkat çekti!

Türkiye'nin ilk yerli ve elektrikli otomobili TOGG, ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edildi. 'Anadolu' renginde olan TOGG'daki plaka detayı ise dikkatli gözlerden kaçmadı. İşte son dakika haberinin detayları...

Necla Nazır'ın dolandırıcılık davasına takipsizlik kararı!

Oyuncu Necla Nazır geçtiğimiz aylarda Emirgan'daki evini satışa çıkarmıştı. Nazır, emlakçının sahte sözleşme hazırladığını öne sürerek emlakçı hakkında şikayetçi oldu. Fakat sahte bir şekilde hazırlanan belgeler savcılığa teslim edilimeyince dosya kapandı.

Fay Yasası için geri sayım başladı: Kat sınırlaması gelecek!

2020'de çalışmalarına başlanan Fay Yasası'nda sona gelindi. Bu ayın ortalarında bakanlığa teslim edilmesi planlanan taslak metnin İzmir'de açıklanması bekleniyor. İnşaatlar için standartlar getirilecekken, fay hatlarının geçtiği bölgelerde yapılacak yapılar için kar sınırlaması gündemde.

Meram Belediyesi'nden 22.1 milyon TL'ye satılık 330 gayrimenkul!

Konya İli Meram Belediyesi, Kozağaç Mahallesi'nde bulunan 520 kat irtifak tapulu taşınmazları satışa çıkardı. 330 gayrimenkulün satış bedeli ise 22 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

Hazineye ait araziler vatandaşa teslim edilecek!

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Karamehmet Mahallesi’ni ziyaret ederek 6292 sayılı kanun uyarınca hazineye ait arazilerin vatandaşlara teslim edileceği müjdeledi. 

Zermeram Kozağaç teslim tarihi!

Zermeram projesi 800 milyon TL yatırım değeriyle Konya Kozağaç'ta yükseliyor. Peki Zermeram Kozağaç teslim tarihi ne zaman?

İnvest İnşaat Vadi Koru Ayazağa teslim tarihi!

İnvest İnşaat imzası taşıyan Vadi Koru Ayazağa projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer ilçesine bağlı Ayazağa'da yükseliyor. İşte İnvest İnşaat Vadi Koru Ayazağa teslim tarihi...

Konya Meram'da 18 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Konya Meram Belediyesi tarafından Kozağaç Mahallesi ile Yenice Mahallesi'ndeki gayrimenkuller iki ayrı ihale ile satışa sunuyor. İhaleler aynı tarihte gerçekleşecek..

Zermeram Evleri Konya son fiyatları!

Zermeram Evleri projesi Konya Kozağaç Mahallesi'nde Seha Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Konya Zermeram proje ne zaman teslim?

Seha Yapı tarafından inşa edilen Konya Zermeram projesi 800 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Peki Konya Zermeram proje ne zaman teslim?

Tiran ve Sanafir adaları Suudi Arabistan'a devredilecek!

Mısır, Tiran ve Sanafir adalarını Suudi Arabistan'a teslim etmeye yönelik birkaç önemli adım attı. Mısırlı muhalif siyasetçiler dün, adaların Arabistan'a verilmesi durumunda açlık grevi ve çeşitli eylemler yapacaklarını bildirdi.

Zermeram Kozağaç teslim tarihi Haberi

Zermeram Kozağaç teslim tarihi

Seha Yapı tarafından hayata geçirilen Zermeram Evleri projesi 14 bahçe dubleksi, 9 yalı ve 35 villa dahil toplam 1.077 konuttan meydana geliyor. Proje  Konya Meram Kozağaç Mahallesi'nde yükseliyor.

Zermeram Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Projede daire sahiplerine seyir terası, yürüyüş yolları, gölet, golf sahası, yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanları, otopark gibi olanaklar sunuluyor.

Zermeram Seha Yapı satılık ev fiyatları!

Zermeram Evleri güncel fiyat listesi 335 bin TL'den başlıyor. Konya Zermeram projesinin toplam yatırım değeri 800 milyon TL.

Zermeram Kozağaç teslim tarihi!

Zermeram Kozağaç teslim tarihi ilk etap için 2019 yılı olarak planlanıyor. Proje 300 bin metrekare alana sahip.
 

ADRES: KOZAĞAÇ MAH. YEŞİL BURSA SOK. NO: 8 MERAM / KONYA   
 

Telefon: 444 73 42...