03 / 05 / 2024

zeynal bakır adıyaman projeleri

zeynal bakır adıyaman projeleri

Partisinin seçim irtibat bürosunda partililere seslenen Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır, Adıyaman’ın en büyük sorunlarından biri olan otopark sorununu çözeceklerini söyledi...

Prof. Dr. Naci Görür'den Adıyaman depremi açıklaması! Artçı bir deprem! Çok yakınında...

Prof. Dr. Naci Görür Adıyaman'da 4 büyüklüğündeki depremin ardından ilk açıklamayı yaptı. Görür, Doğu Anadolu Fayı ve Bitlis-Zagros Bindirme kuşağına dikkat çekti.

Adıyaman'da ağır hasarlı yapıların yüzde 36'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da acil yıkılacak ve yıkık binaların  enkaz kaldırma çalışmalarının sonlanmasıyla ağır hasarlı yapıları yıkma işlemi de hız kazandı, bu binaların yüzde 36'lık kısmının yıkımı yapıldı.

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

Adıyaman'da tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları TBMM'de!

Adıyaman ve ilçelerinde devam eden, tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da tarla sınırı kavgası: 1 ölü!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde iki aile arasında tarla sınırı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Adıyaman'da Şeref Cengiz İlkokulu'nun temeli atıldı!

Cengiz Holding çatısı altında madencilik alanında faaliyet gösteren Eti Bakır, Adıyaman'ın Merkez Mehmet Akif Mahallesi'nde 24 derslikli okul inşa ettirecek. 

Adıyaman'daki tarım arazilerin toplulaştırılması TBMM gündeminde!

Adıyaman'daki tarım arazilerin toplulaştırılmasına dair yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'daki taş evlerin turizme kazandırılması bekleniyor!

Adıyaman'ın Tut ilçesinde inşa edilen taş evlerin tamamlanarak turizme kazandırılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Emniyet Müdürü'nden inşaat işçilerine yardım!

Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, aracıyla seyir halindeyken gördüğü inşaat işçilerinin yanına gidip sohbet etti. Alper, kürekle el arabasına kum doldurdu.

Adıyaman Kömür'e spor tesisi yapıldı!

Adıyaman’ın Kömür Belde Belediyesinin kayyum Belediye Başkanı Adem Kaya, bir ay gibi kısa sürede spor tesisi projesini hayata geçirdi...

Adıyaman Çelikhan Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi tarafından Çelikhan'da yapılması planlanan çok amaçlı kültür merkezi inşaatının temeli atıldı.

Adıyaman'da kamu yatırımlarına hız verildi!

Adıyaman'da, yapımı devam eden kamu yatırım ve projeleri istişare toplantısında değerlendirildi. Toplantıda, kamu yatırımlarına hız verilmesi kararı alındı.

Adıyaman 112 Acil Çağrı Merkezi'nin inşaatı başladı!

İçişleri Bakanlığı tarafından Adıyaman’da faaliyete geçen 112 Acil Çağrı Merkezi'nin inşaat çalışmaları başladı. Toplam 10 bin metrekare üzerinde hayata geçirilecek proje 11 Milyon 564 bin TL'ye ihale edilecek.

zeynal bakır adıyaman projeleri Haberi

zeynal bakır adıyaman projeleri


Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır, Adıyaman’ın en büyük sorunlarından biri olan otopark sorununu çözeceklerini söyledi.


Partisinin seçim irtibat bürosunda partililere seslenen CHP Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır, sloganlar eşliğinde konuşmasını sürdürdü.


Zeynal Bakır konuşmasında şunları söyledi: “Gün geçtikçe bayanlarımızın seçim iletişim merkezimize ilgilerinin arttığını görmekten mutluluk duyuyorum. Bayanlarımızın ilgisi alakası çalışması bize gösteriyor ki zafer yakındır. Halkımız bize öyle bir teveccüh gösteriyor ki, öyle bir inanmış ki; bu inanmış ve coşkulu halkı görenler seçim bürolarının önüne köyden hemşehrilerimizi getirmeye başladı. Onlarda gelsin başımız gözümüz üstüne çünkü bu defa onlarda bize oy verecek." Halkımıza inanıp güvendiğini anlatan Bakır, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye’de sadece Adıyaman’da bulunan İşsizler Derneği’ni kapatarak Adıyaman’ı Sevenler Derneği yapacağız. Allah, Adıyaman’a su vermiş, güneşi vermiş,...