08 / 05 / 2024

Zeydan Karalar haberleri

Zeydan Karalar haberleri

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ceyhan depreminin 16. yılı nedeniyle yaptığı açıklamada "Depremi önleyemeyiz ama zararlarının önüne geçebiliriz. Bu da kentsel yenileme ile mümkün" dedi.

Adana'da yapılacak olan metronun ikinci etabı 5 yılda tamamlanacak

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şehrin “ithalat vergisi” payını 5 senede 350 milyon liradan 2,5 milyar liraya yükselterek,  Adana’nın vergiden elde ettiği kazanımı senede 1 milyar liraya taşıdıklarını kaydetti.

Karalar Plastik Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karalar Plastik Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat İlhan tarafından kuruldu.

Adana Büyükşehir kentsel dönüşümde gaza bastı: 14 yıllık bekleyiş çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesi’ndeki dönüşüm ile ilgili bilgi verdi ve yeni planlarını açıkladı. Peki Adana'daki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Zeydan İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Zeydan İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Alüminyum Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Zeydan tarafından kuruldu.

Son dakika müjdesi! 'Aile Destek' ödemeleri bitiyor diye karalar bağlamayın, 3.700 TL'lik bu yeni yardıma başvurun!

Son dakika... 'Aile Destek' ödemelerinin sona erdiği haberleri sizi üzmesin, çünkü şimdi başvurabileceğiniz bu yeni yardım paketiyle 3.700 TL alabilirsiniz... Hemen bakın... Sakın kaçırmayın...

Dolar borcu olanlar karalar bağlayacak! Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! 

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı. Dolar borcu olanlar bu seviye karşısında karalar bağlayacak. Dolar ne kadar olacak?

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

TOKİ Şırnak İdil Karalar Mahallesi 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Şırnak İdil ilçesi Karalar mahallesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Şırnak İdil ilçesinin Karalar Mahallesine ait sosyal konut projesi detayları…

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Zeydan Karalar’dan Adana Metrosu'nun onaylanmamasına tepki!

Adana Metrosu 2. Etabı’na Cumhurbaşkanlığı'nda "borçlanma kriterlerinin uygun olmadığı” sebebiyle onay çıkmadı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, duruma tepki gösterdi.

Adana'ya metro müjdesi!

Kentteki yatırımlarla ilgili önemli açıklamalar yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, çarenin metroda olduğunu, projenin onaylanmasıyla beraber 300 milyon dolar kredi alacaklarını ve metro projesini başlatacaklarını söyledi.

Zeydan Karalar'dan gayrimenkul mübadelesi açıklaması!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Nata firmasıyla önceden 598 milyonluk bir ihale anlaşması yapılmıştı. Bunu karşılıklı feshetme kararı aldık, gayrimenkul önerdik. Karşılıklı mutabakata da varıldı" dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne 'icra' şoku!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptığı açıklamada bir firmanın 2016 yılında aldığı bir ihale üzerine yaptığı işin parasını alamadığı gerekçesiyle kendilerini haciz ile karşı karşıya bıraktığını ve makam odasındaki eşyalarının alındığını belirtti.

Zeydan Karalar haberleri Haberi

Zeydan Karalar haberleri

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ceyhan depreminin 16. yılı nedeniyle yaptığı açıklamada, depremin bir doğa olayı olduğunu ve önüne geçilmesinin imkansız olduğunu vurguladı. Karalar, "Depremi önleyemeyiz ama zararlarının önüne geçebiliriz. Bu da kentsel yenileme ile mümkün" dedi.

Karalar, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin yüzde 95'inin deprem kuşağında olduğunu belirterek, "Adana ve Seyhan'da, deprem kuşağında yer almaktadır. Depremi soıı olarak, 27 Haziran 1998'de saat 16:55'te Ceyhan ilçemizde yaşadık. 16 yıl önce bu depremde hayatını kaybeden kardeşlerimizi rahmetle anıyorum" diye konuştu. 


Deprem felaketinin üzerinden geçen yıllara rağmen, ciddi önlemlerin alınmadığına dikkat çeken Karalar, şöyle devam etti: "Depremin doğal olay olduğunu, ancak yapıların depreme dayanıklı olmadığından çok sayıda insanımızın hayatına mal olduğunu biliyoruz. 


Yaşanan depremler, kent planlamasında. yapılaşmada farklılık yaratması, yerel yönetimlerin de bunu uygulaması gerekmektedir. Bir...