05 / 05 / 2024

Zeynep Sağdaş gürültü

Zeynep Sağdaş gürültü

Manken Bade Noğay gürültü yüzünden kavga ederek davalık olduğu alt komşusu Zeynep Sağdaş’ı hakaret, tehdit ve mala zarar vermekten 6 bin 740 lira tazminata mahkûm ettirdi.

Para gürültüyü sevmez! Siz hiç Ferrari'ye binip de son ses müzik açanı gördünüz mü?

Öğretmen M.Gamze İstanbullu, X sosyal medya hesabından ''para gürültüyü sevmez'' diyerek örneklerle açıkladı. Paylaşımın altına ise dakikalar içinde onlarca yorum geldi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir?

Gürültü yapan komşular veya rahatsız edici eğlence mekanlarıyla karşı karşıya kaldığınızda yapmanız gereken bazı yöntemler vardır. Bu süreçte öncelikle komşunuzla iletişime geçmeli ve usulünce uyarmalısınız. Ancak gürültü yine devam ederse daha etkili önlemler alabilirsiniz.

Apartmanda gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir?

Apartmanda gürültü, oldukça rahatsız edici bir durumdur. Bu durumun önlenmesi için rahatsız olan kişinin belirli bir yere şikayet etmesi gerekiyor. Peki apartmanda gürültü yapan komşu nereye şikayet edilir ve ne yapılmalıdır? İşte rahatsız olan apartman sakinlerinin hakkını alacak yöntemler...

24 ilin gürültü eylem planı tamamlandı: Tam 65 bin 601 metrekare gürültü bariyeri yapılacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 11 bin 253 metrekare gürültü bariyerini tamamladıklarını, 54 bin 348 metrekare gürültü bariyerinin yapımını sürdürdüklerini kaydetti.

Türkiye en çok buğday ithal eden 3. ülke oldu! BM Gıda Görünümü Raporu'nda resmen açıklandı! İşte sebebi...

Birleşmiş Milletler'in (BM) Haziran'da yayımladığı iki ayrı gıda görünümü raporunda Türkiye en çok buğday ithal eden ülkeler arasında yer alıyor. Peki Türkiye neden en çok buğday ithal eden ülke oldu? İşte ayrıntılar... 

PTTAVM’den 17 dakikada şarj özelliği olan Xiaomi Mi 11T Pro’da görülmemiş indirim! 3 Ağustos 2022 fiyat listesi

PTT AVM, Xiaomi Mi 11T Pro’da görülmemiş bir indirime gitti. Peki PTT AVM’de Xiaomi Mi 11 T Pro’nun fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

Gürültücü komşu nereye şikayet edilir?

Apartman ve sitelerde en çok yaşanan sorunlardan biri gürültü şikayeti olarak karşımıza çıkıyor. Peki, gürültücü komşu için ne yapılır? Gürültücü komşu nereye şikayet edilir? İşte konu hakkında tüm merak edilenleri sizler için derledik..

Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor!

Denize sıfır konumuyla İstanbul’un en özel markalı konut projeleri arasında yer alan Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor.

Gürültü yapan komşular dikkat! Eviniz elinizden gidebilir!

Hürriyet gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu, bugünkü yazısında komşu gürültüsünü kaleme aldı. İşte milyonlarca kişiyi ilgilendiren o köşe yazısı...

Gürültücü komşu ceza alır mı?

Takvim gazetesi yazarları arasında yer alan Feride Hilal İmal bugünkü gürültü yapan komşuyu kaleme aldı. Peki gürültücü komşu ceza alır mı?

Apartman gürültü yönetmeliği nedir? Apartmanda gürültü yapılması durumunda neler yapılır?

Apartman hayatı birçok insana göre kolay olsa da bazı zamanlar ciddi anlamda zor olabilir. Aynı binada yaşayanlar arasında bazı anlaşmazlıklar çıkabilir. Bunlardan biri de gürültü… Apartman gürültü yönetmeliği de tam bu noktada özgürlük alanını işgal etmeyi engelliyor.

Tiny House'lar İstanbul'da görücüye çıktı: Sektöre yeni soluk getirecek! 

Dünayayı kasıp kavuran Koronovirüsün insanlara çok fazla yaşam alanı bırakmadığı gerekçesiyle yapılan Tiny House (Küçük Evler) İstanbul'da görücüye çıktı.

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Dair Yönetmelik bugünkü 31712 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zeynep Sağdaş gürültü Haberi

Zeynep Sağdaş gürültü

İstanbul Bebek'te aynı apartmanda altlı üstlü oturan manken-sunucu Bade Noğay ile şarkıcı Zeynep Sağdaş, gürültü nedeniyle sürekli tartışıyordu. İki yıl önce şarkıcı Sağdaş, spreyle Noğay'ın kapısını boyayınca, manken ve şarkıcı arasındaki tartışma büyüdü. Sağdaş nişanlısıyla tartışınca gürültüden rahatsız olan Noğay, polise haber verdi. 


Bu sözler üzerine Noğay'ın şikâyetçi olduğu Sağdaş hakkında, "hakaret, tehdit ve mala zarar verme" suçlarından 13 aydan 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Zeynep Sağdaş, ifadesinde "Nişanlım yüzünden çektiğim psikolojik sıkıntılar nedeniyle Bade ile tartıştım. Ortaya bazı laflar söyledim ancak kesinlikle hakaret ve tehditte bulunmadım, kapısını da boyamadım" dedi. Mahkeme yapılan yargılama sonrası, Sağdaş'ı 6 bin 740 TL para cezasına çarptırdı.


Karar sonrası şarkıcı cezaya itiraz etti. Mahkemeye başvuran şarkıcı Sağdaş, "Aldığım cezanın hükmünü ödemeden önce suçun...