02 / 05 / 2024

zeynep karahan uslu

zeynep karahan uslu

Yıldız Sarayı Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Uslu, İstanbul Boğazı altında inşa edilen ve kamuoyunda "Avrasya Tüneli" olarak bilinen İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesine, Sultan 2. Abdülhamid'in adının verilmesinin milli vefanın bir simgesi olacağını ifade etti.

Körfez GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi Muhammet Uslu oldu!

Muhammet Uslu, Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atandı...

Zeynep Sever Demirel Beykoz'daki villasına spor salonu yaptırdı!

Ünlüler sporu eve taşıdı. Emina Jahovic ve Yasemin Özilhan'ın ardından Zeynep Sever Demirel'de Beykoz'daki 3 katlı lüks villasına spor salonu yaptırdı.

Zeynep Eronat Almanya'dan 800 bin TL'ye ev aldı!

Usta oyuncu Zeynep Eronat, 800 bin TL'ye Almanya'dan yeni bir daire aldı. Bu şehirde olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Eronat,  İstanbul-Almanya arasında mekik dokumaktan kurtuldu. 

Mustafa Uslu'nun ev aldığı iddialarını eşi Sinem Öztürk yalanladı!

Geçtiğimiz gün, Ayla ve Müslüm filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu'nun filmlerden elde ettiği kazançla Fethiye'de 4 katlı bir villa aldığı iddia edildi. Eve 3 milyon TL ödediği belirtilen Uslu'nun eşi Sinem Öztürk ise haberi yalanladı...

Yapımcı Mustafa Uslu Fethiye’de 3 milyon TL'ye ev aldı!

Müslüm filminin yapımcısı Mustafa Uslu, filmden elde ettiği parayla kendisine ev aldı. Kesenin ağzını açan Uslu, 4 katlı villa için 3 milyon TL ödedi.

Zeynep Sever Demirel lüks villasına spor salonu yaptırdı!

Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever, lüks villalarına spor salonu yaptırdı. Demirel hamilelik döneminde aldığı 21 kilonun tamamından kurtuldu...

Pelin Karahan evine kış bahçesi yaptırdı!

Oyuncu Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay ve oğluyla yaşadığı evine kış bahçesi yaptırdı. Güzel oyuncu, bahçenin yeni halini Instagram sayfasından paylaştı.

Zeynep Group İnşaat Gıda Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Group İnşaat Gıda Enerji Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Zeynep Fadıllıoğlu'nun göz alıcı evi!

Zeynep-Metin Fadıllıoğlu çifti 17. yüzyıldan kalma tarihi bir taş evde oturuyor. İşte Zeynep Fadıllıoğlu'nun evi...

Mersin Rıfat Uslu'daki yıkımlar tamamlanıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Milli Mücahit Rıfat Uslu Caddesi’nde başlattığı çalışmalar kapsamında kamulaştırma işlemlerinde son aşamalara gelindi.

Karahan Group Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Karahan Group Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karahan tarafından kuruldu. 

Zeynep Kılıçdaroğlu'nun Buz Rezidans'taki dairesinin değeri ortaya çıktı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında kızı Zeynep Kılıçdaroğlu’na ait Buz Rezidans’taki dairenin 73 metrekarelik 1+1 olduğunu iddia etmişti. 

Mimar Zeynep Coşkun da son yolculuğuna uğurlandı! 

Türkiye'yi kahreden uçak kazasında hayatını kaybeden mimar Zeynep Coşkun da son yolculuğuna uğurlandı...

zeynep karahan uslu Haberi

zeynep karahan uslu

Yıldız Sarayı Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, İstanbul Boğazı altında inşa edilen ve kamuoyunda "Avrasya Tüneli" olarak bilinen İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesine, Sultan 2. Abdülhamid'in adının verilmesinin milli vefanın bir simgesi olacağını ifade etti.


Yıldız Sarayı Vakfından yapılan açıklamada, Asya ve Avrupa kıtalarını ilk kez deniz tabanı altından geçen bir karayolu tüneliyle bağlayan ve 20 Aralık’ta açılması planlanan Avrasya Tüneli’ne verilecek ismin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının web sitesinden başlattığı anketle kamuoyunun katkısına açıldığı hatırlatıldı.


Yıldız Sarayı Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu da konuya ilişkin değerlendirmesinde,  Avrasya Tüneli’ne, Marmaray ve Mavi Tünel gibi projelerin fikir babası Sultan 2. Abdülhamid Han’ın adının verilmesi için internet üzerinden düzenlenen ankette vatandaşlara bu ismi desteklemeleri...