29 / 04 / 2024

zeynep atalay

zeynep atalay

Assos, volkanik bir tepe üzerine kurulmuş antik bir kenttir. Ve bu kent, büyük inşaat şirketlerinin bölgede arsa alması konut ve otel projeleri yapmayı planlamaları nedeniyle değer kazanmıştır...

OSB'ler ve üniversite Nilüfer'in hızlı gelişimini tetikledi!

Nilüfer ilçesi Bursa ilinin en hızlı nüfus artış eğilimine sahip ilçesidir. Kent merkezinde arsa arzı sıkıntısı, organize sanayi bölgelerinin ve üniversitenin Nilüfer ilçesi sınırlarında yer alması ilçenin hızlı gelişimini tetiklemiştir

Genesis Research Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Genesis Research Biyoteknoloji Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Atalay Düzgören tarafından kuruldu.

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Atalay Yılmaz ve Zeynep Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Kayseri Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesisi ve Aile Sağlığı Merkezi açıldı! 

Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever işbirliği ile hayata geçirilen Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesis veAile Sağlığı Merkezi açıldı.

Zeynep Tandoğan Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu!

Zeynep Tandoğan, Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdür görevine getirildi.

Ressam Tülin Onat'tan Mimar Zeynep Didem Bardakçı 'ya kopya davası!

Ressam Tülin Onat, 3 eserini izinsiz bir şekilde kopyalayıp sattığı iddiasıyla, Zeynep Didem Bardakçı ve Bardakçı Mimarlık Tasarım şirketi aleyhine 115 bin liralık dava açtı.

Ergün Atalay: Kıdem tazminatı kırmızı çizgimiz!

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, kıdem tazminatına ilişkin açıklamalarda bulundu: "Her sene gündeme geliyordu, yüzlerce işçi 'dur' dememize rağmen emekli oluyordu. Kıdem tazminatı konusunda aynı noktadayız. Kıdem tazminatı kırmızı çizgimiz" dedi.

Farah Zeynep Abdullah Alaçatı’da köy evi kiraladı!

Ailesiyle birlikte Londra’da Farah Zeynep Abdullah, 1 aylığına Alaçatı’da köy evi kiraladı.

Mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı! 

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve Thanx Mimarlık firmasının  sahibi mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı. Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatının 2 milyon 400 bin TL olduğu öğrenildi. 

Mimar Zeynep Yılmaz kızı Yasemin ile alışverişte!

Cemiyet hayatının önemli isimleri arasında yer alan mimar Zeynep Yılmaz, kızı Yasemin Ilıcalı ile beraber İstinyePark'da objektiflere takıldı.

Özhan Atalay, GittiBu ile bir ilke imza attı!

Era Gayrimenkul ve Century 21 Genel müdürlüklerini yapmış olan Özhan Atalay, gayrimenkul danışmanlarının amatörce kredi kartın ile işlem bedeli almalarını sağlayacak bir sistem kurarak sektörde bir ilke imza attı.

Atalay Şahinoğlu hayatını kaybetti!

Eski İTO Başkanı ve eski Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Şahinoğlu vefat etti.

Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi açıldı!

İstanbul'un tarihi hastane binası olan Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinin restorasyonu tamamlandı. Hastane, İstanbul Valisinin katılımıyla gerçekleştirilen törenle açıldı.

Hazal Atalay İç Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazal Atalay İç Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de kuruldu. 

zeynep atalay Haberi

zeynep atalay

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Bursa Şubesi kıdemli değerleme uzmanı Zeynep Atalay Assos Bölgesi'ni analiz etti...



Assos, Çanakkale ili, Ayvacık ilçesi’nde, Edremit Körfezinin kuzey kısmında yer almakta olup, volkanik bir tepe üzerine kurulmuş antik bir kenttir. Assos’un sahil kısmında liman bulunmaktadır. Assos ilk kurulduğu M.Ö. 2000‘li yıllardan günümüze kadar birçok değişiklik geçirerek yaşamını kesintisiz sürdüren sayılı yerleşim yerlerinden biridir. Assos, Midilliler, Persler, İskender, Roma ve Bizans'ın egemenliğinden sonra 1330'da Osmanlı İmparatorluğu egemenliğine girmiştir.


 



Assos bir liman kenti olarak kurulmuştur, bu liman 1950’li yıllara kadar aktif şekilde ihracat limanı olarak kullanılmıştır. 1950 sonrası limandaki ihracatın durması bölgede gerilemeye yol açmış ve bu durum...