28 / 04 / 2024

zeyrek

zeyrek

Zeyrek'teki Tarihi Şeyh Süleyman Mescidi'nin restorasyonu, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile İtalyan Restorasyon Firmalan Birliği tarafından yapılacak. Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Ali Hürata, kültür varlıklarının insanlığın ortak mirası olduğunu söyledi...

Tarihi Zeyrek evlerinin korunması için yapılan çalışmalar arttırılıyor!

UNESCO Dünya Mirası'nda yer alan Zeyrek evlerinin korunması için yapılan çalışmaların arttırılması planlanıyor...

Araç sahiplerine şok haber: İkinci ek MTV mi geliyor?

Geçen sene Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) 4 kez ödendi. MTV 2024'te yüzde 58,46 artarken milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren MTV kararı sonrası gazeteci Deniz Zeyrek çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. İkinci bir ek MTV mi geliyor?

Asgari ücret ve memur maaşı için kulis bilgisi geldi! Yeni zamlı maaşlarda son dakika! Rakamlar ortaya çıktı! 

Gazeteci Deniz Zeyrek, emekli ve asgari ücret zammıyla ilgili gelen kulis bilgisini  paylaştı ve asgari ücret ve emekli maaşları ortaya çıktı. İşte 2024 asgari ücret ve emekli maaşları.

Ferdi Zeyrek, 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız'!

CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa'daki kentsel dönüşüm projesine ilişkin konuştu. Zeyrek, kentsel dönüşüme karşı olmadıklarını, Türkiye genelinde güzel örnekler olduğunu söyledi. Ancak 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız diye de belirtti.

Zaj İnşaat Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Zaj İnşaat Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bedirhan Cenk Zeyrek tarafından kuruldu.

Ağaçelebi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaçelebi İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Zeyrek ve Kutayba Ağaçelebi ortaklığında kuruldu.

Yüzey Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzey Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaattin Akyüz ve Ömer Zeyrek ortaklığında kuruldu.

Elisa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Elisa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de Murat Karabayır ve Mehmet Zeyrek ortaklığında kuruldu.

Eyüphan Hafriyat İnşaat Taahhüt Hayvancılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyüphan Hafriyat İnşaat Taahhüt Hayvancılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Zeyrek tarafından kuruldu.

Fatih'teki Zeyrek Evleri yenileniyor!

Fatih Belediyesi, Zeyrek’teki Dünya Miras Alanı’nda kalan 11 adet sivil mimarlık örneği yapının basit bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor. 

Ediz Zeyrek'ten 'Devlet stopaj vergisi almasın' önerisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin olağanüstü meclis toplantısında, İBB kiracısı olan 3 bin esnaf ve konutlardan 3 ay boyunca kira alınmaması kararlaştırıldı.

Kanal yapılırsa Montrö tartışılır mı?

Montrö’nün delinmesini önleyen Büyükelçi Mithat Rende, Sözcü gazetesinden Deniz Zeyrek'e konuştu. İşte Zeyrek'in o yazısı...

TOGO Kuleleri tartışmasında kronolojik sıralama!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Deniz Zeyrek, bugünkü yazısında ''TOGO Kuleleri tartışmasını'' yazdı. Zeyrek, konu hakkında somut bilgileri derledi...

Kanal İstanbul'u Çinliler mi işletecek?

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, yeniden gündeme gelen çılgın proje Kanal İstanbul'u Çinlilerin işleteceğini yazdı.

zeyrek Haberi

zeyrek

Zeyrek'teki Tarihi Şeyh Süleyman Mescidi'nin restorasyonu, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile İtalyan Restorasyon Firmalan Birliği tarafından yapılacak. Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Ali Hürata, Armada Otel'deki imza töreninde, kültür varlıklarının insanlığın ortak mirası olduğunu söyledi. Protokol, Hürata ve İtalyan Restorasyon Firmaları Birliği Başkanı Alessandro Zanini tarafından imzalandı. 


Türkiye...